Najnovije na sajtu

Ribe – mesečni horoskop za mart 2022.

Mesečni horoskop pripremio astrolog Igor Pavluković. Strogo je zabranjeno kopiranje bilo kog dela mesečnog horoskopa bez naše pismene saglasnosti.

Mesečni horoskop za mart 2022. za sve Ribe!

Mesečni horoskop - poslovne prognoze POSAO
Poslovne prognoze za mart 2022.

Drage Ribe,
Mars i Venera će 3. marta praviti konjunkciju sa Plutonom, što će vam pružiti pogodnosti za razvoj novih saradničkih odnosa koji će se pokazati obostrano korisnim i isplativim na duži rok. Konjunkcija Sunca sa Jupiterom u vašem znaku će vam omogućiti da istaknete svoj autoritet, stručne sposobnosti i iskustvo. Uspećete da dođete na istaknut položaj. Vaši nadređeni će vam pružiti mogućnost da se dokažete, a vaši vešti potezi će vam doneti napredak u karijeri i bolje plaćeno radno mesto. Mars i Venera će 6. marta ući u znak Vodolije i praviće konjunkciju, što će vam omogućiti da se održite važan sastanak sa investitorima kojima ćete ponuditi da podrže jedan projekat koji ste pripremali u tajnosti, a koji se odnosi na uvođenje modernih tehnologija. Ovaj projekat će biti prihvaćen jer će se pokazati od velikog značaja za umrežavanje i brži promet robe i saradnje između privrednih subjekata. Merkur će 10. marta ući u vaš znak, a kako je ovde slab i u izgonu, potrebno je da budete pažljivi kako ne bi procurele neke vaše poslovne tajne i dospele u ruke konkurencije.

Konjunkcija Sunca sa Neptunom dogodiće se 13. marta u vašem znaku i doneće vam korisne uvide koje projekte biste trebali da pokrenete, a koji bi vam se najviše isplatili u narednom periodu. Imaćete dobar osećaj za dobitne poteze u pravo vreme koji će vam doneti uspon u karijeri i uvećati vašu zaradu. Sekstil Sunca sa Plutonom će vam pomoći da postignete uspeh u timskom radu i u saradnji sa društvenim institucijama. Bićete u stanju da se prilagodite svim promenama na privrednom polju i izvučete korist za sebe. Sunce će 20. marta ući u znak Ovna, što će vam otvoriti nove mogućnosti za investiranje i jasnu viziju u koje oblasti biste trebali da ulažete novac kako biste ostvarili sigurne dobitke u budućnosti.

Nezaposlene Ribe će imati povoljne mogućnosti da se zaposle u oblastima menadžmenta, finansija, zdravstva, modernih tehnologija i kreativnog dizajna.

Mesečni horoskop - ljubavne prognoze LJUBAV
Ljubavne prognoze za mart 2022.

Ako ste u vezi:

Konjunkcija Merkura sa Saturnom u prvoj dekadi marta će vam omogućiti da izdvojite više vremena za intimne trenutke uz voljenu osobu i da se posvetite jedno drugome. To će uneti nov kvalitet u vašu vezu i omogućiti vam da se bolje razumete i ojačate međusobno poverenje. Ulaskom Merkura u vaš znak partner će početi više da se oslanja na vas.

Sekstil Merkura sa Uranom u drugoj polovini marta pokrenuće razgovore sa partnerom u vezi novih planova. Oboje ćete imati ideje kako da poboljšate vašu vezu i zajednički život i oko toga ćete se složiti. Dobro ćete se razumeti u svemu. Konjunkcija Merkura sa Jupiterom i Neptunom doneće vam uvide šta je vama i voljenoj osobi potrebno za sklad u vezi.

Ako ste slobodni:

Konjunkcija Merkura sa Saturnom na početku marta doneće vam poznanstvo sa osobom koja je ozbiljna, komunikativna i koja će vam doneti nova iskustva u ljubavi. To je starija osoba sa kojom ćete ući u neku vrstu tajne ili slobodne veze. Ulaskom Merkura u znak Riba doći će do buđenja obostranih osećanja, nakon čega ćete imati utisak da ste se pronašli kao srodne duše. Počećete da otkrivate emotivne dubine jedno u drugom i vaš odnos će se razvijati ka sve većoj bliskosti.

Nešto starije Ribe će privući osoba koja će ih obasipati pažnjom i savetima koji će biti vrlo korisni. Od samog početka ćete imati poverenja u tu osobu, a kasnije ćete početi i da osećate obostranu ljubav. U drugoj polovini marta ćete započeti vezu.

Mesečni horoskop - zdravstvene prognoze ZDRAVLJE
Zdravstvene prognoze za mart 2022.

Sekstil Sunca sa Uranom na početku marta usmeriće vas u pronalaženja novih metoda za očuvanje i unapređenje vašeg zdravlja. Više pažnje ćete poklanjati svom zdravlju i fizičkoj kondiciji. Slobodno vreme ćete provoditi u prirodi i više ćete se kretati. Počećete da koristite i novi metod zdrave ishrane, što će vaš organizam pročistiti od toksina i podići imunitet.

Ishranu ćete promeniti tako što ćete primeniti keto dijetu koju ćete otkriti na nečiju preporuku. Jedite jaja, a od mesa jedite piletinu, govedinu i ribu. Od povrća uzimajte spanać, kelj, brokoli i karfiol. Od voća jedite avokado i borovnice, kao i koštunjavo voće i semenke. Izbegavajte žitarice, slatkiše, voće poput banane i pomorandže, a od povrća krompir.

SREĆNI BROJEVI
Srećni brojevi za mart 2022.

4, 12, 17, 20, 23

Pored mesečnog horoskopa, svakodnevno pogledajte i najdetaljniji dnevni horoskop na internetu.