Najnovije na sajtu

Rak – mesečni horoskop za mart 2013.

Mesečni horoskop za mart 2013. Mesečni horoskop za mart 2013.

posaoPOSAO

Za većinu Rakova ovo je srećniji period jer stelijum planeta iz znaka Riba formira trigon ka vašem Suncu pa biste mogli doći u centar nekih dešavanja koja su za vas povoljna. Sada imate pomoć planeta da se izrazite ili da dođete do onoga što neko vreme očekujete. Kretaivni potencijali su naglašeniji nego inače tako da šta god da je vaša profesija imate mogućnost da napredujete tako što ćete postaviti na viši nivo ono čime se bavite. Ovo će dati kvalitet vašem radu, a samim tim i mogućnost da napredujete. Imate snažan osećaj za organizaciju i dovoljno samopouzdanja da sprovedete ciljeve koje sada postavite. Jedini problem postaje lenjost. Sada dosta stvari dolazi samo po sebi pa biste mogli ostati pasivni jer nećete ulagati nikakav napor jer sve vam se ionako samo po sebi daje. A, potencijali su vrlo veliki i šteta je ne iskoristiti ih. Finansijska situacija se popravlja, ali time rastu i vaši prohtevi.

ljubavLJUBAV

Trenutno ste svesni uticaja koji imate na partnera pa ćete pokazati inicijativu u odnosu na neku situaciju ili biti pokretač nekih događaja.

Slab Mars kao i Saturn u 5. polju dovodi do toga da je osoba koju volite okupirana brigama ili da je u poziciji u kojoj joj je potreban pomoć. Mart počinje sa Mesecom u opadanju, a kako je ovo vaš vladar, vreme je da dođe do sazrevanja nekih odnosa. Većina pripadnika ovog znaka imaće priliku da uspostave ponovo kontakt sa osobom iz prošlosti (iz mladosti) iako će to biti najverovatnije preko interneta ili veza na daljinu. Usamljene osobe mogu ovakav status i dalje zadržati. Težeći idealno, radije će ostati sami nego se upustiti u bilo šta. Najviše sreće u ljubavi doneće druga dekada meseca naročito starijim pripadnicima ovog znaka. Obratite pažnju na prijatelja koji vam poklanja pažnju, ali je isuviše stidljiv ili beznadežno zatvoren da bi to ispoljio jasno i otvoreno

zdravljeZDRAVLJE

Prekontrolišite krvnu sliku i krenite sa dijetom. Dobro bi vam došlo prolećno čišćenje organizma.