Najnovije na sajtu

Ribe – mesečni horoskop za mart 2013.

Mesečni horoskop za mart 2013. Mesečni horoskop za mart 2013.

posaoPOSAO

Planetarna gužva u vašem znaku podržana je retrogradnim Saturnom koji očekuje da preispitate svoje planove, ambiciju i sistematičnost.

Stelijum planeta u konjukciji, a Saturn u trigonu sa vašim Suncem, daje izdržljivost i oprez u aktivnostima što bi i sami trebalio da podržite. Sa druge strane, preterivanje, lenjost i rasipništvo će dovesti do problema. Srećne okolnosti su vam naklonjene, ali se onda protiv vas okreće vaša ambicija i nestrpljenje. Iako će nedostajati koncentracije, potrudite se da ne obavljate poslove površno jer će se zasigurno podvući greška. Ako ne radite, ovaj mesec će biti samo pun obećanja, želja i očekivanja. Ako radite, neutemeljeni optimizam vas može odvesti u razočarenje. Ne ulazite u nepromišljene akcije i ne delajte nepromišljeno. Skloni ste da stvari vidite većim i boljim nego što to one zaista jesu. Ono što je zasigurno izvesno jeste neočekivano i naglo poboljšanje na finansijskom planu kao i mogućnost iznenadnih dobitaka.

ljubavLJUBAV

Venera u konjukciji sa Suncem daje vam šarm i privlačnost pa ćete sigurno biti meta skrivenih pogleda i uzdaha suprotnog pola. Ovo je svakako izazov jer bi vam se moglo učiniti da je tuđe bolje, lepše i veće.

Ako ste slobodni, prepustite se radosti, ljubavi i zanosu jer veći deo vaših ambicija sada je usmeren ka odnosima, javnosti i publici. Ali postoji i poriv ka preterivanju ili dozi nemara iz čega proizilazi emotivna napetost. Vaše želje su sada velike pa se može dogoditi da nemate kontrolu nad svojim osećanjima. Osobe koje su u dužoj vezi treba da pokušaju da sačuvaju odnos jer ono što je izgrađeno na stabilnim osnovama sada će biti poljuljano kratkotrajnim aferama i flertovima.

Neke pripadnici ovog znaka spremni su za brak, ali će doći do odlaganja ili čekanja, nesporazuma ili problema sa dokumentima.

zdravljeZDRAVLJE

Problemi usled nekog vida preterivanja kao što je nekontrolisana potreba za hranom ili drugim oblicima užitaka. Ne koristite lekove koje vam nije propisao lekar.