Najnovije na sajtu

RIbe – mesečni horoskop za maj 2013.

posaoPOSAO

Ribe su u jednom od interesantnijih perioda do 20. maja. Ceo stelijum iz znaka Bika podržava Sunce koje predstavlja snagu volje, hrabrost i kreativnost. Oni koji imaju dobro postavljenog Merkura umeće da iskoriste ovaj period i da postave temelje za narednih godinu dana. Osobe sa slabijom voljom imaće prepreke i odlaganje ka cilju koji su sebi zadale.
U svakom slučaju, očekuju vas nesvakidašnji preokreti. Neki će na tome raditi sada, a neki početkom jula kada će i znak Riba biti obuhvaćen konfiguracijom zmaja i velikim vodenim trigonom što daje izuzetne mogućnosti. Gde će se ovo manifestovati zavisi od natalne karte i potencijala koji su nasleđeni.

ljubavLJUBAV

Na emotivnom planu morate promeniti sistem ličnih vrednosti makar na kratko. Do 20. maja prihvatite određene obaveze i odgovorite na zahteve koji su pred vas postavljeni. Mada je većina pripadnika ovog znaka u vremenu u kome dolazi do izražaja nezadovoljstvo i frustracije zbog kvinkusa sa Saturnom, sloboda je izbor koji leži u vašim rukama. U svakom slućaju, padaju granice i nestaje osećaj sputanosti. Imate priliku da birate kojim ćete putem krenuti i kako da nadrastete sudbinu koja je izgledala ne baš sjajno. Ukoliko ste se kolebali ili na bilo koji način dvoumili u pogledu partnerstva, tokom treće dekade ovog meseca imaćete priliku da ponovite nešto, a time da donesete i odgovarajuću odluku.

zdravljeZDRAVLJE

Saturn traži restrikcije, ali ste isuviše napeti i dinamični da biste mogli uočiti čega treba da se odreknete da biste sprečili nepovoljne aspekte. Više se krećite.