Najnovije na sajtu

Ribe – mesečni horoskop za april 2015.

Mesečni horoskop za april 2015. za sve Ribe! Mesečni horoskop - poslovne prognozePOSAO Poslovne prognoze za april 2015. Budite odgovorniji prema svemu što radite. Trudite se da sve što uradite prekontrolišete, da sve završavate u dogovorenim rokovima, da poslovna komunikacija bude na nivo na kom bi i trebala da bude. Ako neke stvari ne zavise samo od vas, prvo budite sigurni da ste svoj deo posla uradili kako treba, a onda koliko je u vašoj moći prekontrolišite i to što su drugi radili. Saturn u znaku Strelca će vam sigurno dati snagu i volju da sve dovedete do perfekcionizma. Što se finansija tiče, trudite se da što manje trošite ovaj mesec, naročito na stvari koje niste ni planirali da kupite, koje vam se na prvi pogled svide. Razmislite da li vam nešto treba pre nego što posegnete za novčanikom, i dobro razmislite šta biste od važnijih stvari mogli da završite sa tim novcem. Ne pozajmljujte ni od koga, ne pozajmljujte novac nikome, ne treba vam taj stres nikako. Ako imate slobodnog vremena razmislite o honorarnim poslovima koji mogu da se rade od kuće, mogli bi vam dobro doći uskoro. Mesečni horoskop - ljubavne prognozeLJUBAV Ljubavne prognoze za april 2015.

Ako ste u vezi:

Ovaj mesec bi mogao da bude nezgodan zbog uticaja Saturna na vašu vezu, na vašeg partnera. Partner bi mogao da bude taj kome sve smeta, koji je nervozan bez razloga, koji prigovara ili diže ton zbog svake sitnice. Na vama je da ga smirite, da ga oraspoložite i pomognete mu da takvo stanje jednostavno prođe kroz njega. Znate i sami šta vaš partner voli, šta bi ga oraspoložilo, pa se ovaj mesec kad god bude potrebno žrtvujte malo i odvojite vreme i nerve kako biste održali vašu vezu onakvom kakvom ste je oduvek zamišljali. Neka kompromisi, razum, tolerancija odricanja, prihvatanja pogrešnih činjenica budu vaša odlika ovaj mesec, i sve će to proći, sve će biti kako treba. Ako ste u nekoj dužoj vezi i razmišljate da tokom ovog meseca ozvaničite vašu vezu, naš savet je da kako znate i umete izbegnete april, pa da već u maju obavite to što ste planirali!

Ako ste usamljeni:

Prva polovina meseca - mrka kapa, veće su šanse da upropastite neke odnose, prijateljske odnose, nego da uspete da zavedete osobu koja vam se sviđa. Dakle prvih 15, čak i 20 dana ne pokušavajte ništa naročito sa osobom koju duže vreme poznajete, a prema kojoj gajite simpatije. Onda će u poslednjih 10 dana kada Merkurova snaga nadvlada Saturn, glas razuma da proradi u vama i znaćete tačno kada šta smete da kažete, da uradite, da pokušate… Komunikacija će biti naglašena u poslednjih 10-ak dana aprila, tako da će tada i vaše osvajačke sposobnosti biti bolje nego inače.

Mesečni horoskop - zdravstvene prognozeZDRAVLJE Zdravstvene prognoze za april 2015. Ovo bi trebalo da bude jedan jako miran i staložen mesec što se zdravlja tiče. Manji problemčići - glavobolje ili nervoza mogu da budu izazvani samo nekim stresom kome ste izloženi, ali to će proći mnogo brže nego što je došlo. Pripazite se šta jedete, ne dozvolite sebi da pojedete bilo šta što nije super sveže, inače biste mogli sebi da priuštite trovanje, praćeno svim onim što ide uz to. Nastojte da pronađete vremena za jednu opštu kontrolu, pregledajte krvnu sliku, ako imate problema sa gvožđem uzmite preparate koji će vam pomoći. Masnoće u krvi nikako ne bi smele da se pojave, ako ste sa tim ikada imali problema pravo je vreme da ih se rešite kako biste sačuvali krvne sudove. Jedite što više voća, unosite što manje veštačkih šećera. Što više vremena provodite na suncu da biste povećali nivo serotonina i vitamina D! Mesečni horoskop - srećni brojeviSREĆNI BROJEVI Važni brojevi za april 2015. 7, 8, 11, 13, 22

Pored mesečnog horoskopa, svakodnevno pogledajte i najdetaljniji dnevni horoskop na internetu. Svakodnevno ga prave naši poznati astrolozi, evo nekih od njih:

dragan-buraDragan Bura

Tel: 0901/88-88-89
Lokal 55

zorka-cupic

Zorka Ćupić

Tel: 0901/88-88-89
Lokal 33

Slavica Đoković

Slavica Đoković

Tel: 0901/88-88-89
Lokal 19

jasminka-jandric

Jasminka Jandrić

Tel: 0901/88-88-89
Lokal 77

zorica-ninkovic

Zorica Ninković

Tel: 0901/88-88-89
Lokal 66

Tatjana Videnov

Tatjana Videnov

Tel: 0901/88-88-89
Lokal 35

Aleksandar Tomić

Aleksandar Tomić

Tel: 0901/88-88-89
Lokal 26

Lena Marić

Lena Marić

Tel: 0901/88-88-89
Lokal 32

Vesna Becanović

Vesna Becanović

Tel: 0901/88-88-89
Lokal 14

Naše astrologe uvek možete pozvati i razgovarati o svemu što vas interesuje, pozivom na dobro poznati broj telefona:

0901/88-88-89

Neko od naših astrologa je uvek dežurni, svaki dan od 00-24!