Najnovije na sajtu

Ribe – mesečni horoskop za jun 2015.

Pozovite naše astrologe na 0901 888 889 i protumačite zajedno vaš mesečni horoskop!Mesečni horoskop za jun 2015. za sve Ribe!

Mesečni horoskop - poslovne prognozePOSAO
Poslovne prognoze za jun 2015.

Ako ste u prethodnom periodu bili napeti, sa tremom u stomaku odlazili na posao, imali poslovnih ili međuljudskih problema, sada biste mogli da odahnete pošto se taj period završava. Harmonija će se vratiti u vaše poslovne vode, ali nemojte da se opustite već se dobro prisetite svih detalja zbog kojih ste bili nervozni, ljuti, zabrinuti… i ne dozvolite da opet prođete kroz to. Imate dobar period pred sobom, izgradite barijere koje jednostavno neće dozvoliti da se loše stvari ponove.

Mars, koji je vladar vašeg materijalno stanja je uz vas, tako da su mogući lepi prilivi novca, a koji će biti u vezi sa količinom rada koji ostavljate na poslu, pa se zato trudite da radite više nego ikada i rad će biti adekvatno nagrađen. Ne očekujte tokom ovog perioda nikakva unapređenja niti nove poslove, sve će biti isto kao ranije, samo mnogo opuštenije i mirnije, a to je ono što vam je u ovom trenutku možda i najpotrebnije.

Mesečni horoskop - ljubavne prognozeLJUBAV
Ljubavne prognoze za jun 2015.

Ako ste u vezi:

Promenjiv mesec koji će biti krunisan 24. dana kada u naš znak uđe borbeni Mars. Red ljubavi, red nesuglasica će da obeleži ovaj mesec, naročito u njegovoj poslednjoj trećini. Nemojte se začuditi ako sličan odnos bude i sa porodicom, dosta nervoze i stresa bi moglo da okarakteriše vas odnos tokom juna. Ipak, ne brinite, to su neke prolazne stvari, i posle bure doći će i zatišje. Znajte da će i partner da prolazi kroz iste period koje i vi imate, pa onda pokušajte da se razumom borite protiv nebeskih sila, par toplih, iskrenih i prijateljskih razgovora bi moglo da vam pomogne, pa da preskočite periode nesuglasica i mesec provedete u ljubavi. Budite tolerantni, slušajte partnera, ali mu isto tako i vaše probleme iznosite. I partner će isto tako umeti da sluša, i nije nemoguće da navedene probleme u tom slučaju ni ne osetite. Ne dozvolite porodici i prijateljima da vam se meša u vezu, ne samo tokom ovog meseca nego nikada. Svako bira svoju sreću, pa tako i vi.

Mirno more vam želimo, bure ostavite u luci iz koje ste isplovili!

Ako ste slobodni:

Ne, ovo definitivno nije mesec za slobodne Ribe. Retrogradni Merkur i Mars će vam uskratiti šarm tokom ovog meseca, pa najbolje da ništa ne pokušavate pošto biste mogli da doživite fijasko, a to vam u ovom trenutku nije potrebno. Samo biste mogli da padnete u depresiju i da još više potonete nakon eventualnih neuspeha, pa zbog toga ovaj mesec posvetite sebi i samo sebi. Zabavljajte se, družite se sa prijateljima, radite. Na ljubav ne mislite.

Stupite u kontakt sa prijateljima koje odavno niste videli i čuli, prisetite se zajedničkih događaja i prijatelja, možda se tu otvore neka vrata kroz koja ćete u budućnosti proći i vratiti se zagrljeni sa nekim…

Mesečni horoskop - zdravstvene prognozeZDRAVLJE
Zdravstvene prognoze za jun 2015.

Veoma dobar period je pred vama. Odlična zdravstvena slika vam se smeši za ceo mesec, pa se i vi nasmejte u to ime. Pokušajte da umerenom fizičkom aktivnošću izbacite sav stres koji se vremenom u vama nakupio, unosite što je više tečnosti moguće i provodite vreme na suncu. Jedan praktičan savet, pokušajte da svaki dan, a idealno bi bilo svako jutro, pojedete po jednu bananu, ona će vam održavati krvni pritisak na idealnom nivou pošto sadrži vama toliko potreban kalijum u sebi. Budite zdravi i veseli!

Mesečni horoskop - srećni brojeviSREĆNI BROJEVI
Važni brojevi za jun 2015.

1, 8, 15, 23, 27

Pored mesečnog horoskopa, svakodnevno pogledajte i najdetaljniji dnevni horoskop na internetu. Svakodnevno ga prave naši poznati astrolozi, evo nekih od njih:

Astrolog Dragan BuraDragan Bura

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 55

Astrolog Zorka Ćupić width=

Zorka Ćupić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 33

Astrolog Slavica Đoković

Slavica Đoković

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 19

Astrolog Jasminka Jandrič

Jasminka Jandrić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 77

Astrolog Zorica Ninkovic

Zorica Ninković

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 66

AstrologTatjana Videnov

Tatjana Videnov

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 35

AstrologAleksandar Tomić

Aleksandar Tomić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 26

AstrologLena Marić

Lena Marić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 32

AstrologVesna Becanović

Vesna Becanović

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 14

Naše astrologe uvek možete pozvati i razgovarati o svemu što vas interesuje, pozivom na dobro poznati broj telefona:

0901/88-88-89

Neko od naših astrologa je uvek dežurni, svaki dan od 00-24!