Najnovije na sajtu

Rak – mesečni horoskop za april 2013.

posaoPOSAO

Većina planeta je iznad horizonta pa ste okrenuti ka statusu i postignuću. U martu je mnogo toga išlo lako i bez trenja. Ako ste se u tom periodu uspavali, sada morate da se probudite. Priliv energije iz znaka Ovna veoma snažan, a ako ne budete umeli da je kanališete na adekvatan, način mogli biste postati nestrpljivi, nepromišljeni i brzopleti. Većina Rakova loše procenjuje svoje mogućnosti u ovom periodu pa postaju tvrdoglavi i svadljivi čak i zbog sitnica.
Rakovima koji su dobro organizovani i samodisciplinovani ovaj period neće pasti teško. Oni koji tek treba da izgrade sposobnost prihvatanja odgovornosti biće na ispitu kroz teret koji moraju da ponesu. Ako akciju usmerite na prave stvari, mogli biste biti ovog meseca vrlo uspešni u realizaciji svojih ciljeva. Obratite pažnju na troškove. Novac kojim raspolažete trošite lako i bez plana.

ljubavLJUBAV

Ženskim Rakovima u ovom periodu mogu biti privlačni muškarci koji imaju visok položaj ili snažne ambicije. Ali, ovakve osobe sada se rukovode jedino sopstvenim nagonima i strastima.
Kako ste, u suštini, ranjivi i emotivni, trebalo bi da budete mnogo oprezniji. Sada nemate dovoljno veštine da izađete na kraj sa impulsivnom, energičnom i nepredvidivom osobom pa je savet da ovakve muškarce izbegavate. Inače, mogli biste se naći u problemu sa osećajem sopsvene vrednosti i sa svojim samopouzdanjem. Muškarci Rakovi imaju priliku da sretnu ambicioznu i jaku osobu koju će videti kao idealnog partnera. Osobe koje su u braku biće opterećene sumnjičavošću i tvrdoglavošću životnog saputnika. Razlog za nesuglasice su materjalna situacija i razmimoilaženje u stavovima i vrednostima za koje se zauzimaju.

zdravljeZDRAVLJE

Ovog meseca možete postati vlasnik lepo oblikovanih mišića. Aktivirajte se da Mars ne bi počeo da radi protiv vas. U suprotnom, moguće su upale, temperatura i visok pritisak.