Najnovije na sajtu

Ovan – mesečni horoskop za jul 2015.

Pozovite naše astrologe na 0901 888 889 i protumačite zajedno vaš mesečni horoskop!Mesečni horoskop za jul 2015. za sve Ovnove

Mesečni horoskop - poslovne prognozePOSAO
Poslovne prognoze za jul 2015.

Dođe nam jul mesec, i nadamo se da će veliki deo vas da čita ovaj horoskop negde daleko od mesta boravka, na plaži ili nekom kafiću na obali plaže, sa najdržim osobama kraj sebe. Ovaj mesec neće biti nekih velikih poslovnih, a ni finansijskih, tumbanja, sve će biti kao i ranije, samo što će veliki deo vas da odmara, a oni koji još nisu na odmoru (ili su već bili) će mesec provesti u standardnim, šablonskim poslovima. Ako se ipak odlučite da mesec provedete radno, nebeske prilike vam poručuju da se oslonite na prijatelje i poslovne partnere, nečija pomoć će vam dobro doći tokom meseca a rezultati takve saradnje bi mogli da budu dobri. Imate Veneru u kuću poslova pa je to znak da ćete lakše doći od cilja ako vam neko pouzdan, drag pomogne.

Finansije će ovaj mesec biti na nivou ispod, biće došta troškova planiranih i neplaniranih, a to možemo da povežemo sa letovanjima, putovanjima, provodom. Generalno, savet je da radite koliko morate, ako budete imali snage i volje za nešto više - bolje za vas. Oni koji se odmaraju neka izbace posao iz glave, biće prilike za razmišljanje i nerviranje!

Mesečni horoskop - ljubavne prognozeLJUBAV
Ljubavne prognoze za jul 2015.

Ako ste u vezi:

U vašem polju ljubavi imate Veneru. Za one koji se iole razumeju u astrologiju ovo je dovoljno reći i biće zadovoljni. Što se vaših emocija tiče one će biti na jako visokom nivou, vi ćete ih slati partneru, partner će svoje dati vama i bićete jako zadovoljni i zaljubljeni tokom meseca jula. Ako idete na odmor gledajte da to bude neki period koga će vaš partner da pamti po romantici, po vašem lepom ponašanju i izlivima ljubavi. Vašu ljubav će da podrži i Jupiter, tako da će Ovnovi (i njihovi partneri zajedno sa njima) ovaj mesec pamtiti dugo, dugo vremena kao jedan od najlepših.

Ako ste imali neke probleme sa bliskim osobama (ne sa partnerom već prijateljima ili rodbniom), konflikte, nesporazume, ovo je odličan period da sa njima popričate o svemu što vas muči i da izgladite sve nesporazume. Tenzije, stres, nerviranje - toga ne bi smelo da bude ovaj mesec. Porodični Ovnovi uživaće u čarima porodične atmosfere… Uživajte Ovnovi!

Ako ste slobodni:

Kao i za zaljubljene Ovnove koji će ovaj mesec da pamte samo po lepom, i oni trenutno slobodni Ovnovi bi mogli konačno da uđu u neku ozbiljniju vezu. Imate podršku Venere koja je ušla u vaše polje ljubavi, Jupter je tu da vas podrži u presudnim momentima, tako da su sve karte na stolu, na vama je da ih otvorite. Morate da se pripazite baš zbog ovog “savršenog stanja”, čuvajte se da vaše emocije u nekom trenutku ne prorade više nego što bi trebalo, pa da se zaljubite u pogrešnu, zauzetu osobu. Ako ste kojim slučajem tokom jula na moru, šanse da upoznate nekoga tamo su 99%, pa dajte sve od sebe da nađete neku slobodnu osobu i dozvolite joj da vas dobro upozna.

Komunikacija će vam biti na nivou tokom celog meseca, moći ćete da pričate i da slušate, pa iskoristite to kada budete upoznavali nove osobe. Nemojte samo da gubite vreme na neke osobe koje su vas ranije odbile, već idite na nova poznanstva, tu imate najveće šanse!

Mesečni horoskop - zdravstvene prognozeZDRAVLJE
Zdravstvene prognoze za jul 2015.

Zdravlje dobro, nikakvih većih problema ne bi trebalo da bude. Čuvajte se prvenstveno sezonskih opasnosti - sunčanice, izgorele kože i slično. Ko god ima problema sa disajnim organima može ovaj mesec da iskoristi blagodeti vode, pa ako ste na moru, jezeru, dišite punim plućima i trebalo bi da se rešite napasti koju ste ranije vukli sa sobom. Ako ste imali bilo kakvih psihičkih problema (stres, nervoza, bes… svi to imamo, zar ne?), ovaj mesec biste mogli i od toga da izlečite organizam i vratite svu pozitivnu enrgiju koju ste u prethodnom periodu izgubili! Uživajte, Ovnovi!

Mesečni horoskop - srećni brojeviSREĆNI BROJEVI
Važni brojevi za jul 2015.

3, 7, 15, 21, 27

Pored mesečnog horoskopa, svakodnevno pogledajte i najdetaljniji dnevni horoskop na internetu. Svakodnevno ga prave naši poznati astrolozi, evo nekih od njih:

Astrolog Dragan BuraDragan Bura

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 55

Astrolog Zorka Ćupić width=

Zorka Ćupić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 33

Astrolog Slavica Đoković

Slavica Đoković

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 19

Astrolog Jasminka Jandrič

Jasminka Jandrić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 77

Astrolog Zorica Ninkovic

Zorica Ninković

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 66

AstrologTatjana Videnov

Tatjana Videnov

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 35

AstrologAleksandar Tomić

Aleksandar Tomić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 26

AstrologLena Marić

Lena Marić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 32

AstrologVesna Becanović

Vesna Becanović

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 14

Naše astrologe uvek možete pozvati i razgovarati o svemu što vas interesuje, pozivom na dobro poznati broj telefona:

0901/88-88-89

Neko od naših astrologa je uvek dežurni, svaki dan od 00-24!