Najnovije na sajtu

Pun Mesec u Škorpiji 4. maja – Najlošija pozicija Meseca!

Nedavno smo skrenuli pažnju da je Mlad Mesec počeo da se puni, i evo dočekali smo današnji dan, kada dolazimo do kuliminacije Punog Meseca koji se pojavljuje na 13º 23’ stepeni, u najintezivnijem znaku zodijaka – Škorpiji, formirajući i snažan kvadrat sa Jupiterom.

Pun mesec se uvek dešava kada su Mesec i Sunce u opoziciji, tj rasponu od 180 stepeni. Mesec je u 8. polju horoskopa, a nasuprot njemu Sunce u drugom – u Biku.

Kako smo se primicali ovom događaju, većina od nas se osećala nervoznije nego inače, neki su imali strah od nečega ili ničega, borili smo se sa nesanicom, bili smo nermirniji nego inače.
Danas, ta kuliminacija bi mogla da nas uvede u ne baš lepe stvari!

scorpioMogli bismo se suočiti sa lažima ili prevarama, ili potisnuti nekim unutrašnjim nagonima mi bismo danas mogli biti prevaranti, prevrtljivci. Sve finansijske transakcije odložite na par dana, inače bi mogli da se nepotrebno zadužimo i uvučemo sebe u probleme koji nam nikako nisu potrebni! Pozajmice, krediti, odložena plaćanja – ne nikako danas. Ni sutra, ni prekosutra, iako neki astrolozi tvrde da je baš ovo dobar period za te stvari, naš savet je ne – nikako!

Čuvajte se povreda svih vrsta, sve što radite a moglo bi iole biti opasno isto odložite za neki drugi dan. Poznajete neke ljude koji imaju psihičke probleme, ili još gore – imali su suicidalne pokušaje u prošlosti – čuvajte ih, period je jako kritičan za njih! Period je takođe podoban za stvaranje emotivnih problema ni od čega, moguće je da se prisetite neke stare ljubavi, da se u vama probude neke uspomene za starim vremenima, starim prijateljima, neostvarenim željama…

Šta uraditi danas?
Budite jaki, budite razumni! Ako vidite da ste na dobrom putu da pregurate sve probleme, odlično, onda pomozite i onima koje volite (naročito Škorpije, Bikove, Lavove i Vodolije), jedan osmeh, razgovor, reči utehe, svima će mnogo značiti. Kada obavite sve obaveze koje imate, zakucajte se u kuću i uz čašicu razgovora sa ukućanima zaboravite sve probleme koji vas tište. Javite se prijateljima, podarite im toliko potrebnu snagu ili je od njih “pozajmite”. Ljubav… ona je jača od svega, zar ne? Pokažite voljenoj osobi koliko vam je stalo do nje, kao bumerang isto će vam se vratiti… Ako je za nešto ovaj period dobar, to je seks! Pojačana je požuda, pa gledajte da je iskoristite na najbolji način! Osmeh na lice i kada vam je teško, i za vas sigurno neće biti problema, i provešćete ovaj dan kao svaki drugi!

Kada prođe ovaj dan, izađite na balkon, prozor, uživajte u prelepoj slici koju će na nebu da stvori Pun Mesec i zamislite neku lepu želju…