Najnovije na sajtu

Ribe – mesečni horoskop za avgust 2022.

Mesečni horoskop pripremio astrolog Igor Pavluković. Strogo je zabranjeno kopiranje bilo kog dela mesečnog horoskopa bez naše pismene saglasnosti.

Mesečni horoskop za avgust 2022. za sve Ribe!

Mesečni horoskop - poslovne prognoze POSAO
Poslovne prognoze za avgust 2022.

Drage Ribe,
Sunce će na početku avgusta praviti trigon sa Jupiterom i doneće vam dobitke kroz oblasti usluga i zdravstva. Imaćete dobar osećaj za rukovanje novcem i investiraćete u oblasti koje će vam doneti sigurne dobitke. Imaćete skladne odnose sa radnim kolegama i jedni drugima ćete biti od podrške. Konjunkcija Marsa sa Uranom će vas pokrenuti ka novim pregovorima koji će biti teški i zahtevaće drugačiji pristup od onog koji ste do sada primenjivali. Nove metode će biti za vas stresne ali mogu doneti veliki uspeh ako budete istrajni. Merkur će 4 avgusta ući u znak Device i započećete pregovore oko novog poslovnog partnerstva. Bićete dobro organizovani u poslovima koje obavljate u saradnji sa poslovnim partnerima. Imaćete uspeha u javnosti. Mars će 7. avgusta praviti kvadrat sa Saturnom i doneće vam zastoje na polju trgovine i saobraćaja, a u pregovorima oko novih projekata ćete nailaziti na velike teškoće koje će vam podmetati konkurencija i osobe koje bi želele da se nađu na vašem položaju. Budite pažljivi i u pogledu odnosa sa saradnicima.

Venera će 11. avgusta ući u znak Lava i otvoriće vam povoljne mogućnosti za pokretanje usluga povezanih sa lepotom, kao što su kozmetičke ili frizerske usluge i slično. Venera će 18. avgusta praviti trigon sa Jupiterom, što će vam omogućiti da kroz nove ponude usluga privučete veliki broj klijenata i ostvarite zaradu koje će biti veća od očekivane. Imaćete dobar osećaj za investicije i upravljanje finansijama, što će dodatno uvećati saldo na vašem računu. Mars će 20. avgusta ući u znak Blizanaca i pokrenuće vas da uložite veliku energiju u pokretanje važnih projekata koji će vam omogućiti bolje poslovne pozicije, posebno ako se bavite sopstvenim biznisom. Uspećete da sve radne zadatke dovršite kako je planirano.

Nezaposlene Ribe će imati povoljne mogućnosti da se zaposle u oblastima javnosti, energetskih resursa, završnih radova u građevinarstvu, trgovine i zdravstva.

Mesečni horoskop - ljubavne prognoze LJUBAV
Ljubavne prognoze za avgust 2022.

Ako ste u vezi:

Merkur će 4. avgusta ući u znak Device i vaše polje ljubavi i braka, što će doprineti poboljšanju sklada u odnosima sa voljenom osobom. Razumećete se dobro oko svega i jedno drugom ćete pružati podršku. Vaš partner će biti usmeren na vas i sa razumevanjem će prihvatati ono što mu budete poveravali. Sve što vam je stvaralo smetnje ćete prevazići.

Merkur će u drugoj polovini jula praviti trigon sa Uranom, što će vas činiti spremnim da podelite vaša razmišljanja i ideje sa partnerom i da poboljšate međusobnu komunikaciju. Dobro ćete se slagati oko zajedničkih planova. Opozicija Merkura sa Neptunom će dovesti do nesporazuma jer nećete razumeti međusobne potrebe. Potrebno je da postignete kompromis.

Ako ste slobodni:

Ulazak Merkura u znak Device u prvoj dekadi avgusta doneće vam poznanstvo sa osobom koja poseduje osobine koje odgovaraju vašim kriterijumima pri izboru partnera za emotivnu vezu. Simpatije će biti obostrane. Osoba koja vam se dopadne biće komunikativna, praktična, imaće smisao za red i sklad, što će biti odlična protivteža vašoj prirodnoj haotičnosti. Uživaćete u prijatnim zajedničkim trenucima i u drugoj polovini meseca ćete biti spremni za ulazak u vezu.

Nešto starije Ribe će upoznati osobu stabilnog karaktera koja dobro zna šta hoće i sve to uspeva da postigne. Osećaćete kako vam vaša nova simpatija pruža podršku i razumevanje. Ubrzo ćete postati bliski i mogli biste započeti skladnu vezu.

Mesečni horoskop - zdravstvene prognoze ZDRAVLJE
Zdravstvene prognoze za avgust 2022.

Trigon Sunca sa Jupiterom vam već na početku avgusta donosi stabilno zdravlje, jača vaš imunitet i pokreće vas da praktikujete svakodnevne rekreativne vežbe i sportske aktivnosti koje će ojačati vašu kondiciju. Prijaće vam šetnje, plivanje i boravak na čistom vazduhu. U trećoj dekadi avgusta bićete podložni hormonskom disbalansu i slaboj cirkulaciji.

Vaša ishrana bi trebalo da uključuje namirnice koje sadrže veći procenat vitamina i minerala. Za doručak jedite hleb od celog zrna žitarica, sa jogurtom i mladim sirom, sa dodatkom maslina i jaja. Ribu možete pripremati često, a povremeno i pileće meso. Od povrća jedite zeleno lisnato povrće, šargarepu, papriku i pasulj. Od voća jedite citruse, orahe i jabuke.

SREĆNI BROJEVI
Srećni brojevi za avgust 2022.

2, 8, 14, 17, 25

Pored mesečnog horoskopa, svakodnevno pogledajte i najdetaljniji dnevni horoskop na internetu.