Najnovije na sajtu

Rak – mesečni horoskop za septembar 2015.

Pozovite naše astrologe na 0901 888 889 i protumačite zajedno vaš mesečni horoskop!Mesečni horoskop za septembar 2015. za sve Rakove

Mesečni horoskop - poslovne prognozePOSAO
Poslovne prognoze za septembar 2015.

Period lošijih finansija (prvi deo meseca) i razmrdavanja (drugi deo meseca) je pred Rakovima. Ovaj mesec ćete ući u manje finansijske probleme (ah, pa to nam se uvek i dešava, zar ne), samo bi ovaj put to trebalo da vas trgne, da udarite šakom o sto i krenete agresivnije da radite i stvarate.

Prvo što biste trebalo da uradite je da redukujete troškove kako god znate i umete i da se odreknete svega što vam baš i nije najpotrebnije. Jeste da su Rakovi poznati kao trošadžije, kao ljudi koje jednostavno usrećuje kada troše novac i sebi kupuju (ne)potrebne stvari, ali shvatite da niste u situaciji da trošite koliko biste hteli. Nikako ne potpisujte ugovore o otplatama (krediti, kupovina na rate itd), i ako je moguće ne pozajmljujte novac, lako ga je pozajmiti ali teško vratiti.

Zbog toga, već u drugom delu meseca pod uticajem retrogradnih planeta dobićete želju i volju, i dovoljnu dozu koncentracije da radite više nego ikada. Da stvarate za sadašnjost i za budućnost. Iskoristite taj neočekivani nalet energije, mislite na sve ono što sebi ne možete da priuštite i sigurno ćete uraditi nešto korisno. Možda nećete nikada zadovoljiti sve svoje prohteve, ali dobar deo njih možete i to samo predanim radom i razmišljanjem unapred.

Bolji period je za sve oni koji rade sami za sebe, koji ne zavise ni od koga, od šefova i saradnika. Pripazite se prijatelja sa kojima sarađujete, mogli bi vas razočarati, kako psihički tako i finansijski. Rakovi, sve je u vašim rukama, štednja, odricanje i rad. Rezultati moraju doći.

Mesečni horoskop - ljubavne prognozeLJUBAV
Ljubavne prognoze za septembar 2015.

Ako ste u vezi:

Moguće je da vas spopadnu depresivni periodi tokom meseca, periodi tokom kojih ćete najviše poželeti da budete sami, daleko od svih. U tom slučaju, dajte sebi oduška, izađite iz kuće, otiđite sami na kratak put, makar na jedan dan, a ako niste u mogućnosti (prvenstveno zbog već pomenute štednje) izađite iz kuće, prošetajte, sedite u kafić i prepustite se svojim mislima.

Probleme koji vam se vrzmaju po glavi nećete moći da rešite kroz razgovor sa partnerom, iako je partner tu uvek uz vas, pa pokušajte da ne prenosite depresiju na drugu stranu, već se nekako izborite sami sa tim i to sa osmehom na licu.

Odnosi sa partnerom dobri, bez ikakvih trzavica tokom celog meseca, jedina stvar koja može da vas zabrine ste vi sami i vaše promene raspoloženja. Ne dajte se, ne mešajte probleme bilo koje vrste sa emotivnim životom. Kraj meseca bolji od početka, raspoloženje raste, tada žete već moći da odete negde, ali ne sami već sa voljenom osobom.

Ako ste slobodni:

Tokom meseca imaćete jako dobre odnose sa najbližim članovima porodice, pa se družite sa njima pošto za ljubav mesec neće biti pogodan. Rakovima će ovaj mesec komunikacija biti lošija strana, pa sve i da upoznate nekoga koga ćete na prvi pogled zainteresovati, odsustvo vašeg prirodnog šarma će tu zainteresovanost smanjiti. Depresivan je mesec, više faktora će uticati na to, pa zato ne gubite vreme potragom za poznanstvima, već se posvetite sebi i svojim bližnjima, to će vam i te kako prijati. A već od prvih dana jeseni krenite u ljubavni lov.

Mesečni horoskop - zdravstvene prognozeZDRAVLJE
Zdravstvene prognoze za septembar 2015.

I zdravlje će ovaj mesec biti poljuljano kao i drugi aspekti, pa zato spremno dočekajte sve nedaće koje bi mogle da se jave. Stariji Rakovi će biti rizičnija grupa, pa sve što vas bude mučilo obavezno rešavajte zajedno sa lekarom. Ne nikako na svoju ruku, makar to bila sitnica koju ste do sada sto puta pregurali, moglo bi nešto da se iskomplikuje.

Čuvajte se svih prelaznih bolesti, imunitet vam i neće biti jača strana, pa biste lako mogli da se zarazite i onda da bolujete. Rakovi koji su u prošlom periodu muku mučili sa lošim nalazima krvi, prvenstvno masnoćama, obavezno neka odrade kontrolu i ako bude razloga neka se jave lekaru.

Mlađi Rakovi neka se čuvaju svih vrsta sportskih i povreda na radu.

Ako do sada niste, uzmite neke prirodne preparate za poboljšanje imuniteta, sigurno ne mogu da vam škode.

Mesečni horoskop - srećni brojeviSREĆNI BROJEVI
Važni brojevi za septembar 2015.

8, 17, 18, 24, 26

Pored mesečnog horoskopa, svakodnevno pogledajte i najdetaljniji dnevni horoskop na internetu. Svakodnevno ga prave naši poznati astrolozi, evo nekih od njih:

Astrolog Dragan BuraDragan Bura

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 55

Astrolog Zorka Ćupić width=

Zorka Ćupić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 33

Astrolog Slavica Đoković

Slavica Đoković

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 19

Astrolog Jasminka Jandrič

Jasminka Jandrić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 77

Astrolog Zorica Ninkovic

Zorica Ninković

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 66

AstrologTatjana Videnov

Tatjana Videnov

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 35

AstrologAleksandar Tomić

Aleksandar Tomić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 26

AstrologLena Marić

Lena Marić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 32

AstrologVesna Becanović

Vesna Becanović

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 14

Naše astrologe uvek možete pozvati i razgovarati o svemu što vas interesuje, pozivom na dobro poznati broj telefona:

0901/88-88-89

Neko od naših astrologa je uvek dežurni, svaki dan od 00-24!