Najnovije na sajtu

Ribe – mesečni horoskop za april 2013.

posaoPOSAO

Planete iz Ovna podržavaju vašeg vladara, a time i vaše Sunce. Ovo je period aktivnosti kada ste spremni za nove poduhvate i nove obaveze. Sada imate priliku da nađete pravi posao, pravog partnera i da nađete sopstveni put. Ili da promenite radno mesto i budete bolje plaćeni. U svakom slučaju, ovo je koristan period u kome imate priliku da ostvarite svoje zamisli, čak i da postavite temelj za realizaciju ciljeva na duže vreme. Spremni ste da rizikujete. Ukoliko to dozvoljava i natalna karta, aktivnosti koje preduzimate biće uspešne iako ne deluju sasvim sigurno. Imate podršku sa više strana, a najznačajnija je od ambiciozne osobe koja ima visoke standarde. Ono što ste sami hteli da postignete biće uspešno kroz korisno partnerstvo. Finasijska situacija se menja na bolje jer ćete svu energiju usmeriti na zaradu, ali isti aspekat daje i lakoću u trošenju i razbacivanju novca.

ljubavLJUBAV

April može biti vrlo dinamičan ako ste slobodni. Privlačni ste većem broju osoba mada ste sami okrenuti ka prošlosti i nekome ko se u vaš život vraća ili iskustvu koje ste već imali. U početku, ovo bi zahtevalo određeno prilagođavanje sa vaše strane. Dvoumićete se neko vreme, a odluku donosite na bazi onoga što intuitivno osećate. Možda to nije sjajna odluka u odnosu na ono što drugi vide, ali za vas je jedino ispravna. Ako ste u braku, tenziju koja postoji između vas i vašeg partnera rešićete tako što ćete se staviti u njegov položaj i situaciju sagledati iz tog ugla.
Ako ste u partnera sumnjali, ako smatrate da je povodljiv, tajenstven ili neodgovoran, sada imate šansu da ga razumete i da probleme prevaziđete. Videćete da ste i sami isuviše razdražljivi, nervozni i neodlučni i da bi sve moglo da se reši ako pokažete malo više ležernosti i poverenja. Mada, većina pripadnika ovog znaka pronalazi nove puteve i na početku je novih i veoma intenzivnih veza.

zdravljeZDRAVLJE

Ako ste jačali imunitet, prelazni period neće imati veći neudoban efekat na vas. Mogući su problemi sa mokraćnim putevima, bešikom i genitalijama.