Najnovije na sajtu

Rak – mesečni horoskop za jul 2015.

Pozovite naše astrologe na 0901 888 889 i protumačite zajedno vaš mesečni horoskop!Mesečni horoskop za jul 2015. za sve Rakove

Mesečni horoskop - poslovne prognozePOSAO
Poslovne prognoze za jul 2015.

Sve moćne planete su se udružile da vas podrže na osnovnom planu (napomenimo Merkur u Vašem znaku već početkom meseca), a vama dale krila da imate veru u sebe i spremni i puni samopouzdanja u narednom periodu krenete u realizacije nekih ideja koje se već dugo krčkaju u vašem mozgu. Iskoristite ovaj trenutak kada je sve na vašoj strani, pošto, kao uostalom svima nama, i vama će doći period zatišja i vreme loših momenata. Trenutno vas prati i izvesna napetost pomešana sa euforijom, što rezultira praskom emocija, promenama raspoloženja, stradaće nedužni oko vas. Ali, to je cena koja prati celu ovu priču. Po vama, cilj treba dosegnuti, a usput šta se desi, desi se. Dakle, savršeno vreme za napredak, po cenu svega. Možemo vam samo sugerisati da se kontrolišete, dane bi bilo kajanja posle teških reči. Saradnici će vam biti potrebni ubuduće.

Što se tiče finansija - dobar mesec, Venera i Jupiter u znaku Lava su tu da vam pomažu oko priliva ali i da spreče neplanirane odlive novca!

Mesečni horoskop - ljubavne prognozeLJUBAV
Ljubavne prognoze za jul 2015.

Ako ste u vezi:

Trenutna preokupacija ličnom promocijom na poslu automatski utiče na vaš libido, osećate se tako moćno, tako poželjno, tako dobro! Vaša euforija dovodi do vrhunca vaša maštanja, pa se rado upuštate u kontakte koji odišu preteranom prisnošću. Sve što ima i nagoveštaj seksualnog u sebi, bio to razgovor ili samo pogled, u vama stvara osećaj moći i potrebe za momentalnim činom ljubavi uz obilje perverzija. Vaša draga osoba trenutno je samo objekat kojim ispunjavate svoje ludosti. Ne pominjete joj ljubav, ne govorite joj da je volite. To je zato što u ovom periodu niste naročito romantični. Suviše ste okupirani sobom. Moguća prevara s vaše strane, vrlo surova i bez trunke savesti. Ali stići će vas ona, zato, pamet u glavu pre svega.

Ako ste slobodni:

Pucate od samopouzdanja, svi vam se nude. Zračite erotičnošću. Mnogi vam to i govore, ali vi više volite one koji manje pričaju, ali im telo, pogled i pokreti govore više nego što to mogu reči da učine. Vaš rečnik je trenutno prepun lažnih hvalospeva, uživate da gledate kako se potencijalni partneri “gube”pred vašim naletom kitnjastih reči, a vi, bez imalo stida, igrate se žrtvom, pre nego se oboje prepustite strastima. Fantastičan period, dakle. Neobuzdan, divlji, pomalo i primitivan, ali sve je to za ljude. Ne pomišljate na stalnu vezu, savršeno vam je ovako.

Mesečni horoskop - zdravstvene prognozeZDRAVLJE
Zdravstvene prognoze za jul 2015.

Respiratorni problemi ujedinjeni sa gastrointestinalnim. Sve će proći samo od sebe, ali biće potrebno mirovanje i litre tečnosti. Nagomilani kilogrami će pritom da se istope, pa eto i neke koristi od bolesti… Izbegavajte gužve. Vreline dovode do zatvaranja ljudi u kuće i stanove, i eto kako se šire virusi. Idite u hladovinu i udišite vazduh punim plućima negde gde je taj vazduh čist. Najbolje je jutarnji vazduh pun soli, kraj mora.

Mesečni horoskop - srećni brojeviSREĆNI BROJEVI
Važni brojevi za jul 2015.

1, 3, 15, 16, 20

Pored mesečnog horoskopa, svakodnevno pogledajte i najdetaljniji dnevni horoskop na internetu. Svakodnevno ga prave naši poznati astrolozi, evo nekih od njih:

Astrolog Dragan BuraDragan Bura

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 55

Astrolog Zorka Ćupić width=

Zorka Ćupić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 33

Astrolog Slavica Đoković

Slavica Đoković

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 19

Astrolog Jasminka Jandrič

Jasminka Jandrić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 77

Astrolog Zorica Ninkovic

Zorica Ninković

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 66

AstrologTatjana Videnov

Tatjana Videnov

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 35

AstrologAleksandar Tomić

Aleksandar Tomić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 26

AstrologLena Marić

Lena Marić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 32

AstrologVesna Becanović

Vesna Becanović

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 14

Naše astrologe uvek možete pozvati i razgovarati o svemu što vas interesuje, pozivom na dobro poznati broj telefona:

0901/88-88-89

Neko od naših astrologa je uvek dežurni, svaki dan od 00-24!