Najnovije na sajtu

Ribe – mesečni horoskop za jun 2021.

Mesečni horoskop pripremio astrolog Igor Pavluković. Strogo je zabranjeno kopiranje bilo kog dela mesečnog horoskopa bez naše pismene saglasnosti.

Mesečni horoskop za jun 2021. za sve Ribe!

Mesečni horoskop - poslovne prognoze POSAO
Poslovne prognoze za jun 2021.

Drage Ribe,
Venera će 2. juna ući u znak Raka i pojačaće vaše kreativne talente i osećaj za lepotu i sklad. Započećete nove kreativne projekte i imaćete uspeha u oblastima dizajna enterijera, pejzažne arhitekture i zabave. Trigon Venere sa Jupiterom će vam omogućiti da napredujete u karijeri i da vaše rukovodeće sposobnosti, stručna osposobljenost, iskustvo i dobar osećaj za rad sa ljudima dođu do pojačanog izražaja. Ostvarićete dobitke ako se bavite obrazovanjem, ugostiteljstvom, estradom ili ako imate sopstveni biznis. Na zastoje ćete nailaziti u završnoj fazi jednog projekta zbog loše organizacije. Mars će praviti opoziciju sa Neptunom 5. juna i prouzrokovaće raskid saradnje sa važnim poslovnim partnerom, što će dovesti do gubitke finansijske podrške. Ovo vas upozorava i da ne ulazite u rizične investicije jer bi vam mogle naneti velike gubitke. Pomračenje Sunca u Blizancima 10. juna dovešće do odlaganja važnih rokova zbog neslaganja sa nadređenima, poslovnim partnerima i naručiocima poslova. Većinu rokova ćete morati da pomerate, što će vam naneti gubitke i pritiske u radu.

Mars će 11. juna ući u znak Lava i usmeriće vas da ulažete napore u pokretanje nove linije usluga jer će vam to omogućiti da se izvučete iz gubitaka i problema u koje ste zapali. Imaćete uspeha ako se bavite servisom bele tehnike, vozila ili ako ste inženjer po struci. Saturn će 15. juna praviti kvadrat sa Uranom, što će vam doneti zastoje u pregovorima iza zatvorenih vrata, a nailazićete i na neočekivane spletke i podmetanja od strane konkurencije koji će zaustaviti razvoj vaših prioritetnih planova. Merkur će 22. juna krenuti direktno i uspećete da nadoknadite nekoliko odloženih rokova, a rešićete i zastoje u pregovorima oko novih poslova. Trigon Sunca sa Jupiterom doneće vam dobitke pod srećnim okolnostima i bolji status.

Nezaposlene Ribe će biti u mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima zabave, prosvete, trgovine, transporta, saobraćaja, IT industrije i zdravstva.

Mesečni horoskop - ljubavne prognoze LJUBAV
Ljubavne prognoze za jun 2021.

Ako ste u vezi:

Kvadrat Merkura sa Neptunom u prvoj dekadi juna donosi vam nesuglasice u odnosu sa partnerom. Jedno drugome ćete delovati nejasno, a bićete skloni i da krijete neke važne činjenice jedno od drugog, što će dovesti do pojačanog nepoverenja. Retrogradna konjunkcija Merkura sa Suncem će vam pomoći da poboljšate odnose sa članovima porodice.

Merkur će krenuti direktno 22. juna i omogućiće vam da budete iskreniji prema voljenoj osobi i da počnete da poveravate partneru kako se osećate, kako razmišljate i šta vas brine u vašem odnosu. Na taj način ćete doprineti znatnom poboljšanju vaše veze i ojačaćete međusobno poverenje. Uživaćete u skladnim intimnim trenucima, zajedničkoj zabavi i izlascima.

Ako ste slobodni:

Početkom juna ćete biti skloni da se lako zaljubljujete, upoznaćete više osoba koje će vam privući pažnju i bićete neodlučni koga da odaberete. Idealizovaćete skoro svakog ko vam se dopadne. Do sredine meseca ćete se konačno opredeliti za osobu koja je pomalo povučena po prirodi ali je komunikativna i voli da se kreće, razgovara i sa kojom ćete moći da kvalitetno provodite zajedničko vreme. Pojaviće se obostrana osećanja i spontano ćete započeti emotivnu vezu.

Nešto starije Ribe će se početkom juna razočarati u osobu u koju su bile zaljubljene jer će shvatiti da to nije neko ko im odgovara u ljubavi. U drugoj polovini meseca upoznaćete nekog ko će pokazati interesovanje i ko će vam se dopasti.

Mesečni horoskop - zdravstvene prognoze ZDRAVLJE
Zdravstvene prognoze za jun 2021.

Stabilnost vašeg zdravlja narušiće pomračenje Sunca na početku druge dekade juna. Prouzrokovaće pad vašeg imuniteta i moguće su kardiovaskularne smetnje, variranje krvnog pritiska i pojačan umor. Izbegavajte preterane fizičke i mentalne napore i praktikujte svakodnevnu psihofizičku relaksaciju. U trećoj dekadi juna imaćete bolje i stabilnije zdravlje.

Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od namirnica koje su srednje kalorične i koje u sebi sadrže materije za lakše čišćenje organizma od toksina. Od povrća jedite brokoli, blitvu, kelj, spanać, cveklu, crni i beli luk. Od voća će vam prijati avokado. Jedite pšenične klice, suncokretove semenke i badem. Pijte limunov sok i zeleni čaj. Izbegavajte brzu hranu.

SREĆNI BROJEVI
Srećni brojevi za jun 2021.

1, 8, 14, 19, 23

Pored mesečnog horoskopa, svakodnevno pogledajte i najdetaljniji dnevni horoskop na internetu.