Najnovije na sajtu

Ribe – mesečni horoskop za avgust 2015.

Pozovite naše astrologe na 0901 888 889 i protumačite zajedno vaš mesečni horoskop!Mesečni horoskop za avgust 2015. za sve Ribe!

Mesečni horoskop - poslovne prognozePOSAO
Poslovne prognoze za avgust 2015.

Nadamo se da se većina vas dobro odmorila tokom prošlih par meseci i da se sada puni snage i motiva vraćate svakodnevnim obavezama. To bi bilo idealno, pošto je mesec koji je pred nama jako obećavajući za sve pripadnike vašeg znaka, dakle Ribe, ovo je mesec kada biste mogli da napredujete u svakom smislu što se poslovnog polja tiče.

Pre svega, oni koji su se u prethodnom periodu trudili i uradili nešto ovaj mesec bi mogli da poberu zasluge za svoj rad, neko bi trebalo da primeti taj trud i odan pristup poslu. Ako radite za nekog gazdu, direktora, on bi mogao da vas i nagradi za taj trud, a rezultati poslovanja bi zahvaljujući vama trebalo da budu sve bolji.

Oni koji su te sreće da rade sami za sebe bi veoma lako mogli da primete značajan finansijski pomak, bolje rezultate na svim poslovnim poljima.

To naravno treba da vam bude odskočna daska da nastavite da radite, čak i više nego do sada, kako bi rezultati bili bolji i bolji, a vaša finansijska situacija skoro pa onakva kakvu biste samo poželeli.

Pripazite se neplaniranih troškova, ako nekome dugujete novac pokušajte što više da vratite, mirnije ćete da spavate, bolje ćete da razmišljate i da se osećate. Pomoć u ovome procesu pružiće vam svemoćni Mars!

Mesečni horoskop - ljubavne prognozeLJUBAV
Ljubavne prognoze za avgust 2015.

Ako ste u vezi:

Mesec stvoren za poslovne prilike, ne može da bude idealan i što se emotivnog statusa tiče. Uvek nešto mora da se umeša kako ne bismo proveli idealan mesec, ali ćemo da pokušamo da pomognemo da bar budete blizu toga.

Mesec započinjemo Marsovim boravkom u Raku, a ceo mesec nas prati i retrogradna Venera, pa nije nemoguće da ili vi ili vaš partner budete malo ratoborni i da izazovete  neke ljubavne iskrice koje bi mogle da prerastu u požar.

Nikakvi konkretni razlozi ne bi trebalo da vas muče i teraju na svađe, biće dovoljan bilo kakav pogrešan potez da u vama proradi ratoborni Mars i da krenete u prepirke. Pokušajte da izbegavate bilo kakve pridike u vezi partnerove porodice, prijatelja, navika ili vašeg finansijskog stanja. Ako ima nekih problema zadržite ih u sebi, bar do kraja ovog meseca pa se onda otvorite i izbacite sve što vam je na duši. Jedno po jedno. Budite tolerantni ovaj mesec, prećutite neke stvari, ne potežite nove probleme. Ne okrivljujte partnera za neke probleme kojima ste i vi doprineli, a ne samo on. Ako vam partner uputi kritike uzvratite mu sa osmehom na licu, to uvek pomaže. Tolerancija za mir u kući tokm avgusta.

Ako ste slobodni:

Leto je u toku, možda najlepši deo sada dolazi, pa je to idealno vreme da izađete iz kuće, družite se i možda upoznate nekoga ko će da vam probudi leptiriće u stomaku.

Generalno, prvi deo avgusta nije idealan za ljubavne podvige, drugi je malo bolji ali sigurni smo da će već septembar da donese neke promene, ako se sada ne dese.

Priliku za upoznavanje zanimljivih osoba ćete imati na javnim mestima, dakle izlazite što više, družite se, krećite se makar i sami. Ne stidite se, imajte poverenja u sebe, i ako je potrebno vi prvi priđite i započnite komunikaciju sa nekim ko vam se učini interesantnim. Mesec je dobar na poslovnom polju, baš iz tog razloga gledajte da sve flertove, izlaske… sa poslovnim kolegama zaboravite bar ovaj mesec, ljubav i posao vam nikako neće ići zajedno. Drugi deo meseca je bolji, pa ga bolje i iskoristite.

Mesečni horoskop - zdravstvene prognozeZDRAVLJE
Zdravstvene prognoze za avgust 2015.

Što se zdravlja tiče, prvi savet je da sednete “sami sa sobom” i razmislite o kvalitetu vašeg života. Koliko zdravo se hranite, koliko procentualno posvećujete pažnje vašem zdravlju u odnosu na posao npr, kada ste poslednji put uradili bilo kakvu rutinsku kontrolu vašeg stanja? Stres je nešto što nas sve polako ali sigurno ubija, pa zato dajte sebi oduška, odmarajte se što je više moguće, ispraznite glavu od problema koji vas muče. Preporuka je da proverite krvnu sliku, da odete na jedan sistematski pregled, možda vas dočeka nešto što ne biste voleli, pa je zato bolje sve sprečiti. Dame bi tokom meseca mogle da imaju manjih ginekoloških problema (one koje su tokom godine već imale sličnih problemčića), pa se pripazite. Muškarci neka obrate pažnju na potencijalne probleme sa mišićima.

Mesečni horoskop - srećni brojeviSREĆNI BROJEVI
Važni brojevi za avgust 2015.

3, 10, 15, 18, 26

Pored mesečnog horoskopa, svakodnevno pogledajte i najdetaljniji dnevni horoskop na internetu. Svakodnevno ga prave naši poznati astrolozi, evo nekih od njih:

Astrolog Dragan BuraDragan Bura

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 55

Astrolog Zorka Ćupić width=

Zorka Ćupić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 33

Astrolog Slavica Đoković

Slavica Đoković

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 19

Astrolog Jasminka Jandrič

Jasminka Jandrić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 77

Astrolog Zorica Ninkovic

Zorica Ninković

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 66

AstrologTatjana Videnov

Tatjana Videnov

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 35

AstrologAleksandar Tomić

Aleksandar Tomić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 26

AstrologLena Marić

Lena Marić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 32

AstrologVesna Becanović

Vesna Becanović

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 14

Naše astrologe uvek možete pozvati i razgovarati o svemu što vas interesuje, pozivom na dobro poznati broj telefona:

0901/88-88-89

Neko od naših astrologa je uvek dežurni, svaki dan od 00-24!