Najnovije na sajtu

Rak – godišnji horoskop za 2022.

Godišnji horoskop pripremio astrolog Igor Pavluković. Strogo je zabranjeno kopiranje bilo kog dela godišnjeg horoskopa bez naše pismene saglasnosti.

Godišnji horoskop za 2022. za sve Rakove

Mesečni horoskop - poslovne prognozePOSAO

Poslovne prognoze za 2022.

Dragi Rakovi,

Početak nove 2022. godine vam je pogodan za sklapanje novih ugovora i sporazuma, kao i za ulazak u nova poslovna partnerstva. Imaćete dosta uspeha u javnosti i u rešavanju pravnih stvari. Tokom februara ćete dobiti finansijsku podršku za razvoja važnih projekata i unapredićete vaše stručne sposobnosti. Poboljšaćete saradnju i imaćete uspeha u timskom radu i u primeni modernih tehnologija. Sredinom marta ćete nailaziti na neočekivane teškoće u platnom prometu i u odnosima sa novim saradnicima. Delimično pomračenje Sunca krajem aprila u znaku Bika prouzrokovaće prekid jedne važne saradnje. Pretrpećete štetu i gubitke. Jupiter će 11. maja ući u znak Ovna i vaše polje posla i karijere, što će vam omogućiti da proširite ponudu vaših poslova i usluga, a doneće vam i priliku da osvojite više pozicije na polju karijere. Poboljšaćete odnose sa nadređenima koji će vam poveriti odgovorne zadatke i rukovodeći položaj. Tokom jula vas očekuju izazovi ali i prepreke koje će vas ometati u postizanju predviđenih rokova. Imaćete otežane poslovne odnose.

Avgust vam donosi povoljne okolnosti za uspeh u javim poslovima i u trgovini robom iz uvoza, ali ćete imati ozbiljnije probleme i zastoje u platnom prometu i odnosima sa saradnicima. Budite pažljivi u rukovanju novcem. Tokom oktobra se čuvajte spletki koje bi mogle da naruše vaš ugled i da vam nanesu gubitke. Delimično pomračenje Sunca u znaku Škorpiona će negativno uticati na razvoj vaše kreativnosti. Krajem oktobra će Mars krenuti retrogradno i bićete primorani da se posvetite nadoknadi štete koju ste pretrpeli od strane nedobronamernih osoba na poslu koje su uspele da se okoriste preko vaših leđa. U decembru ćete prekinuti neke poslovne odnose, a moguće je i da ćete promeniti radno mesto.

Nezaposleni Rakovi će tokom januara, februara, maja i septembra imati najviše pogodnosti da dobiju stalno zaposlenje. Tražiće se vaše spremnost na saradnju, organizacione sposobnosti i efikasnost u radu.

Mesečni horoskop - ljubavne prognozeLJUBAV

Ljubavne prognoze za 2022.

Ako ste u vezi:

Početak 2022. godine će vam biti izuzetno dinamičan jer će vaše polje ljubavi biti aktivno. Venera i Merkur će praviti retrogradnu konjunkciju sa Suncem i omogućiće vam da realnije sagledate šta uistinu osećate prema svom partneru. Poboljšaćete komunikaciju i pružiti više poverenja partneru. Kraj marta donosi vam stabilne emocije i sigurnost u vezi.

Letnji period će vam biti nestabilan. Tokom avgusta nailazićete na velika neslaganja u vezi ulaganja zajedničkih finansija i u vezi zajedničkih ciljeva. Nećete se slagati ni oko zabave i društvenog života. Moguće su ozbiljne svađe. Od oktobra ćete uspostaviti sklad i uspećete da se dogovorite oko važnih stvari. Novembar vam opet donosi kratkotrajno zahlađenje.
Ako ste slobodni:

Neko novi će se pojaviti u vašem životu tokom januara i biće to ljubav na prvi pogled. Vaša nova simpatija će posedovati vrline koje visoko vrednujete kada se odlučujete s kim ćete da uđete u emotivnu vezu. Vrlo brzo ćete početi intenzivno da se viđate i do kraja marta ćete biti u skladnoj vezi. Period od juna do septembra vam nije pogodan za ulazak u novu vezu. Ako budete slobodni, bićete skloni prolaznim avanturama. Oktobar vam je pogodan mesec za romanse i novu vezu.

Nešto stariji Rakovi će na početku nove godine upoznati osobu koja će im zaokupiti pažnju i probuditi osećanja. Biće vam potrebno mnogo šarma i duže upoznavanje kako biste se zbližili. Potrudite se. Izbegavajte površne osobe slabog karaktera.

Mesečni horoskop - zdravstvene prognozeZDRAVLJE

Zdravstvene prognoze za 2022.

Jupiter koji vlada vašim poljem zdravlja će u februaru praviti sekstil sa Uranom i činiće vas otpornim na stres, a uticaće i na jačanje vašeg imuniteta. Konjunkcija Jupitera sa Neptunom tokom aprila će vam doneti dobar osećaj za vaše zdravlje i preventivu. Od maja će Jupiter ući u znak Ovna i praktikovaćete svakodnevne fizičke vežbe. Bićete stabilnog zdravlja.

Vaša ishrana će zahtevati većim delom namirnice sa vlaknima koje utiču na bolju probavu. Od januara do aprila vam je potrebna kalorična hrana, a laka i dijetalna sredinom godine. Jedite uglavnom voće i povrće, sa manje mesa i izbegavajte brzu hranu. Prijaće vam jogurt, orasi, urme, proso, kupus, tikvice, kivi i grožđe. Pijte mineralnu vodu sa magnezijumom.

Mesečni horoskop - srećni brojeviSREĆNI BROJEVI

Važni brojevi za 2022.

2, 7, 15, 19, 24