Najnovije na sajtu

Ribe – mesečni horoskop za jul 2022.

Mesečni horoskop pripremio astrolog Igor Pavluković. Strogo je zabranjeno kopiranje bilo kog dela mesečnog horoskopa bez naše pismene saglasnosti.

Mesečni horoskop za jul 2022. za sve Ribe!

Mesečni horoskop - poslovne prognoze POSAO
Poslovne prognoze za jul 2022.

Drage Ribe,
Mars će 2. jula praviti kvadrat sa Plutonom i prouzrokovaće sukobe sa saradnicima ubog pokušaja manipulacije od strane nekog od njih u vezi raspodele ostvarene zarade. Budite pažljivi jer bi neko mogao pokušati da vas prevari. Merkur će praviti kvadrat sa Neptunom što će vas usporavati u završnoj fazi jednog projekta zbog nepravilne procene neophodnih akcija i zbog loše organizacije. Mars će 5 jula ući u znak Bika gde je slab i u izgonu, što će vas primorati da ulažete velike napore u pregovore oko važnih projekata. Nailazićete na teške sagovornike, a imaćete teškoća i ako se bavite saobraćajem i transportom. Merkur će ući u znak Raka i doneće vam dobar osećaj za kreativne poduhvate, a pokazaćete se vešti i uspešni ako se bavite ugostiteljstvom, zabavom i obrazovanjem. Naročito ćete se pokazati uspešnim ako se bavite nekim vidom rada sa decom i mladima. Uspećete da prevaziđete smetnje u komunikaciji i postignete napredak u pregovorima. Budite pažljivi u rukovanju novcem jer ćete tu imati teškoća. Izbegavajte ulazak u rizične investicije i zaduživanje.

Sekstil Sunca i Merkura sa Uranom u drugoj dekadi jula će vam omogućiti lak uspeh u oblastima trgovine, saobraćaja, komunikacije i zabave. Primenićete nove metode rada i organizovanja obaveza koje će vam doneti očekivane rezultate i učvrstiti vaše pozicije i autoritet. Venera će 18. jula ući u znak Raka, što će pojačati vaše kreativne sposobnosti, a najviše uspeha će vam doneti ako se bavite oblastima zabave ili ugostiteljstva. Merkur će 19. jula ući u znak Lava, a ubrzo zatim 22. jula i Sunce. Usmerićete se na pokretanje novog programa usluga, poboljšaćete poslovne odnose i veštim potezima uvećati vaš ugled u svojoj profesiji. Uspeh vas očekuje u oblastima zdravstva, a teškoće u nabavci neophodnih finansija.

Nezaposlene Ribe će imati povoljne mogućnosti da se zaposle u oblastima usluga, zabave, lepote, marketinga, hemijske industrije i distribucije lekova.

Mesečni horoskop - ljubavne prognoze LJUBAV
Ljubavne prognoze za jul 2022.

Ako ste u vezi:

Merkur će na početku jula praviti trigon sa Saturnom i doneće vam prijatne intimne trenutke uz voljenu osobu. Jedno drugome ćete poveravati nešto što nikome drugome ne biste poverili. To će poboljšati vašu bliskost i ojačati vaše međusobno poverenje. Ulazak Merkura u znak Raka doneće vam više zabave ali pripazite na zajedničke finansije.

Merkur će u drugoj polovini jula praviti konjunkciju sa Suncem i doneće vam nove ideje oko načina da vašu emotivnu vezu i zajedničko vreme načinite kvalitetnijim i da istinski uživate u podsticajima koje ćete jedno drugome pružati. Trigon Merkura sa Neptunom i Jupiterom činiće vas romantičnim i velikodušnim. Imaćete dobar osećaj za potrebe vašeg partnera.

Ako ste slobodni:

Početak jula vam donosi poznanstvo sa osobom koja je povučena i pomalo stidljiva ali je stabilna i kvalitetna kao ličnost, intelektualni tip i uliva poverenje. Bićete privučeni i počećete da se viđate. U početku ćete oboje biti pomalo suzdržani ali ćete ubrzo početi da se otvarate jedno drugome i pojaviće se osećanja. Već u drugoj polovini jula ćete postati intimni i mnogo vremena ćete provoditi zajedno. Imaćete utisak da ste stvoreni jedno za drugo i započećete skladnu i dugu vezu.

Nešto starije Ribe će upoznati osobu sa kojom će imati utisak da se poznaju ceo život. Postaćete bliski za vrlo kratko vreme. Osećanja će biti jaka, kao i fizička privlačnost. Razumećete se oko mnogih zajedničkih stvari. Započećete vezu.

Mesečni horoskop - zdravstvene prognoze ZDRAVLJE
Zdravstvene prognoze za jul 2022.

Sekstil Sunca sa Uranom u prvoj polovini jula činiće vas pokretljivim. Praktikovaćete fizičke vežbe i nove metode za poboljšanje zdravlja. Bićete otporni na stres. Konjunkcija Merkura sa Suncem u drugoj polovni jula će ojačati vaš imunitet. Ulazak Sunca u znak Lava gde je snažno i vaše polje zdravlja doneće vam stabilno zdravlje i dobru kondiciju.

Potrebna vam je bazna ishrana kako biste vaš organizam doveli u ravnotežu. Izbegavajte namirnice životinjskog porekla ili ih umanjite i većinom jedite voće i povrće. Od povrća uzimajte grašak, brokoli, šargarepu, kelerabu, crvenu papriku, kukuruz i peršun. Od voća jedite ananas, lubenicu, dinju, grejpfrut i kupine. Kombuha i morske alge kao dodatak ishrani.

SREĆNI BROJEVI
Srećni brojevi za jul 2022.

6, 13, 18, 21, 25

Pored mesečnog horoskopa, svakodnevno pogledajte i najdetaljniji dnevni horoskop na internetu.