Najnovije na sajtu

Ribe – mesečni horoskop za april 2022.

Mesečni horoskop pripremio astrolog Igor Pavluković. Strogo je zabranjeno kopiranje bilo kog dela mesečnog horoskopa bez naše pismene saglasnosti.

Mesečni horoskop za april 2022. za sve Ribe!

Mesečni horoskop - poslovne prognoze POSAO
Poslovne prognoze za april 2022.

Drage Ribe,
Mars će 5. aprila praviti konjunkciju sa Saturnom, što vas upozorava da budete pažljivi u vezi svega što ne vam nije jasno, ne sagledavate dobro i u čemu nemate dovoljno iskustva. Nailazićete na spletke onih koji žele da dođu na viši položaj preko vaših leđa i na vašu štetu. S druge strane, bićete u mogućnosti da pokrenete pregovore iza zatvorenih vrata u vezi jednog važnog velikog projekta koji bi mogao da vam donese napredak u karijeri. To će od vas zahtevati mnogo truda i vremena ali će vam se isplatiti. Venera će ući u vaš znak i poboljšaće vaš lični nastup, kao i vaš osećaj za formu i lepotu. Drugima ćete prilaziti sa saosećanjem i razumevanjem, čime ćete pridobiti njihovu pažnju i volju za saradnju. Merkur će 11. aprila ući u znak Bika, što će vas činiti efikasnim u oblastima trgovine, saobraćaja i komunikacija. Započećete nove poslovne pregovore koji će se odvijati uspešno. Jupiter će 12. aprila praviti konjunkciju sa Neptunom u vašem znaku. Imaćete odličan osećaj za pokretanje novih poslova koji će vam doneti uspon u karijeri, veliku zaradu i isplativu saradnju.

Mars će 15. aprila ući u vaš znak i motivisaće vas da uložite više napora u razradu projekta koji budete pokrenuli. Pokazaćete kako ste u stanju da rukovodite važnim i odgovornim radnim zadacima. Vešto ćete koristiti svoj autoritet i stručna znanja i iskustva. Venera će u trećoj dekadi aprila praviti konjunkciju sa Neptunom i Jupiterom, što će vam omogućiti da povučete u pravo vreme poteze koji će vam omogućiti da unesete neophodne promene u vaš način rada. Imaćete dobar osećaj za aktuelna kretanja u privredi i na tržištu. Pokrenućete poslove koji će vam donositi sigurne dobitke. Delimično pomračenje Sunca na kraju meseca u znaku Bika izazvaće teškoće u pregovorima i jedan plan će vam propasti.

Nezaposlene Ribe će imati povoljne mogućnosti da se zaposle u oblastima hemijske industrije, kreativnog dizajna, izdavaštva, novinarstva, medija i ekonomije.

Mesečni horoskop - ljubavne prognoze LJUBAV
Ljubavne prognoze za april 2022.

Ako ste u vezi:

Konjunkcija Merkura sa Suncem na početku aprila omogućiće vam da jasnije sagledate sve vrednosti i prednosti vaše emotivne veze, kao i kvalitete voljene osobe koje ranije niste primećivali. Imaćete više vremena i volje da poboljšate i učvrstite intimne trenutke sa partnerom i jedno drugome ćete se više poveravati. Neke istine će vas malo zaboleti.

Druga polovina aprila će vam doneti više razumevanja i intenzivniju komunikaciju, uz dogovore u vezi zajedničkih planova za budućnost. Vaš partner će se složiti sa većinom vaših predloga. Imaćete dobar osećaj za potrebe i želje voljene osobe. Poboljšaće vam se društveni život. Izbegavajte da bilo šta skrivate od partnera jer to može izazvati zahlađenje.

Ako ste slobodni:

Konjunkcija Merkura sa Suncem na početku aprila doneće vam poznanstvo sa osobom koja poseduje kvalitete koji odgovaraju većini vaših kriterijuma. U početku ćete se nekoliko puta videti diskretno, na mestu gde možete da budete sami i gde ne mogu da vas vide vaši poznanici. U drugoj polovini meseca ćete postati bliski i počećete sve više vremena da provodite zajedno i da se bliže upoznajete. Shvatićete da jedno drugom odgovarate i započećete skladnu emotivnu vezu.

Nešto starije Ribe će upoznati osobu sa kojom će moći odlično da se razumeju od samog početka. Privući će vas slična interesovanja, otvorenost i iskrenost vaše nove simpatije i jasno izraženo interesovanje za vas. Ući ćete u skladnu vezu.

Mesečni horoskop - zdravstvene prognoze ZDRAVLJE
Zdravstvene prognoze za april 2022.

Prva polovina aprila vam donosi stabilno i dobro zdravlje zahvaljujući sekstilu Sunca sa Saturnom. Potrebno je da se više odmarate i da ravnomerno raspoređujete svoje aktivnosti, kako biste imali snažan i efikasan imunitet. U drugoj polovini aprila moguće su upale, virusne infekcije i bolovi u nogama i kolenima. Krajem meseca bićete skloni disajnim smetnjama.

Prijaće vam ishrana koja sadrži vlakna, kako biste imali bolju probavu. Od povrća je potrebno da jedete pasulj, brokoli, grašak, sočivo i boraniju. Od voća jedite pomorandže, banane, jabuke, kruške i suve šljive. Zobene žitarice, lanene i čia semenke su vam odlične za doručak, sa dodatkom jogurta, Badem i crnu čokoladu uzimajte za dodatak ishrani.

SREĆNI BROJEVI
Srećni brojevi za april 2022.

7, 12, 18, 21, 26

Pored mesečnog horoskopa, svakodnevno pogledajte i najdetaljniji dnevni horoskop na internetu.