Najnovije na sajtu

Ovan – mesečni horoskop za oktobar 2013.

Mesečni horoskop za oktobar 2013.

posaoPOSAO

Važan perdiod za sve pripadnike ovog znaka. Bićete u težoj poziciji jer morate da se izborite za mesto pod suncem. Bićete u mogućnosti da se odlučite šta dalje da radite. Čini vam se da ste sve zamislili i isplanirali ali težak period i dalje je pred vama. Moraćete kao pravi ratnik da imate strategiju tokom oktobra kako bi kasnija jesena i zima bili mnogo srećniji period za vas i poslovno lakše i uspešnije. To važi posebno za one koji imaju ideju da rade neki nov posao ili planiraju od zime svoj privatan biznis. Moraju da budu spremni već sada za  nove ideje i planove. Ovo je dobar period za saradnju strancima, a povoljna saradnja sa Vagom, Blizanci ili Bik.

ljubavLJUBAV

Veoma ste zaljubljivi i skloni avanturama posebno u periodu oktobra. Imate potrebu da nešto promenite. Moraćete da se stabilizujete tokom meseca, mada to će bit teško jer se može dogoditi povratak stare ljubavi ili da vam se svidi neko sa kim radite. Zato, budite oprezni jer svaki Ovan zna da se uvuče u problem ako nema jasnu viziju o svom ljubavnom statusu. Osoba koja je rođena u znaku Strelac ili Lav, mada može čak to da bude i Riba, može pomutiti vodu ili mozak jednog Ovna. To su znaci koji su trenutno interesantni vatrenom ratniku kao što je Ovan. Ljubav je uvek otvorena tema i najzanimljivije polje života  za Ovnove.

zdravljeZDRAVLJE

Treba obratiti pažnju na grlo i sinuse.

Pored mesečnog horoskopa, pogledajte i najdetaljniji dnevni horoskop na internetu. Svaki dan naši poznati astrolozi (Dragan Bura, Nebojša – Neša Ćupić, Zorka Ćupić, Tanja Joksimović, Jasminka Jandrić) ga pišu za vas!

Naše astrologe uvek možete pozvati i razgovarati o svemu što vas interesuje, pozivom na dobro poznati broj telefona:

0901/88-88-89

Neko od naših astrologa je uvek dežurni, svaki dan od 00-24!

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Dnevni, nedeljni, mesečni horoskop. Astrologija uživo!Mesečni horoskop za septembar 2013.

Comments are closed.