Najnovije na sajtu

Ribe – mesečni horoskop za jul 2015.

Pozovite naše astrologe na 0901 888 889 i protumačite zajedno vaš mesečni horoskop!Mesečni horoskop za jul 2015. za sve Ribe!

Mesečni horoskop - poslovne prognozePOSAO
Poslovne prognoze za jul 2015.

Mars je znaku Raka, što i nije baš povoljna situacija, iako je Mars vaš saveznik na polju finansija. Profitiraće jedino oni sa privatnim biznisom, ostali, ili stagnacija ili nazadovanje.

Ovo bi mogao da bude alarm za sve one koji imaju iole slobodnog vremena, razmislite o nekom dodatnom poslu, poslu koji bi vam oduzeo neko vreme ali bi sigurno pomogao što se vaše finansijske situacije tiče. U modernom dobu živimo, pa svi koji imaju kompjuter sigurno mogu pronaći još nešto da raduckaju, pa tako i vi. Pogledajte šta se traži, procenite (ali ne precenite) svoje mogućnosti i polako krenite sa dodatnim poslićima koji bi vremenom mogli da vam postanu značajan oslonac! Naravno, ne očekujte rezultate odmah i sad, budite vredni i strpljivi, isplatiće vam se!

Oni koji su u potrazi za novim poslom, mogu se nadati da će u tome uspeti u narednim nedeljama. Puni ste radnog elana i želje za dokazivanjem. Sve do kraja meseca držaće vas taj entuzijazam, a onda stvari kreću nizbrdo u zadnjoj nedelji meseca. Imate priliku, dakle, za dokazivanjem do tada, a ako vam je cilj unapređenje, zapnite sad, ne vidimo da će vam se dobra prilika ukazati posle ovog meseca još dugo vremena.

Mesečni horoskop - ljubavne prognozeLJUBAV
Ljubavne prognoze za jul 2015.

Ako ste u vezi:

Uživate u partnerovoj pažnji i partner u vašoj, sve teče glatko i kao podmazano. Mars je u Raku i ume da zabrlja i pomuti odnose, zato oprezno u komunikaciji, da ne bi bilo kajanja zbog pogrešnih reči. Ako dođete u situaciju da se ne slažete sa partnerom po bilo kom osnovu, setite se naših reči i prećutite nešto za šta ste čak i sigurni zarad mira u kući.

Imate potrebu za nečim novim, nečim radikalnim, ali plašite se da to kažete partneru iz straha da vas neće razumeti. I u pravu ste, neće. Zato morate sačekati pravi trenutak i izabrati prave reči da nešto saopštite, a da ne naiđe na osudu kod voljene osobe.

Ako ste slobodni:

Ovaj mesec mogao bi biti vaš, smeše vam se prilike, a na vama je da ih primetite na vreme i da reagujete. Najpre izađite iz svoje ljušture i napunite se samopouzdanjem i hrabro krenite u osvajanje. Uz našu sugestiju da je pogodan period za ljubavna dešavanja, sve je mnogo lakše, zar ne?  Osobe u znaku Lava, Škorpije i Ovna najpogodnije su za vašeg potencijalnog partnera/partnerku, zato, izoštrite čula i krenite u osvajanje tuđih srca. Ako kojim slučajem deo ovog meseca provodite na nekom odmoru, imaćete još veće šanse da se zaljubite...

Mesečni horoskop - zdravstvene prognozeZDRAVLJE
Zdravstvene prognoze za jul 2015.

Odlično. Sledi vam period u kom ćete se osećati puni elana i bićete u punoj formi i bićete zadovoljni sobom. Kratka anksioznost na kraju meseca, ali ako se ne potrudite da je produbite i ugušite je u startu, trajaće svega nekoliko dana. Kada je već sve savršeno potrudite se da i za naredni period budete spokojni, pa proradite na svom imunitetu koristeći blagodeti Sunca i voća koga je sada puna svaka pijaca.

Mesečni horoskop - srećni brojeviSREĆNI BROJEVI
Važni brojevi za jul 2015.

1, 2, 7, 19, 30

Pored mesečnog horoskopa, svakodnevno pogledajte i najdetaljniji dnevni horoskop na internetu. Svakodnevno ga prave naši poznati astrolozi, evo nekih od njih:

Astrolog Dragan BuraDragan Bura

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 55

Astrolog Zorka Ćupić width=

Zorka Ćupić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 33

Astrolog Slavica Đoković

Slavica Đoković

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 19

Astrolog Jasminka Jandrič

Jasminka Jandrić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 77

Astrolog Zorica Ninkovic

Zorica Ninković

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 66

AstrologTatjana Videnov

Tatjana Videnov

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 35

AstrologAleksandar Tomić

Aleksandar Tomić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 26

AstrologLena Marić

Lena Marić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 32

AstrologVesna Becanović

Vesna Becanović

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 14

Naše astrologe uvek možete pozvati i razgovarati o svemu što vas interesuje, pozivom na dobro poznati broj telefona:

0901/88-88-89

Neko od naših astrologa je uvek dežurni, svaki dan od 00-24!