Najnovije na sajtu

Rak – mesečni horoskop za jun 2015.

Pozovite naše astrologe na 0901 888 889 i protumačite zajedno vaš mesečni horoskop!Mesečni horoskop za jun 2015. za sve Rakove

Mesečni horoskop - poslovne prognozePOSAO
Poslovne prognoze za jun 2015.

Što je toplije, to su Rakovi snažniji i sposobniji za rad. Iako vodeni znak, letnji meseci ove godien bi mogli da budu prelomni za Rakove, pa eto, iskoristite tu priliku. Za početak izborite se sa svim strahovima koje u sebi nosite, ne dozvolite sebi da se zatresete, uplašite, sekirate zbog posla ili materijalne situacije. Mnogi su uspeli, pa zašto ne biste i vi? Ovog meseca imate i pomoć zvezda i sazvežđa koje će vam pomoći da vidite ko to oko vas ne igra kako bi trebao, i koje su to pojave koje vam uporno otežavaju da uspete. Eliminišite ljude, poslove, pojave ili navike za koje mislite da nisu dobronamerne i krenite da radeite. Dajte sve od sebe, već tokom prve trećine meseca svi problemi koji mogu da vas muče će otići od vas, i onda nećete imati ni jedan jedini izgovor za neuspeh. Budite vredni, verujte u sebe, eliminišite sve ono što vas koči, i rizikujte… Sigurno vam slede bolji dani. Što se finansija tiče, Jupiter u znaku Lava je tu da vam pomogne, ali ćete ipak imati neke (ne)planirane troškove koji vam neće dozvoliti da napunite i sačuvate pun novčanik. Ali to je nešto na šta ste skoro pa navikli!

Mesečni horoskop - ljubavne prognozeLJUBAV
Ljubavne prognoze za jun 2015.

Ako ste u vezi:

Dve pojave će definisati vaš ljubavni život tokom meseca juna. Saturn u znaku Raka, i Venera u znaku Lava. Ova kombinacija i ne donosi baš najbolje aspekte, tako da bi ovaj mesec vaša veza mogla malo da zahladni, da malo češće ćutite nego inače, i da vam neke druge stvari budu važnije od ljubavi. Ako budete birali između posla koji možete da završite ili romentične noći sa voljenom osobom, ipak ćete se odlučiti za ovo prvo. Iz tog razloga, dajte sve od sebe da budete što je pažljivije mogući prema partneru, i nekada kada vam baš i nije do ljubavi prelomite i recite neku lepu reč partneru, ugasite kompjuter i prošetajte sa voljenom osobom...

Ako ste slobodni:

Mogli biste sresti nekoga, drugom polovinom meseca. Rak, Lav, Vodolija, Ovan… Ako vidite da ste neku osobu koliko toliko zainteresovali, nema čekanja već uključite sve motore i krenite u akciju. Vreme je novac, tj u vašem slučaju vreme je ljubav. Nemate ga za gubljenje, otvorite četvoro očiju i potražite očigledan dokaz da ste na nekoga ostavili dobar utisak. Za početak je to dovoljno. Gledajte da ovaj mesec šarmirate nekog koristeći svoj intelekt, makar bili najlepši i najzgodniji na svetu, inteligentan Rak je ono što bi ovaj mesec moglo da bude jako zanimljivo potencijalnim partnerima!

Mesečni horoskop - zdravstvene prognozeZDRAVLJE
Zdravstvene prognoze za jun 2015.

Umor će vas stići, tako da je prvi savet da svaki trenutak iskoristite da se odmorite. Pripazite šta jedete, ne dozvolite sebi da se uništavate masnom, prezačinjenom hranom, dajte što je više moguće šansi voću i povrću. Ko god ima problema sa viškom kilograma ili nekim masnoćama u krvi neka obavezno poseti laboratoriju i izvadi nalaze, pa na osnovu njih neka deluje onako kako to stručna lica kažu! Što više vremena provodite na suncu, dok još uvek nije upeklo, šetnje i rekreacija će vam dobro doći. Ako imate neke terapije, gledajte da ih se redovno pridržavate, svako odstupanje bi moglo da vam napravi nepotrebne zdravstvene probleme!

Mesečni horoskop - srećni brojeviSREĆNI BROJEVI
Važni brojevi za jun 2015.

13, 21, 24, 28, 30

Pored mesečnog horoskopa, svakodnevno pogledajte i najdetaljniji dnevni horoskop na internetu. Svakodnevno ga prave naši poznati astrolozi, evo nekih od njih:

Astrolog Dragan BuraDragan Bura

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 55

Astrolog Zorka Ćupić width=

Zorka Ćupić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 33

Astrolog Slavica Đoković

Slavica Đoković

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 19

Astrolog Jasminka Jandrič

Jasminka Jandrić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 77

Astrolog Zorica Ninkovic

Zorica Ninković

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 66

AstrologTatjana Videnov

Tatjana Videnov

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 35

AstrologAleksandar Tomić

Aleksandar Tomić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 26

AstrologLena Marić

Lena Marić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 32

AstrologVesna Becanović

Vesna Becanović

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 14

Naše astrologe uvek možete pozvati i razgovarati o svemu što vas interesuje, pozivom na dobro poznati broj telefona:

0901/88-88-89

Neko od naših astrologa je uvek dežurni, svaki dan od 00-24!