Najnovije na sajtu

Ribe – godišnji horoskop za 2021.

Godišnji horoskop pripremio astrolog Igor Pavluković. Strogo je zabranjeno kopiranje bilo kog dela godišnjeg horoskopa bez naše pismene saglasnosti.

Godišnji horoskop za 2021. za sve Ribe!

Mesečni horoskop - poslovne prognozePOSAO
Poslovne prognoze za 2021.

Drage Ribe,
Nova 2021. godina počinje ulaskom Marsa u znak Bika gde je u izgonu i slab. To će vam doneti velike izazove na polju trgovine, saobraćaja i komunikacija. Najviše teškoća imaćete iz nevidljivih izvora, preko konkurencije do tajnih neprijatelja koji će vam spletkariti iza leđa zbog kvadrata Marsa sa Saturnom. Nailazićete na neočekivane teškoće u pregovorima oko novih projekata zbog kvadrata Jupitera sa Uranom. Bilo bi mudro da vaše planove držite u tajnosti i da budete pažljivi sa investicijama. Tokom februara će Venera praviti konjunkciju sa Jupiterom i omogućiće vam da pokrenete jedan projekat koji ste pripremali u tajnosti, a koji će vam u budućnosti doneti veliku zaradu. U početku ćete nailaziti na neočekivane teškoće u samom startu tog projekta zbog kvadrata Saturna sa Uranom ali ćete tokom marta i aprila uspeti da prevaziđete teškoće i sve će se odvijati planiranim tokom. Jupiter će sredinom maja ući u vaš znak i doneće vam niz pogodnosti da se istaknete u onome u čemu ste stručni, što će vam doneti priznanja i uspon u karijeri.

Tokom juna i jula će Mars i Venera praviti T-kvadrat sa Saturnom i Uranom, što će vam doneti napete odnose sa kolegama na poslu i teškoće u poslovima vezanim za trgovinu, zdravstvo, komunikacije i usluge. Jupiter se krajem jula vraća retrogradno u znak Vodolije i otvara vam mogućnosti da do kraja godine nadoknadite ono što ste bili primorani da odložite. Od avgusta do kraja novembra očekuje vas uspeh u oblastima prosvete, dizajna, građevinarstva, prehrambene industrije, zdravstva i u administrativnim i javnim poslovima. Solarne eklipsa u decembru u znaku Strelca može vam doneti ozbiljne teškoće na poslu i pad sa položaja, ali će Jupiterov konačni ulazak u vaš znak to znatno ublažiti.

Nezaposlene Ribe će imati povoljne periode da dobiju novo zaposlenje tokom marta, maja, avgusta i septembra. Tražiće se vaše rukovodeće sposobnosti. Bićete u prilici i da pokrenete sopstveni biznis ako to imate u planu ovoj godini.

Mesečni horoskop - ljubavne prognozeLJUBAV
Ljubavne prognoze za 2021.

Ako ste u vezi:

Početak godine, posebno februar, donosi vam nesuglasice zbog tajni koje vaš partner i vi imate jedan u odnosu na drugog, a koje ćete trebati jedno drugom da objasnite. Stvari o kojima duže vreme ćutite mogu da ozbiljno poljuljaju vaše međusobno poverenje. Od marta do kraja maja uspećete da prevaziđete ove teškoće i poboljšate zajednički život.

Tokom jula ćete nailaziti na nesuglasice u porodičnim odnosima, kao i na nesporazume u odnosima sa voljenom osobom. Od avgusta do kraja septembra imaćete skladne zajedničke trenutke i otići ćete na zajedničko putovanje koje će vam izuzetno prijati. Oktobar vam donosi napetosti zbog zajedničkih finansija. Do kraja godine imaćete mirniji period.
Ako ste slobodni:

Tokom januara i februara privući će vas osoba koja nije slobodna i predložiće vam tajnu vezu. Pristaćete ali ćete ubrzo ustanoviti da je to bila pogrešna odluka i već do sredine aprila ćete prekinuti tu vezu. U junu ćete imati susret sa osobom sa kojom ste pre više godina imali emotivnu vezu i pokušaćete ponovo ali će i to biti kratkotrajno. Sredinom avgusta u vaš život će ući osoba koju ćete doživeti kao srodnu dušu i sa kojom ćete izgraditi skladnu vezu punu ljubavi i podrške.

Nešto starije Ribe će početkom proleća upoznati osobu koja će imati mnogo razumevanja i strpljenja za njih. Počećete da se viđate često ali će vaš odnos biti promenljiv, sa povremenim nesuglasicama i povlačenjem. U julu ćete ući u vezu.

Mesečni horoskop - zdravstvene prognozeZDRAVLJE
Zdravstvene prognoze za 2021.

Početak godine će vam doneti nešto više stresa ali ćete to moći da prevaziđete ako budete praktikovali fizičke aktivnosti i više odmora i relaksacije. Sredinom godine bićete podložni disajnim i probavnim smetnjama. Potreban vam je čist vazduh. Tokom oktobra će vam biti osetljivi bubrezi i jetra. Zdrava ishrana vam je važna kako biste izbegli ozbiljnije tegobe.

Vaša ishrana u narednih godinu dana bi trebalo da sadrži namirnice koje podstiču detoksikaciju organizma, koje su srednje kalorične vrednosti i lako probavljive. Doručak nemojte da preskačete i uzimajte ovsene pahuljice i jogurt sa suvim grožđem. Ručak može da vam se sastoji od ribe ili mesa, uz obavezno povrće. Voće jedite podjednako sveže i suvo.

Mesečni horoskop - srećni brojeviSREĆNI BROJEVI

Važni brojevi za 2021.

1, 6, 14, 21, 2