Najnovije na sajtu

Rak – mesečni horoskop za maj 2015.

Pozovite naše astrologe na 0901 888 889 i protumačite zajedno vaš mesečni horoskop!Mesečni horoskop za maj 2015. za sve Rakove

Mesečni horoskop - poslovne prognozePOSAO
Poslovne prognoze za maj 2015.

Ne volimo da dajemo previše optimistične prognoze, ali ovaj put moramo.
Ako ste imali težak period, on je iza vas, zaboravite ga. Ako je period iza vas bio dobar, ovaj koji nam dolazi će biti još bolji. Tako bar predviđaju Zvezde, a na vama je da ih poslušate i date sve od sebe da dokažete da smo bili u pravu. Budite vredni, pametni, razmišljajte, smišljajte, verujte u svoje ideje. Radite sve što vam padne na pamet, ako vam 5 ideja padne na pamet, kladimo se da će bar jedna proći.
Ako treba da tražimo neke nedostatke koji će vas pratiti tokom meseca, to bi mogao da bude manji problem u komunikaciji sa poslovnim partnerima ili saradnicima. Ako vaš posao zavisi i od drugih ljudi, onda se potrudite da im lepo i jasno prenesete sve što treba da znaju i šta treba da rade.
Vodolija u znaku Bika će Rakovima dati jak vetar u leđa, na vama je da raširite krila i poletite ka svojim ciljevima!

Mesečni horoskop - ljubavne prognozeLJUBAV
Ljubavne prognoze za maj 2015.

Ako ste u vezi:

Ovaj mesec biste mogli da budete ljubavni terapeuti. Da li vaš partner ima nekih problema? Nešto muči, tišti partnera, zbog nečega je partner nezadovoljan ili tužan? Na vama je prvo da prepoznate da je i kod vas ovo slučaj, pa tek onda da pomognete partneru. Vi ste kamen, oslonac ili temeljac nebitno, u svakom slčaju ste osoba koja najbrže i na najbolji način može da pomogne! Popričajte o svemu što partnera muči, da li je to problem na poslu, međuljudski odnosi, stres, zdravstveni problemi.. na vama je da pronađete način kako da se taj problem umanji ili skroz eliminiše, partner trenutno nije u mogućnosti sam da se reši kamena koji mu je natovaren na leđa. Kada se partner rastereti, a to bi moralo da se desi u prvoj polovini meseca, onda ide ono što ste zaslužili kao nagradu - Venera u vašem znaku! A to znači samo tri stvari - ljubav, ljubav i ljubav. Uživate, volite, budite podrška i za uzvrat ćete dobiti ljubav koju i zaslužujete!

Ako ste slobodni:

Ako ste Rak slobodnjak, iskoristite odličan period koji će trajati dok Venera bude prolazila kroz znak Raka. Plenićete nečim iznutra bićete jako privlačni za suprotan pol. Ne oklevajte da upoznate nove ljude, priđite onima koji vam se sviđaju, ali najveću šansu za upoznavanje imate preko prijatelja (poznanika, rodbine). Najverovatnije ćete videti osobu koja će vam se na prvi pogled svideti, a ta osoba je u dobrim osobama sa vama bliskom osobom, pa onda nastojte da spontano zakažete upoznavanje, a kada se upoznate upotrebite svoj šarm. I ne zaboravite, Venera je uz vas, budite sigurni u sebe, bez stida i napetosti!

Mesečni horoskop - zdravstvene prognozeZDRAVLJE
Zdravstvene prognoze za maj 2015.


Dobar period je pred vama, zdravlje baš onako kako biste i hteli da bude. Tu ne računamo sitne problemčiće, gotovo svakodnevne, koje svi mi imamo To je nešto što dođe, protutnji kroz nas, pa ode. Pripazite na stanje vaše psihe, od nje kreću razne bolesti tako što vam imunitet oslabi i onda vaše telo ne može ni sa čim da se izbori. Ne nervirajte se, ne upadajte u depresije, ne sekirajte se ni oko čega. Sada je u pravo vreme da poradite na jačanju imuniteta (uvek je vreme za to), pa… radite na tome. Puno zdravlja vam želimo!

Mesečni horoskop - srećni brojeviSREĆNI BROJEVI
Važni brojevi za maj 2015.

3, 9, 12, 17, 28

Pored mesečnog horoskopa, svakodnevno pogledajte i najdetaljniji dnevni horoskop na internetu. Svakodnevno ga prave naši poznati astrolozi, evo nekih od njih:

Astrolog Dragan BuraDragan Bura

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 55

Astrolog Zorka Ćupić width=

Zorka Ćupić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 33

Astrolog Slavica Đoković

Slavica Đoković

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 19

Astrolog Jasminka Jandrič

Jasminka Jandrić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 77

Astrolog Zorica Ninkovic

Zorica Ninković

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 66

AstrologTatjana Videnov

Tatjana Videnov

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 35

AstrologAleksandar Tomić

Aleksandar Tomić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 26

AstrologLena Marić

Lena Marić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 32

AstrologVesna Becanović

Vesna Becanović

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 14

Naše astrologe uvek možete pozvati i razgovarati o svemu što vas interesuje, pozivom na dobro poznati broj telefona:

0901/88-88-89

Neko od naših astrologa je uvek dežurni, svaki dan od 00-24!