Najnovije na sajtu

Ovan – mesečni horoskop za septembar 2015.

Pozovite naše astrologe na 0901 888 889 i protumačite zajedno vaš mesečni horoskop!Mesečni horoskop za septembar 2015. za sve Ovnove

Mesečni horoskop - poslovne prognozePOSAO
Poslovne prognoze za septembar 2015.

Radeći na analizi mesečnog horoskopa, iz meseca u mesec se nadamo da će Ovnovi konačno da progledaju što se poslovno - finansijskog uspeha tiče, i kada počinjemo tumačenje meseca sa znakom Ovna ponadamo se da će svima biti uspešan mesec koliko bi i Ovnovima trebao da bude. Tako i ovaj put…

Stvarno dobar mesec što se poslova i onoga zbog čega se i radi - novca tiče. Problema sa saradnicima, kolegama, partnerima ne bi trebalo da bude a mirna glava na poslu je već 50% uspeha. Ovaj mesec ne bi trebalo niko da vam diše za leđima, oni koji su položajem iznad vas bi morali da vas puste na miru da radite ono što znate i ono za šta vas plaćaju, pa je to odlična šansa da date sve od sebe i krenete u akciju. Očekujte i neku nagradu, možda već tokom meseca a sigurno u narednom periodu, nagradu baš zbog zalaganja tokom septembra. Kraj meseca, kako leto polako odlazi, vama će baš da prija, pa dajte sve od sebe da uradite ono što već podugo planirate.

Mesec nije dobar za sklapanje nekih partnerstava, poslova “po pola” i sličnih, neko bi mogao da se poigra sa vašim strpljenjem i pouzdanjem, pa radite samo ono što ste još ranije započeli, za nove projekte će biti vremena.

Rad + rad = nagrada!

Mesečni horoskop - ljubavne prognozeLJUBAV
Ljubavne prognoze za septembar 2015.

Ako ste u vezi:

Prva dekada meseca će biti standardna, bez većih trzavica i nesuglasica sa voljenom osobom, a procvat dolazi od 10. dana meseca kada će u vama da proradi nešto što će partnera privlačiti kao u najsrećnijim danima. Vi to lepo iskoristite i uživajte u ljubavi koja će da vas okružuje. Ovaj period je odličan i za flertove, pa se ne začudite ako uhvatite sebe da se smešite dok pričate sa nekom osobom koja nije vaš partner, ili isto tako ako u sred noći pomislite na tu osobu. Možda će neko treći na kratko da vam uleti u glavu, ali ako ste jaki, a trebalo bi da jeste, isto tako će iz glave i da vam izleti. Ne ulazite u bilo kakve ozbiljnije igrice, mogle bi vam se obiti o glavu. Jedini problem koji biste mogli da imate tokom meseca na ovom polju je zameranje od strane partnera što vas ne dobija u onoj količini u kojoj bi on (ona) to hteo, ali u ludim i brzim vremenima u kojima živimo svaki sekund je dragocen. Objasnite to lepo partneru i idemo dalje, vašoj sreći nema kraja!

Ako ste slobodni:

Udariće vas hormoni, nateraće vas da budete ono što niste, pa kako se bude bližila jesen tako ćete biti sve slobodniji, komunikativniji i privlačniji za suprotan pol. Devojke iz znaka Ovna mogu da očekuju više zanimljivih susreta, poznanstava, pa bi bilo poželjno da se do 20. dana septembra sa nekim i povežu jer bi posle toga mogle da imaju probleme u komunikaciji sa suprotnim polom. Muškarci neće imati tih problema pa ne treba da gledaju na kalendar već da uživaju.

Iskoristite lepo vreme, izlazite što više među ljude, kako poznate tako i nepoznate, sigurno tamo negde postoji neka osoba kojoj ćete zapasti na oko, a kada progovorite - biće očarana…

Mesečni horoskop - zdravstvene prognozeZDRAVLJE
Zdravstvene prognoze za septembar 2015.

Zdravlje je na prvom mestu u životu, pa budite srećni, septembar je predodređen da uživate i dišete punim plućima. Ne bi trebalo da bude nikakvih generalnih problema, letnji period je dobro uticao na vaš imunitet i sada ste mirni. Oni koji su u malo “poznijim” godinama, šta god to značilo, i dalje treba da vode računa o ishrani i zdravom načinu života, Ovnovi koji su na nekim terapijama obavezno neka se drže propisanog i sve će biti lepo. A ako niste u tim poznijim godinama, makar ih imali i 100, odlično, važno je da ste mladog duha, a vaše telo će njega da prati!

Mesečni horoskop - srećni brojeviSREĆNI BROJEVI
Važni brojevi za septembar 2015.

3, 14, 18, 21, 29

Pored mesečnog horoskopa, svakodnevno pogledajte i najdetaljniji dnevni horoskop na internetu. Svakodnevno ga prave naši poznati astrolozi, evo nekih od njih:

Astrolog Dragan BuraDragan Bura

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 55

Astrolog Zorka Ćupić width=

Zorka Ćupić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 33

Astrolog Slavica Đoković

Slavica Đoković

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 19

Astrolog Jasminka Jandrič

Jasminka Jandrić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 77

Astrolog Zorica Ninkovic

Zorica Ninković

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 66

AstrologTatjana Videnov

Tatjana Videnov

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 35

AstrologAleksandar Tomić

Aleksandar Tomić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 26

AstrologLena Marić

Lena Marić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 32

AstrologVesna Becanović

Vesna Becanović

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 14

Naše astrologe uvek možete pozvati i razgovarati o svemu što vas interesuje, pozivom na dobro poznati broj telefona:

0901/88-88-89

Neko od naših astrologa je uvek dežurni, svaki dan od 00-24!