Najnovije na sajtu

Ovan – mesečni horoskop za jul 2013.

posaoPOSAO

Sta god osmislite po pitanju posla ovog meseca bice pravi izbor i donece vam kako poslovnu satisfakciju, tako i materijalni uspeh i novcanu korist. Ulazite u period kada ce vam biti mnogo lakse da zaradite i dodjete do novca. Pocetkom meseca imacete vrlo kreativne ideje koje mozete uspesno iskoristiti u poslu. U prvoj polovini meseca moze da vas sputava samo sopstvena lenjost, jer ce vas vise privlaciti zadovoljstvo, provod, lake zarade, nego neki konkretan rad i angazovanje. Tezicete komforu, uzivati u ukusnoj hrani, dobrom sexu, a posao cete zanemarivati ako vam oduzima puno energije. Ovakav stav nije tipican za vas, ali necete uopste mariti za misljenje drugih. Ponasacete se u skladu sa devizom „zivot je jedan“ i vodicete jedino racuna o tome da nista ne propustite od onog sto se nudi.
Od druge polovine meseca menja se vas odnos prema stvarnosti i poslu. Postajete aktivniji, brzi, vispreniji i period vam je povoljan za sve vrste poslova u kojima kljuc uspeha lezi u brzoj razmeni informacija, komunikacije, putevi. Osecate u ovom periodu snazan otpor prema figurama od autoriteta u poslu. Zbog svoje nepromisljenosti i bunta mozete zapasti u neprilike sa nadredjenima. Takodje, moguce su znacajne promene u samoj firmi, smena rukovodeceg kadra, previranja koja ni vas nece ostaviti bez reakcije negodovanja, revolta i bunta. Ukoliko se nalazite na nekoj bitnoj funkciji imacete puno problema da zadrzite polozaj. Moguc je veoma los uticaj ljudi iz javnog i politickog zivota na vas rad i poslovno angazovanje. Svako eksponiranje moze samo da vam steti.

ljubavLJUBAV

Emotivnim zivotom cete biti zadovoljniji ukoliko ste slobodni. Oni koji su u braku mogu ocekivati zaostren odnos sa partnerom, koji ce vas naterati da se preispitate o smislu veze u kojoj se nalazite. Nemate dovoljno strpljenja za partnera, a neuspeh vremenom dovodi do toga da pocnete zanemarivati partnera. Puno bolja emotivna situacija vas ceka u drugoj polovini meseca. Partnerski odnosi ce se stabilizovati, a ako ste slobodni bice novih poznanstva, na putu ili iz okoline. Budite otvoreniji za potrebe partnera ako zelite uspesnu vezu.

zdravljeZDRAVLJE

Pazite na ishranu. Ne preterujte sa slatkisima.

ljubavSREĆNI DANI U MESECU

5,6,14,15,22 i 23.