Najnovije na sajtu

Ribe – godišnji ljubavni horoskop za 2016. godinu

Godina koju ste ostavili za sobom je bila namenjena da vam donese ozbiljno partnerstvo. Ukoliko se to dogodilo (a verujem da kod mnogih i jeste) u 2016-oj ćete ovaj odnos razrađivati i biti spremni da donesete i neke bitne odluke na dalje. Neće sve ići sa lakoćom u emotivnim vezama, ali vi i emotivni partner u suštini želite jedno isto – da se skrasite i smirite u odnosu koji je vredan. Slična će situacija biti i u brakovima, gde povremeno mora dolaziti do padova, najviše zbog obostrane nesigurnosti, nerešavanja problema koji dolaze na dnevni red i naravno – mešanja drugih u vaše odnose. Ako pogledamo kako će nam slobodni proći kroz ovaj period, onda bih rekla da ćete vrlo često mešati stvarnost sa iluzijom, da ćete doživeti neka ozbiljna razočarenja, ali da vas ipak pred kraj ove godine čeka osoba koja je prava.

Januar odmah može slobodnim Ribama doneti jednu priču koja bi ih itekako mogla zaneti. Ne želite da vidite mane osobe koja je preko puta vas, vodite se samo osećanjima, a ona su sada bujna i intenzivna. U u emotivnim vezama i brakovima vi ćete pokušati da pokrenete neka vama bitna pitanja, ali partner sada nije spreman na dogovor i saradnju. Povučenost koja će biti aktuelna u prvom delu februara, nestaće u ostatku meseca i prvom delu marta, jer je u tom periodu Venera, planeta ljubavi, u vašem znaku. Slobodni opet imaju intenzivne momente, ali se oni najviše baziraju na strasti, mada ćete vi pokušavati da od ovog odnosa napravite ljubavnu priču. Teško.

April i maj će za pripadnike vašeg znaka biti prilično dobri, jer ćete tada u partnerskim odnosima moći da se usaglasite sa voljenom osobom. Doduše, to neće biti jednostavno, ali nekih većih teškoća neće biti. Jun je već drugačiji, naročito za one u bračnim zajednicama ili za parove koji su već dugo zajedno. Neke stvari dostižu svoju kulminaciju, i vi i voljena osoba ćete se povlačiti i teško pronalaziti zajednički jezik. Tada je posebno važno da se kao par posvetite svojoj vezi i da ne dozvolite da vas trenutne okolnosti ili neki ljudi sa strane odvoje. Gledajte svoja posla i okrenite se ka partneru.

12

Jul i tranzitna Venera u vašem polju ljubavi. U partnerskim odnosima će biti smirivanja napetih situacija iz prethodnog perioda, a slobodne Ribe su u blago ekstatičnom fazonu, spremne da daju svoje srce na dlanu osobi koja je preko puta njih. U ovom periodu mogu započeti neki ozbiljniji odnosi.

Avgust i prvi deo septembra će baciti akcenat na neka svakodnevna pitanja, ali ćete vi i voljena osoba uglavnom kroz sve ovo uspevati da prođete bez veće problematike. U dužim emotivnim vezama kreću ozbiljnije pripreme za početak zajedničkog života ili brak. Pojedinima i planiranje prinova.

Kada u septembru Jupiter pređe u znak Vage i vaše polje promena, kriza, strasti, zajedno sa Venerom, slobodni će još jednom biti spremni da debelo „zagrizu“ u neki emotivni odnos. Iako on može krenuti dosta burno, ipak postoje predispozicije za trajnost. Drugi deo septembra i prvi deo oktobra donosi ozvaničavanje odnosa koji su do tada bili u pripremnom periodu.

Mesece do kraja godine Ribe će proći prilično dobro, bilo da su zauzete ili slobodne. Ne mogu da vam obećam da se ništa problematično neće desiti u vašim vezama, ali se vidi da ste se i vi i partner stabilizovali i da radite u interesu odnosa. Savet je samo da u decembru ne pokleknete pred čarima iskušenja koje bi moglo doći preko posla. Sretnu i uspešnu nastupajuću godinu vam želim!

Izvor: Moj Astrolog