Najnovije na sajtu

Rak – mesečni horoskop za jun 2013.

posaoPOSAO

Pocetkom meseca poslovi su u zastoju i vi se osecate nemocnim da uticete na vanjske okolnosti. U stvari nude vam se brojne mogucnosti, ali ni jednu nije moguce odmah realizovati. Imate osecaj kao da su vam vezane ruke i kako ne mozete da donesete ispravnu odluku. Osecaj sputanosti nece predugo trajati i vec od sredine meseca situacija je mnogo bolja. Vrlo ste aktivni u planiranju poslovnih obaveza, narocito od sredine meseca. Mozete ocekivati neciju pomoc za njihovu realizaciju. Moguce bliskog prijatelja ili uticajne osobe. Ako ste na rukovodecoj poziciji promene su neminovne. Mozda nece biti ugodne, ali necete imati izbora. Gledajte na stvari vizionarski, ka buducnosti. Ukoliko to shvatite mozete dati veliki doprinos nauci. A u poslovnim krugovima bicete cenjeni.

ljubavLJUBAV

Vi ste vec duze optereceni losom situacijom u porodici, a pocetkom meseca ste narocito zabrinuti za jednog clana, moguce zbog losije zdravstvene situacije. Ako ste duze u vezi ili braku, trpite partnerove hirove i licne krize. Kako vi imate veliku moc trpljenja, u svoj toj brizi zanemaricete svoje potrebe, a vama uopste nije lako. Situacija se poboljsava od sredine meseca, kada primecujete pozitivne promene kod partnera. Ako ste slobodni krajem meseca privuci ce vas osoba koju cete upoznati preko prijatelja. Ipak, tesko ce biti odrzati trajnost i stabilnost te veze u vremenu.

zdravljeZDRAVLJE

Potpuno ste sebe zanemarili. Moguci su veci problemi, pad imuniteta i sklonost infekcijama. Pazite na ishranu i stomacne tegobe.

ljubavSREĆNI DANI U MESECU

7,8,16,17, 25 i 26.