Najnovije na sajtu

Ribe – mesečni horoskop za maj 2015.

Pozovite naše astrologe na 0901 888 889 i protumačite zajedno vaš mesečni horoskop!Mesečni horoskop za maj 2015. za sve Ribe!

Mesečni horoskop - poslovne prognozePOSAO
Poslovne prognoze za maj 2015.

Ako posmatramo u nebeske prilike tokom maja, videćemo da Venera ide kroz znak Raka, a Mars kroz Blizance, tako da bi ovo mogao da bude jako dobar period. Naročito što se tiče polja finansija. Dakle, novca će biti. Ne previše, pošto ga nikada ne može biti previše, ali bi trebalo da ga bude dovoljno. Na vama je da pametno raspolažete sa njim, da ne upadnete u neplanirane troškove, da ništa ne kupujete što vam nije preko potrebno, da ne trošite previše novca na provode. Teško zvuči, ali tako se mora. Bude li tako, ostaćete sa kojom paricom u džepu, a biće vam i te kako potrebna tokom letnjih meseci! Što se tiče poslovnih prilika, sve bi moralo da bude dobro od početka do kraja meseca. Bićete cenjeni od strane saradnika i onih iznad vas, a na vama je da iskoristite dobar period ne biste li još malo poboljšali svoje finansijsko stanje. Dobar period će biti za one koji rade i u ne tako dobrostojećim firmama, moguće je da vam se neki dugovi od ranije vrate. Ako vam se pruže bile kakve poslovne prilike (saradnja sa nekim, neki novi poslovni projekti, honorarni poslići) obavezno ih prihvatite!

Mesečni horoskop - ljubavne prognozeLJUBAV
Ljubavne prognoze za maj 2015.

Ako ste u vezi:

Mesec tokom koga biste mogli da priznate neke greške koje ste napravili sada ili u prošlosti, a koje bi partner bez problema mogao da prihvati i da vam ih oprosti. Iskoristite period boravka Venere u Raku, period ljubavi, pa ako imate nešto zbog čega se kajete, sa čim teško živite, podelite to sa partnerom i završite sa tajnama jednom za sva vremena. Ko živi taj i greši, a priznanjem greške, valjda se pola prašta!
Ako ste bili mirni, dobri i verni onda ste mirni, i nema potrebe da koristite ovaj period za iskupljenje. Mesec je dobar, pod uticajem ste Venere, tako da imati gotovo savršenu atmosferu u vezi, sa partnerom ćete provoditi samo lepe trenutke. Gledajte da uradite nešto što do sada i niste toliko praktikovali, unesite neke svežine u vašu vezu, partner će sa tim novinama biti oduševljen. Planirajte što više izlazaka, šetnji, provoda u prirodi, lepo je vreme, još lepši je vaš odnos, uživajte tokom maja!

Ako ste slobodni:

Moguće je da upoznate jako zanimljivu osobu tokom nekog putovanja, da li je to odlazak van vašeg mesta, ili samo vožnja u gradskom prevozu, autobusu… vreme će pokazati, ali tokom tog putovanja upoznaćete nekoga na koga nećete ostaviti baš najbolji prvi utisak! Vreme je tu da radi za vas i taj utisak bi mogao vremenom da se promeni, ali samo pod uslovom da vi ne budete napadni, da ne pokazujete da vam je do te osobe stalo, već da se normalno ponašate dok ne vidite da je ta osoba postala zagrejana za vas. E onda već možete da stupate u akciju. Generalno, pokušajte da u kontaktu sa zanimljivim osobama delujete što više “hladno”, možda je to u ovom trenutku najbolji način da nekoga privučete, umesto da ga odbijete od vas. I vas obasjava Venerina energija, pa baš zato pokušajte da se drugi lome oko vas, a ne vi oko njih! Nije nemoguće da započnete flert sa osobom koja je u vezi, udata, čak i u dugom braku, to bi moglo da bude jako zanimljivo iskustvo, ali ako se i to desi, budite hladni… koliko god možete.

Mesečni horoskop - zdravstvene prognozeZDRAVLJE
Zdravstvene prognoze za maj 2015.


Bliži se leto, vremenski period tokom koga je najteže sakriti neke male fizičke nedostatke, pa je sada upaljena crvena lampica koja naprosto zaslepljuje sve one koji imaju problema sa viškom kilograma, viškom koji će tek sada da stupi na videlo. Dajte sve od sebe da uhvatite poslednji voz i razmislite o nekoj dijeti, hranite se što je više moguće morskim plodovima, sveža riba, tunjevina… će vam mnogo pomoći da nekoliko kilograma, dragocenih kilograma, istopite.
Ako nemate problema sa kilažom, pa mi vam zavidimo, onda stvarno nemate nikakvih problema, nastavite da uživate tokom ovih toplih meseci koji će vam odlično prijati. Pripazite se jakog sunca, mogli biste da dobijete neke osipe, a to vama, lepim Ribama nikako ne bi trebalo. Provodite što je više vremena moguće u prirodi, šetajte, trošite se na najbolji i najzdraviji način. Ne nervirajte se ako imate poslovnih problema, nerviranjem ni malo sebi nećete pomoći, opustite se, ne dozvolite da psiha uruši vaše zdravstveno stanje!

Mesečni horoskop - srećni brojeviSREĆNI BROJEVI
Važni brojevi za maj 2015.

7, 14, 22, 27, 28

Pored mesečnog horoskopa, svakodnevno pogledajte i najdetaljniji dnevni horoskop na internetu. Svakodnevno ga prave naši poznati astrolozi, evo nekih od njih:

Astrolog Dragan BuraDragan Bura

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 55

Astrolog Zorka Ćupić width=

Zorka Ćupić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 33

Astrolog Slavica Đoković

Slavica Đoković

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 19

Astrolog Jasminka Jandrič

Jasminka Jandrić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 77

Astrolog Zorica Ninkovic

Zorica Ninković

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 66

AstrologTatjana Videnov

Tatjana Videnov

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 35

AstrologAleksandar Tomić

Aleksandar Tomić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 26

AstrologLena Marić

Lena Marić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 32

AstrologVesna Becanović

Vesna Becanović

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 14

Naše astrologe uvek možete pozvati i razgovarati o svemu što vas interesuje, pozivom na dobro poznati broj telefona:

0901/88-88-89

Neko od naših astrologa je uvek dežurni, svaki dan od 00-24!