Najnovije na sajtu

Ovan – mesečni horoskop za maj 2015.

Pozovite naše astrologe na 0901 888 889 i protumačite zajedno vaš mesečni horoskop!Mesečni horoskop za maj 2015. za sve Ovnove

Mesečni horoskop - poslovne prognozePOSAO
Poslovne prognoze za maj 2015.

Peti mesec ove godine bi mogao i morao da bude vaš, bar što se poslovno - finansijskog momenta tiče. Sve će biti u vašim rukama, koliko budete hteli i koliko se budete trudili toliko ćete i dobiti ovaj mesec. Ništa vam ne stoji na putu da uspete, bar da malo popunite kućni budžet, a u ovakvim ludim vremenima i to je dobra stvar. Mars ulazi u znak Bika početkom meseca i tu ostaje prvih 10-ak dana, pa je to period kada morate da stegnete rukave i moždane vijuge i uradite nešto što do sada niste uradili, nešto čemu se nadate. Sunce je u polju finansija veći deo meseca, pa šta da vam kažemo sem da naplatite ono što ste radili i uradili. Budite vredni, preokupirajte se praktičnim stvarima, ne gubite vreme na sitnice. Ako imate neki privatan posao, honorarni poslić - imate veću šansu da uspete. Nemate ništa “sa strane” - e pa ovaj mesec biste mogli da razmislite šta bi to mogli da radite, da vam donese koju dodatnu paricu. Dajte sve od sebe da ovaj mesec, ako ništa drugo, obezbedite sebi neko dobro letovanje, koje ste stvarno i zaslužili.

Mesečni horoskop - ljubavne prognozeLJUBAV
Ljubavne prognoze za maj 2015.

Ako ste u vezi:

Standardno dobar mesec, naročito za one koji su u dužim vezama i spremni su da vezu polako ali sigurno podižu na neki viši nivo. Sklapanje braka, planiranje braka, porodice - divan period za ove aktivnosti. Sve što radite, radite početkom meseca pošto kraj meseca donosi manje probleme u komunikaciji sa partnerima, ali i članovima porodice, prijateljima, što je sve posledica retrogradnog Merkura, i čije efekte ćemo osećati tokom kraja meseca i početkom sledećeg. Ne budite razdražljivi, ne nervirajte se, ne ulazite u diskusije oko stvari u koje niste 100% ubeđeni. Sve probleme koje imate rešavajte razumom, tolerancijom, popuštanjem, a nikako ne svađom, povišenim tonom ili bilo kojom primitivnom metodom. Možda smo i previše naglasili ovaj poslednji period maja, mesec će biti lep za zaljubljene, ljubav će da cveta, eto, samo se pripazite kraja meseca i sve će biti savršeno, obećavamo!

Ako ste slobodni:

Ako vam se pruži šansa, i upoznate neku zanimljivu osobu, najbolji period za “približavanje” je prva polovina meseca, pošto će tada vaše komunikativne sposobnosit biti na vrhuncu moći. Merkur u Blizancima će vam pomoći da raširite krila i da poletite u ljubavne zagrljaje. Druga polovina meseca manje aktivna od prve, pa još jednom preporučujemo da idete na sve ili ništa ako ste bacili oko na nekoga. Ako imate izbor, odlično, izaberite osobe rođene u znaku Device, Škorpije, Jarca i eventualno Vodolije, pošto bi Ovnovi sa njima u ovome periodu mogle da započnu ozbiljnu vezu, vezu punu razumevanja i međusobnog dopunjavanja.

Mesečni horoskop - zdravstvene prognozeZDRAVLJE
Zdravstvene prognoze za maj 2015.


Ako ste jedan od od onih koji vole da jedu, pripazite se preteranog “prežderavanja”, i razmislite da li je došlo vreme da malo povedete računa o svojoj kilaži, i to ne zbog izgleda. Ako imate i problema sa fizičkom kondicijom, shvatite ovo upozorenje kao crvene lampice koje bi morale da vas pokrenu da malo više povedete računa o sebi. Ako niste od ovih, odlično, onda ćete da primetite višak nesanice, neraspoloženje, češće depresije, ali to je sve uticaj Urana u znaku Ovna koji bi brzo trebalo da prođe. U svakom slučaju vama se i te kako preporučuje što više odmora, kako biste umanjili stresne faktore, i podigli vaše zdravstveno stanje za jedan nivo više.

Mesečni horoskop - srećni brojeviSREĆNI BROJEVI
Važni brojevi za maj 2015.

1, 4, 12, 15, 17

Pored mesečnog horoskopa, svakodnevno pogledajte i najdetaljniji dnevni horoskop na internetu. Svakodnevno ga prave naši poznati astrolozi, evo nekih od njih:

Astrolog Dragan BuraDragan Bura

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 55

Astrolog Zorka Ćupić width=

Zorka Ćupić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 33

Astrolog Slavica Đoković

Slavica Đoković

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 19

Astrolog Jasminka Jandrič

Jasminka Jandrić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 77

Astrolog Zorica Ninkovic

Zorica Ninković

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 66

AstrologTatjana Videnov

Tatjana Videnov

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 35

AstrologAleksandar Tomić

Aleksandar Tomić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 26

AstrologLena Marić

Lena Marić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 32

AstrologVesna Becanović

Vesna Becanović

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 14

Naše astrologe uvek možete pozvati i razgovarati o svemu što vas interesuje, pozivom na dobro poznati broj telefona:

0901/88-88-89

Neko od naših astrologa je uvek dežurni, svaki dan od 00-24!