Najnovije na sajtu

Ribe – godišnji ljubavni horoskop za 2015. godinu

Najbolje ćete se slagati sa:
Bik, Devica, Strelac

Najgore ćete se slagati sa:
Jarac, Vaga, Rak

Ljubavne prognoze za 2015.:
Drage Ribe, sve najbolje u ovoj godini vam želimo!

Za porodične Ribe – idilična godina, godina za poželeti. Nema šta da se doda tu.

Oni koji su u dužim vezama treba da očekuju česte svađe sa partnerom, a što je najgore svađe koje su uzrokovane bez iole ozbiljnih argumenata. To može da se poveže sa svakodnevnim stresom, sa poslovnim i finansijskim stresom, ali ne dozvolite da se ta nezadovoljstva odražavaju na vašu vezu. Vaš partner je najmanje kriv i za svoje i vaše poslovne i životne probleme! Pokušajte baš suprotno, da postavite svog partnera i vašu vezu kao branu za sve probleme, kao neprobojnu branu koja će vas od svega čuvati i biti tu kad god vam zatreba.

Oni koji uđu u nove veze tokom prve polovine godine treba da uću u nju sa velikom dozom rezerve pošto postoji šansa da budu izigrani, prevareni, brzo zaboravljeni. Dajte vašoj vezi dovoljno vremena pre nego što se potpusno opustite i prepustite partneru.

12

Tokom ove godine dobro otvorite oči i posmatrajte i ono što ranije nikada ne biste posmatrali. Ne dajte da vas iko povredi, vi to ne zaslužujete. Najlošije će biti onima koji uđu u vezu sa Jarcima, Vagama i donekle Rakovima, te veze definitivno nemaju budućnost… Ako već treba da birate partnere, gledajte da budu Strelci, Device ili Bikovi, sa njima budućnosti i ima.

Planirate brak ili decu – idealan period je kraj jeseni / početak zime.
Puno sreće, trebaće vam, ali ćete isplivati iz svih emotivnih problema, sigurno!