Najnovije na sajtu

Ribe – godišnji horoskop za 2022.

Godišnji horoskop pripremio astrolog Igor Pavluković. Strogo je zabranjeno kopiranje bilo kog dela godišnjeg horoskopa bez naše pismene saglasnosti.

Godišnji horoskop za 2022. za sve Ribe!

Mesečni horoskop - poslovne prognozePOSAO

Poslovne prognoze za 2022.

Drage Ribe,
Početak nove 2022. godine vam je pogodan za poboljšanje saradničkih odnosa. Uvidećete ranije propuste na tom polju i ispravićete ih. Obnovićete odnose sa ranijim saradnicima koji su se pokazali pouzdani. Tokom februara će Jupiter koji vlada vašim poljem posla i karijere praviti sekstil sa Uranom i omogućiće vam značajan napredak u pregovorima oko novih projekata. Uspeh ćete ostvariti kroz oblasti komunikacija, trgovine, saobraćaja, menadžmenta i IT industrije. U martu ćete uspeti da pokrenete realizaciju jedne nove ideje koja će uneti kvalitetne promene u vaš način poslovanja i koja će vam doneti dobitke. Konjunkcija Jupitera sa Neptunom u vašem znaku dogodiće se sredinom aprila i doneće vam odličan osećaj koje projekte da pokrenete u cilju osvajanja boljih pozicija na tržištu i koji će vam doneti veliku zaradu. Napravićete pun pogodak, što će vam doneti dobitke i omogućiti napredak u karijeri. Jupiter će 11. maja ući u znak Ovna i doneće vam dobar osećaj za investicije i rukovanje novcem, što će doprineti uspešnijem ostvarivanju važnih planova.

Juli biste mogli iskoristiti za odlazak na odmor. Jupiter će se kretati retrogradno od kraja jula do kraja novembra. U ovom periodu ćete više pažnje usmeriti na razradu projekata koji su u toku i nećete pokretani ništa novo. Bićete jednim delom zauzeti i rešavanjem zaostalih obaveza. Uspeh ćete ostvariti u oblasti usluga. Tokom septembra ćete se suočavati sa teškoćama na polju platnog prometa, a dolaziće i do neslaganja sa nadređenima i njihovim nezadovoljstvom vašim rezultatima. Od novembra ćete uspeti da poboljšate situaciju i da postignete bolje rezultate od očekivanih. Decembar će vam doneti niz izazova koji će testirati vašu snalažljivost i stručnost, a pokazaće se važnim za vaš napredak u karijeri.
Nezaposlene Ribe će imati povoljne periode da dobiju novo zaposlenje tokom februara, aprila, juna i novembra. Tražiće se vaše rukovodeće veštine, efikasnost i snalažljivost u suočavanju sa izazovima.

Mesečni horoskop - ljubavne prognozeLJUBAV

Ljubavne prognoze za 2022.

Ako ste u vezi:

Početak godine će vam doneti ostvarenje bar jedne želje koju ste već duže vreme očekivali u odnosima sa partnerom. Imaćete više vremena za zajedničke aktivnosti, zabavu i druženje i to će vam doneti više stabilnosti i sklada u odnosu. Tokom marta ćete se u svemu dobro razumeti i poštovaćete međusobne dogovore. Svaku nejasnoću ćete rešavati.

Tokom jula ćete nailaziti na prolazne nesporazume koji će zahtevati međusobno prilagođavanje. Avgust vam donosi neophodne promene i kvalitetniji odnos sa voljenom osobom. Septembar i prva polovina oktobra će biti nestabilna i često ćete zauzimati suprotne stavove o zajedničkim stvarima. U novembru ćete uspeti da ostvarite zajedničke ciljeve i sklad.
Ako ste slobodni:

Prva polovina 2022. godine vam je pogodna za upoznavanje novih ljudi, od kojih će se nekolicina izdvojiti kao zanimljivi i pogodni za emotivnu bliskost. Sreća će vas poslužiti sa osobom koja je društvena, komunikativna, puna ideja, a koja će znati kako da vas nasmeje i usreći. Do kraja maja ćete ući u skladnu vezu. Druga polovina godine vam ne donosi velike šanse za nešto novo u ljubavi. Tek pred kraj godine možete upoznati nekoga ko bi vam odgovarao za novu vezu.

Nešto starije Ribe će imati dobar osećaj kako da nastupe, kako da se doteraju i šta da čine kako bi se neko u njih zaljubio. Sredina godine vam je pogodan period da upoznate nekog ko ispunjava većinu vaših potreba i da započnete novu vezu.

Mesečni horoskop - zdravstvene prognozeZDRAVLJE

Zdravstvene prognoze za 2022.

Prva polovina godine će vas činiti osetljivim na hladnoću. Moguća je lakša prehlada i loša cirkulacija u zimskim mesecima. Tokom proleća vam se savetuje više kretanja i rekreativne fizičke aktivnosti. Tokom letnjeg perioda ćete biti osetljivi na stres, pa su moguće psihosomatske smetnje. Jesen vam donosi osetljivost disajnog i probavnog sistema.

Vaša ishrana u narednih godinu dana bi trebalo da sadrži namirnice koje su bazne, kako biste imali neophodnu ravnotežu. Meso i mlečne proizvode uzimajte umereno. Uglavnom će vam prijati voće kao su mandarine, ananas, lubenice, jabuke, kajsije i kupine. Od povrća jedite sočivo, grašak, brokoli i zeleno povrće. Uzimajte masline, E vitamin i mineralnu vodu.

Mesečni horoskop - srećni brojeviSREĆNI BROJEVI

Važni brojevi za 2022.

3, 8, 14, 19, 22