Najnovije na sajtu

Ribe – mesečni horoskop za jul 2021.

Mesečni horoskop pripremio astrolog Igor Pavluković. Strogo je zabranjeno kopiranje bilo kog dela mesečnog horoskopa bez naše pismene saglasnosti.

Mesečni horoskop za jul 2021. za sve Ribe!

Mesečni horoskop - poslovne prognoze POSAO
Poslovne prognoze za jul 2021.

Drage Ribe,
Mars i Venera će u prvoj dekadi jula praviti opoziciju sa Saturnom i kvadrat sa Uranom. Budite pažljivi jer ćete nailaziti na razne spletke na poslu koje će dovoditi do zastoja u obavljaju planiranih zadataka. Ako se bavite zdravstvom, administracijom, uslugama ili lepotom i dizajnom, nailazićete na teškoće. U odnosima sa nadređenima doći će do neslaganja i trpećete pritiske. Pregovori oko novih poslova će neočekivano da se iskomplikuju i moraćete da ih odložite. Druga strana će postaviti zahteve koje nećete moći da ispunite. Ako se bavite modernim tehnologijama ili komunikacijama, imaćete teškoća i sa klijentima i sa opremom za rad. Mogući su i gubici. Merkur će 11. jula ući u znak Raka i praviće trigon sa Jupiterom, što će vam omogućiti da postignete značajan napredak ako se bavite kreativnim poslom, kao i da pokrenete jedan novi projekat koji će vam doneti veliku zaradu. Venera i Mars će 13. jula biti u konjunkciji i omogućiće vam da prevaziđete teškoće na polju usluga i pokrenete nešto novo što će vam doneti uspeh.

Venera će 22. jula ući u znak Device i praviće opoziciju sa Jupiterom, što će izazvati razilazak u interesima sa jednim poslovnim partnerom, zbog čega biste mogli raskinuti partnerstvo ali bi vam to nanelo gubitke. Nastojte da pronađete kompromisno rešenje. Sunce i Merkur će u trećoj dekadi jula ući u znak Lava i doneće vam pogodnosti za pokretanje nove linije proizvoda ili usluga, posebno ako se bavite lepotom i zdravljem. Mars će krajem meseca praviti opoziciju sa Jupiterom koji će se retrogradno vratiti u znak Vodolije i dovešće do nedostatka sredstava za nastavak jednog projekta, što će dovesti do odlaganja rokova. Ulazak Marsa u znak Device 29. jula doneće vam više uspeha u javnosti i oblasti prava.

Nezaposlene Ribe će dobiti šansu da se zaposle u oblastima usluga i zdravstva ili da pokrenu sopstveni biznis. Mogli biste ostvariti dobru zaradu u honorarnim poslovima vezanim za dizajn.

Mesečni horoskop - ljubavne prognoze LJUBAV
Ljubavne prognoze za jul 2021.

Ako ste u vezi:

Kvadrat Merkura sa Neptunom u prvoj dekadi jula izazivaće nejasnoće i nesporazume u odnosima sa partnerom. Izbegavajte svađe i sukobe. Merkur će u drugoj dekadi jula preći u znak Raka i praviće trigon sa Jupiterom, što će vam doneti bolje razumevanje, otvorene razgovore, rešavanje nesporazuma i više zabave i razonode sa voljenom osobom.

Venera će 22. jula ući u znak Device i vaše polje ljubavi i praviće opoziciju sa Jupiterom. Suočavaćete se sa razočaranjima u vašoj emotivnoj vezi. Saznaćete za neke tajne vašeg partnera koje će dovesti do udaljavanja i zahlađenja. Ulaskom Marsa u vaše polje ljubavi krajem meseca doći će do pojačavanja tenzija i moguće su svađe i velika neslaganja.

Ako ste slobodni:

Prva polovina jula doneće vam poznanstvo sa osobom koja će vas privući svojim nastupom, načinom komunikacije, inicijativom i smislom za humor. Počećete da izlazite zajedno i ući ćete u intimne odnose. Bićete zaljubljeni i skloni da idealizujete vašeg novog partnera ali ćete već u trećoj dekadi jula doživeti razočarenja i uvide da ste pogrešno procenili. Prihvatićete ovaj odnos kao prolaznu avanturu i do kraja meseca ćete odlučiti da prekinete jer ćete izgubiti interesovanje.

Nešto starije Ribe će imati mnogo zabave ali i uspona i padova raspoloženja. Pokušaji da se dopadnete osobi koja vam se sviđa biće neuspešni. Neko drugi će vam pokazati interesovanje ali ćete biti spremni samo za površnu i kraću vezu.

Mesečni horoskop - zdravstvene prognoze ZDRAVLJE
Zdravstvene prognoze za jul 2021.

Opozicija Marsa i Venere koji prolaze kroz vaše polje zdravlja sa Saturnom u prvoj dekadi jula će se nepovoljno odraziti na vaše opšte zdravstveno stanje. Bićete podložni probavnim smetnjama, pojačanom stresu, psihosomatskim tegobama i povišenom krvnom pritisku. Preduzmite preventivne mere. U drugoj polovini jula doći će do poboljšanja i stabilizacije.

Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od integralnih žitarica kao što su speltine i ovsene pahuljice. Uzimajte više jogurta i tvrdih sireva. Od mesa jedite pileće i ćureće, a od riba brancin i oslić. Od povrća jedite rukolu, papriku, paradajz i brokoli. Od voća jedite kruške, breskve, šljive i jabuke. Jedite još kikiriki i suncokretove semenke. Izbegavajte gazirana pića.

SREĆNI BROJEVI Srećni brojevi za jul 2021.


3, 6, 10, 17, 23

Pored mesečnog horoskopa, svakodnevno pogledajte i najdetaljniji dnevni horoskop na internetu.