Najnovije na sajtu

Ribe – mesečni horoskop za oktobar 2013.

Mesečni horoskop za oktobar 2013.

posaoPOSAO

Ovaj period vam omogućuje da se više angažujete na polju posla. Prirodna pomoć sa neba postoji od onog momenta kada pokrenete svoj unutrašnji duh. Za Ribe je važno da rade ono što vole i jedino tako može doći do potpunog ispunjenja. Promena radnog mesta je izvesna. Vaše okruženje postaje naporno, a promena saradnika i nova poznanstva pojačavaju intuiciju i daju mogućnost napredovanja i uvećanja finansija. Posao koji treba da sklopite u drugoj polovini meseca će sigurno biti plodonosan kako za vas tako i za vaše saradnike ili  ukoliko ste negde nadređeni, za vaše radnike. Dobar posao vam sledi sa Vagom, Strelcem ili Jarcem.

ljubavLJUBAV

Verovatno ste završili neku tajnu vezu. Loše se osećate i to će da potraje tokom meseca. Biće vam teško da se saberete i krenete dalje. Imali ste buran period koji je sada završen i treba da se okrenete novim ljubavima sa više otvorenosti i iskrenosti. Dobar period sledi od sredine meseca za novo poznanstvo. Imaćete priliku da se upoznate sa osobom iz zemljanog znaka koja će vam pružiti stabilnost. Poslušajte ponekad savet prijatelja. Možete biti u okruženju zanimljivih i harizmatičnih osoba koji mogu biti zaista pravo društvo i dobri prijatelji za vas. Ribe u braku ili vezi moraju da ostvare iskreniju komunikaciju sa partnerom.

zdravljeZDRAVLJE

Problem sa venskom cirkulacijomi često neraspoloženje. Fizičke vežbe bi pomogle kod otklanjanja lakše depresije.

Pored mesečnog horoskopa, pogledajte i najdetaljniji dnevni horoskop na internetu. Svaki dan naši poznati astrolozi (Dragan Bura, Nebojša – Neša Ćupić, Zorka Ćupić, Tanja Joksimović, Jasminka Jandrić) ga pišu za vas!

Naše astrologe uvek možete pozvati i razgovarati o svemu što vas interesuje, pozivom na dobro poznati broj telefona:

0901/88-88-89

Neko od naših astrologa je uvek dežurni, svaki dan od 00-24!

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Dnevni, nedeljni, mesečni horoskop. Astrologija uživo!Mesečni horoskop za oktobar 2013.

Comments are closed.