Najnovije na sajtu

Ribe – Ljubavni horoskop za 2014. godinu

Najbolje ćete se slagati sa: Vagama, Strelcima i Jarčevima Najgore ćete se slagati sa: Ovnovima, Blizancima i Lavovima Ljubavne prognoze za 2014. godinu: Neki romantični momenti vas očekuju već samim početkom 2014. godine. Oni koji su sami možda na dočeku Nove godine upoznaju nekoga ko će da ih zaludi. Oni koji su u vezi, neka malo manje vremena posvećuju prijateljima i porodici, a više partneru, i ova godina će da im bude bolja nego svaka do sada.

ljubavni-horoskop

Malo o onim u dužim vezama, moguće je da ove godine dobijete manje pažnje od partnera, manje nego što ste do sada dobijali, ali neka vas to ne brine, jednostavno Zvezde su tako naklonjene, pa uživajte i pokazujte svoju ljubav i emocije kao i ranije, i ne sekirakte se što vam se možda čini da vi dobijate manje. Proći će i to, a i pored toga, ljubavni život će glatko da teče tokom cele godine.

Sigurni smo da će oni koji tek stupe u vezu morati da pokažu partnerima da im je stalo do njih, i to ne poklonima, novicma, glupostima… dovoljno će biti da vam jednom sazusi oko od sreće kada ste sa partnerom, to će da ga usreći više od svih poklona koji se za novac mogu kupiti.

Najromantičniji period za sve ribe se očekuje u januaru i fenruaru, avgust i jun će biti malo teži, ostatak godine dobar. Sve u svemu, 2014. će biti jako romantična sa minimalnim previranjima.

Osobe sa kojima ćete se najbolje slagati su vage, strelci ili jarci, a čuvajte se veza sa ovnovima, blizancima i lavovima. Takve veze neće biti pune strasti i ljubavi, bar što se prvih 9 meseci ove godine tiče. Za kasnije, sve je moguće.

Ribe, želimo vam romantičnu 2014. godinu!

Za sve nedoumice, pitanja ili konkretne savete za vaš ljubavni horoskop, konsultujte se sa našim astrolozima, pozivom na dobro poznati broj telefona:

0901/88-88-89

Neko od naših astrologa je uvek dežurni, svaki dan od 00-24!