Najnovije na sajtu

Ribe – mesečni horoskop za jun 2022.

Mesečni horoskop pripremio astrolog Igor Pavluković. Strogo je zabranjeno kopiranje bilo kog dela mesečnog horoskopa bez naše pismene saglasnosti.

Mesečni horoskop za jun 2022. za sve Ribe!

Mesečni horoskop - poslovne prognoze POSAO
Poslovne prognoze za jun 2022.

Drage Ribe,
Merkur će 3. juna krenuti direktno i uspećete da postepeno izađete iz teškoća koje ste imali u oblastima komunikacije, trgovine i saobraćaja, a isto tako ćete uspeti i da ubrzate završetak zadataka koji su u proteklom vremenu kasniji i gde ste bili primorani da prolongirate rokove. Saturn će 4. juna krenuti retrogradno, što vas upozorava da posebnu pažnju usmerite na radne zadatke u kojima nemate dovoljno iskustva jer ćete nailaziti na teškoće. Obratite pažnju i na mogućnost spletki i na ljude koji bi hteli da se iza vaših leđa okoriste na vašu štetu. Trigon Merkura sa Plutonom će vam omogućiti da nastavite i uspešno okončate pregovore oko važne saradnje koji su u prethodnom periodu nailazili na prepreke. Očekuju vas uspeh i dobici ako se bavite trgovinom i transportom. Merkur će 13. juna ući u znak Blizanaca gde je snažan i doneće vam povoljne mogućnosti da pokrenete trgovinu energetskim resursima, što bi vam moglo doneti uvećanu zaradu, pod uslovom da sve pažljivo isplanirate i organizujete. Veliki deo planiranih obaveza ćete postizati u dogovorenim rokovima.

Sunce će 16. juna praviti trigon sa Saturnom, što će vam omogućiti da uspešno realizujete tajni plan koji će vam doneti prednost nas konkurencijom. Ostvarićete uspeh u oblastima zdravstva i administracije. Zbog kvadrata Sunca sa Neptunom nećete moći jasno da sagledate i procenite pojedine važne situacije, zbog čega lako možete doneti pogrešne odluke i naći se na gubitku. Ulazak Sunca u znak Raka 21. juna će vam otvoriti povoljne prilike za pokretanje kreativnih projekata i uspeh u oblastima zabave i ugostiteljstva. Venera ulazi u znak Blizanaca 23. juna i donosi vam profitabilnu saradnju sa privatnim sektorom i dizajnerima. Kvadrat Sunca sa Jupiterom vas 29. juna upozorava da izbegavate rizične investicije.

Nezaposlene Ribe će imati povoljne mogućnosti da se zaposle u oblastima prosvete, zdravstva, ugostiteljstva, IT industrije i administracije. Ako imate u planu pokretanje privatnog biznisa, imaćete povoljne uslove.

Mesečni horoskop - ljubavne prognoze LJUBAV
Ljubavne prognoze za jun 2022.

Ako ste u vezi:

Merkur koji vlada vašim poljem ljubavi i braka će krenuti direktno 3. juna i olakšaće vam komunikaciju sa voljenom osobom koja je u proteklom periodu bila puna nesporazuma. Uspećete da se dogovorite oko zajedničkih planova. Trigon Merkura sa Plutonom poboljšaće vaš društveni život. Izlazićete na mesta za zabavu i družiti se za zajedničkim prijateljima.

Merkur će 13. juna ući u znak Blizanaca gde je snažan i usmeriće vas da se posvetite poboljšanju odnosa sa članovima porodice. Vaš partner će se složiti sa vama oko predloga za preuređenje zajedničkog doma. Sekstil Merkura sa Jupiterom u trećoj dekadi juna doneće vam uvide u kvalitet, vrednosti i prednosti vašeg odnosa sa partnerom. Bićete srećni i ispunjeni.

Ako ste slobodni:

Prelaskom Merkura u direktno kretanje na početku juna bićete u mogućnosti da se bolje organizujete u pogledu izlazaka i druženja, a to će vam otvoriti više mogućnosti da upoznate nekog ko bi vas mogao privući kao potencijalni partner. Zahvaljujući trigonu Merkura sa Plutonom, poznanstvo sa osobom koju povremeno viđate i čija mišljenja i stavovi vam se dopadaju, počeće da se razvija u pravcu međusobnih simpatija. Do kraja juna ćete biti bliski i otvoreni na emotivnu vezu.

Nešto starije Ribe će imati dinamičan mesec pun uzbudljivih susreta sa zanimljivim ljudima. Izdvojiće se osoba koja će delovati kao da se oduvek znate i sa kojom ćete osetiti jaku bliskost. Ubrzo ćete prepoznati jedno drugo kao srodne duše.

Mesečni horoskop - zdravstvene prognoze ZDRAVLJE
Zdravstvene prognoze za jun 2022.

Tokom prve polovine juna vam se savetuje da svakodnevno praktikujete šetnju u prirodi ili rekreativne fizičke vežbe. Izbegavajte mesta gde je vazduh zagađen. Sredinom juna će Sunce praviti kvadrat sa Neptunom, što će izazvati sklonost alergijskim reakcijama koje se mogu javiti kao osip na koži, u slučaju izloženosti jakom Suncu. Koristite zaštitnu kremu.

Svoju ishranu pojačajte namirnicama koje sadrže antiokidanse. Umanjite unos namirnica životinjskog porekla i jedite više voća i povrća. Od voća će vam prijati suvo grožđe, avokado, maline, jagode, borovnice, višnje, jabuke i banane. Od povrća jedite cveklu, prokulice, crvene paprike, spanać i patlidžan. Uzimajte integralne žitarice i tofu sir. Pijte zeleni čaj.

SREĆNI BROJEVI
Srećni brojevi za jun 2022.

3, 8, 14, 16, 20

Pored mesečnog horoskopa, svakodnevno pogledajte i najdetaljniji dnevni horoskop na internetu.