Najnovije na sajtu

Rak – mesečni horoskop za april 2015.

Mesečni horoskop za april 2015. za sve Rakove! Mesečni horoskop - poslovne prognozePOSAO Poslovne prognoze za april 2015. Trebalo bi da ovo bude jedan od boljih meseci ove godine, bar što se posla, novca, karijere tiče, a kako da ne bude kada vam polje karijere obasjava Sunce! Sve što se lepo može napisati - napisaćemo: odličan mesec za napredovanje u karijeri - ako ste dobro radili u proteklom periodu, ako vidite da je vaš rad dao rezultate, odmah kod boss-a na razgovor, pojasnite mu da ste odličan kadar za njega, kadar koji bi trebao biti nagrađen. Napredovanje ili povišica su mogući! Sve poslove koje ste započeli ovaj mesec bi mogli da vam daju priželjkivane rezultate. Finansijske rezultate - koje vam omogućuje Jupiter u Lavu. Ako želite da započnete neki poslić, uradite to kako znate tokom aprila, definitivno je najbolji mogući mesec u prvom polugođu ove godine. Ohrabrite sebe za sve ideje koje imate, sve što vam padne na pamet uradite ovaj mesec. Ipak, pokušajte da smanjite troškove, naročito one koje trošite neplanirano tipa izlasci, nepotrebne kupovine… Ako ovaj mesec uspete i da uštedite koji dinar, pa vi ste na konju! Poznati ste kao velike trošadžije, mogli biste da potrošite i ono što nemate (a to vam se često dešava), pa je vreme da konačno prekinete sa tom praksom, da o parama koje imate ne razmišljate samo kao sredstvima za trošenje, već i kao o sredstvima za stvaranje mirnije budućnosti... Mesečni horoskop - ljubavne prognozeLJUBAV Ljubavne prognoze za april 2015.

Ako ste u vezi:

Nije sve u ljubavi, ima nešto i u parama… Ako će sve da bude dobro na poslovnom planu, na ljubavnom neće biti tako savršeno, ali šta da se radi, i to će proći. Mogli biste da imate problema sa partnerovom tvrdoglavošću, naročito u drugoj polovini meseca. Neke partnerove odluke, neke zamerke ili neki komentari će vas dovoditi do ludila, ali ipak nećete planuti i ući u svađu, čuvaćete te stvari duboko u sebi i vrebati šansu da slatko vratite partneru milo za drago. To je nešto što ste do sada već doživeli i preživeli, pa će tako biti i ovaj put, i sledeći, i onaj posle njega… Prva polovina meseca će biti dosta mirnija, pa gledajte da se u tom periodu nakupite snage i strpljenja za drugi deo, trebaće vam.

Ako ste usamljeni:

I nije baš dobar mesec za slobodne Rakove. Biće bolji već sledeći mesec. A posebno se čuvajte druge polovine meseca, tada vam baš ništa neće polaziti za rukom. Onda, gledajte da se skoncentrišete na sebe, na sitnice koje vas čine zadovoljnim, družite se, izlazite, uživajte u čarima proleća. Možda upoznate neku osobu iz vodenih znakova (Rak, Škorpija, Riba), možda postanete i bliski prijatelji sa tim osobama, oni vole duboke i iskrene razgovore, da pričaju o sebi a vi da ih slušate… a ako do toga dođe vi ih slušajte i osluškujte, pa kada dođe vreme za to (leto) krenite u akciju.

Mesečni horoskop - zdravstvene prognozeZDRAVLJE Zdravstvene prognoze za april 2015. Možda smo i dosadni sa ovim, ali da li ste išli na detaljnije preglede u poslednjih pola godine? Izmerili pritisak, količine masnoća u krvi, posetili kardiologa? Ako niste, stvarno je krajnje vreme da to uradite, odvojite jedan jedini dan, neku subotu ako ne možete radnim danima i odradite sve kontrole, pa vidite kakvi će vas rezultati doekati. Ako je sve u redu, onda nema šta da brinete, ali nije nemoguće da vas dočekaju problemi sa pritiskom, masnoćama u krvi, manjim srčanim problemima. Ništa strašno, ali bi moglo da bude strašno ako se zapusti, ali vi to nećete dozvoliti, naravno?! Smanjite količinu masnoća u ishrani. Ako je moguće šećere eliminišite na jedan duži period. Ako ste pušač, hajde ovaj mesec da smanjite 3 cigarete dnevni i za početak je dosta! Mesečni horoskop - srećni brojeviSREĆNI BROJEVI Važni brojevi za april 2015. 4, 18, 21, 22, 27

Pored mesečnog horoskopa, svakodnevno pogledajte i najdetaljniji dnevni horoskop na internetu. Svakodnevno ga prave naši poznati astrolozi, evo nekih od njih:

dragan-buraDragan Bura

Tel: 0901/88-88-89
Lokal 55

zorka-cupic

Zorka Ćupić

Tel: 0901/88-88-89
Lokal 33

Slavica Đoković

Slavica Đoković

Tel: 0901/88-88-89
Lokal 19

jasminka-jandric

Jasminka Jandrić

Tel: 0901/88-88-89
Lokal 77

zorica-ninkovic

Zorica Ninković

Tel: 0901/88-88-89
Lokal 66

Tatjana Videnov

Tatjana Videnov

Tel: 0901/88-88-89
Lokal 35

Aleksandar Tomić

Aleksandar Tomić

Tel: 0901/88-88-89
Lokal 26

Lena Marić

Lena Marić

Tel: 0901/88-88-89
Lokal 32

Vesna Becanović

Vesna Becanović

Tel: 0901/88-88-89
Lokal 14

Naše astrologe uvek možete pozvati i razgovarati o svemu što vas interesuje, pozivom na dobro poznati broj telefona:

0901/88-88-89

Neko od naših astrologa je uvek dežurni, svaki dan od 00-24!