Najnovije na sajtu

Rak – mesečni horoskop za oktobar 2013.

Mesečni horoskop za oktobar 2013.

posaoPOSAO

Opet ste se upleli u situaciju koja nije za vas. Verovatno računate na pomoć prijatelja koji su rođeni u znaku zemljanih sazvežđa. Neki Jarac ili Bik mogu da budu od velike pomoći i koristi. Još uvek imate problem na poslovnom nivou i sigurno je da možete da budete nesigurni ili u strahu jer možete imati poslovni slom. Ali, kako ste vi osoba sa jakom intuicijom, onda je to teže da se desi. Možete da očekujete da budete u dobrom odnosu sa poslovnim partnerima iz inostranstva od kojih čekate neki bitan odgovor. Dobar period za početak novog posla ili susreta sa ljudima od autoriteta bilo koje kategorije može da se desi od desetog u mesecu.

ljubavLJUBAV

Za Raka je najvažnije da oseća pravu emociju. On ne može da bude siguran u nešto što je neiskreno ili nestabilno. Posebno osobe koje su same i nisu u stalnoj vezi mogu da budu u dobroj energiji tokom ovog meseca i da uđu u prilično dinamičnu i harizmatičnu vezu sa jednom Vodolijom koja ih može totalno promeniti i dati im poseban dah i život u neočekivanom i nesvakidašnjem. Rakovi u braku ili vezi mogu da imaju problem jer će ih posao odvajati od kuće i partnera. Ako je vaš partner neki fiksni znak kao što su Bik ili Škorpija, onda bi trebalo da budete oprezni jer su to jaki znaci koji ne trpe neishitrene poteze. Obično se odmah uvrede i nastaje svađa, a samim tim i odvajanje. Da biste to izbegli, budite umereni i pomalo povučeni, onako kako vi to dobro znate.

zdravljeZDRAVLJE

Morate da posetite lekare. Posebno se stavlja akcenat na stomak i problem sa bešikom.

Pored mesečnog horoskopa, pogledajte i najdetaljniji dnevni horoskop na internetu. Svaki dan naši poznati astrolozi (Dragan Bura, Nebojša – Neša Ćupić, Zorka Ćupić, Tanja Joksimović, Jasminka Jandrić) ga pišu za vas!

Naše astrologe uvek možete pozvati i razgovarati o svemu što vas interesuje, pozivom na dobro poznati broj telefona:

0901/88-88-89

Neko od naših astrologa je uvek dežurni, svaki dan od 00-24!