Najnovije na sajtu

Ribe – mesečni horoskop za februar 2022.

Mesečni horoskop pripremio astrolog Igor Pavluković. Strogo je zabranjeno kopiranje bilo kog dela mesečnog horoskopa bez naše pismene saglasnosti.

Mesečni horoskop za februar 2022. za sve Ribe!

Mesečni horoskop - poslovne prognoze POSAO
Poslovne prognoze za februar 2022.

Drage Ribe,

Merkur će 4. februara krenuti direktno i bićete u mogućnosti da se bolje organizujete u timskom radu i na polju saradnje, gde ste u proteklom periodu nailazili na neusklađenost i česte nesporazume koji su vas usporavali u radu. Mars će praviti sekstil sa Jupiterom, što će vam omogućiti da proširite vašu saradnju i da ostvarite značajan napredak na svim poljima gde se od vas očekuje visoka stručnost i da pokažete rukovodeće sposobnosti. Prikupićete neophodna sredstva koja će vam omogućiti da pokrenete nove projekte i ostvarite napredak u aktuelnim. Sunce će praviti konjunkciju sa Saturnom, što vas upozorava da se čuvate konkurencije, kao i promena u vašem radnom kolektivu. Od vas će se zahtevati ulaganje više napora i više odgovornosti, kao i prilagođavanje novim i savremenim tehnologijama. Jedna osoba će pokušati da dobije vaše radno mesto i svaki propust može da vas skupo košta. Mars će 8. februara praviti trigon sa Uranom i doneće vam uspeh u pregovorima oko novih projekata, a imaćete uspeha i ako se bavite komunikacijama, trgovinom i saobraćajem.

Merkur će 14. februara ući u znak Vodolije i započećete sa pregovorima iza zatvorenih vrata u vezi važnih projekata koje ste od ranije planirali ali niste uspeli da ih pokrenete zbog nepovoljnih okolnosti. Venera će praviti konjunkciju sa Marsom i doneće vam početak obostrano korisne i plodne saradnje sa osobama koje se bave dizajnom i koje su vešte i u mehanici. Jupiter će 18. februara praviti sekstil sa Uranom, što će vam doneti veliki uspeh u oblastima komunikacija i trgovine. Uspećete da uz pomoć novih metoda rada ostvarite mnogo brži napredak u realizaciji radnih zadataka, a vaše nove ideje će vam doneti napredak u karijeri. U trećoj dekadi februara ostvarićete višu zaradu od očekivane uz pomoć novih saradnika.

Nezaposlene Ribe će imati povoljne mogućnosti da se zaposle u oblastima menadžmenta, saobraćaja, trgovine, u organizacionim strukama i u prosveti.

Mesečni horoskop - ljubavne prognoze LJUBAV
Ljubavne prognoze za februar 2022.

Ako ste u vezi:

Izlazak Merkura iz retrogradnog hoda 4. februara će vam omogućiti da postepeno prevaziđete nesuglasice i nesporazume koje ste u prethodnom periodu imali u odnosima sa voljenom osobom. Poboljšaćete vaš društveni život koji je bio u zastoju i počećete češće da izlazite sa partnerom i da se viđate sa zajedničkim prijateljima. Dobro ćete se razumeti.

Merkur će 14. februara ući u znak Vodolije, što će vam doneti više vremena za zajedničke intimne trenutke. Prema voljenoj osobi ćete biti iskreni i otvoreni i bićete spremni da poverite neke vaše tajne, što će vaš partner prihvatiti sa odobravanjem i prućiti vam podršku. Prolazne nesuglasice su moguće krajem meseca zbog kvadrata Merkura sa Uranom.

Ako ste slobodni:

Prva dekada februara vam donosi obnavljanje kontakta sa osobom sa kojom ste počeli da se viđate pre mesec dana, a zatim ste odjednom, bez vidljivog razloga, prekinuli viđanje. Ovog puta ćete se oboje osećati spremnije da jedno drugom poklonite poverenje i priznate da između vas dvoje postoje obostrane simpatije. Ući ćete u intimne odnose ali ćete odlučiti da vašu novu vezu držite podalje od očiju drugih i vaša veza će u početku biti tajna. Krajem meseca ćete imati nesuglasice.

Nešto starije Ribe će biti snažno privučene osobi koja će u njima probuditi strasti. Vaša nova simpatija neće biti slobodna ali će vam predložiti tajnu vezu, na šta ćete pristati. U početku ćete uživati ali će vaš odnos ubrzo postati nestabilan.

Mesečni horoskop - zdravstvene prognoze ZDRAVLJE
Zdravstvene prognoze za februar 2022.

Početak februara vam donosi pojačani umor, tegobe sa krvnim pritiskom i cirkulacijom, bolove u leđima i povišenu nervnu napetost i podložnost stresu, što će izazivati psihosomatske smetnje. Potrebno je da se više odmarate i praktikujete svakodnevnu psihofizičku relaksaciju. U drugoj polovini meseca ćete se bolje osećati i vaš imunitet će ojačati.

Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od namirnica koje su u osnovi bazne. Jedite više voća, posebno pomorandže, ananas, jabuke, kivi i grejpfrut. Od povrća jedite grašak, brokoli, šargarepu, crni luk, kelerabu, sočivo i peršun. Prijaće vam pšenične klice, morske alge, đumbir, indijski orah, badem, kombuha i čaj od maslačka. Uzimajte C vitamin i magnezijum.

SREĆNI BROJEVI
Srećni brojevi za februar 2022.

8, 13, 17, 21, 25

Pored mesečnog horoskopa, svakodnevno pogledajte i najdetaljniji dnevni horoskop na internetu.