Najnovije na sajtu

Ribe – mesečni horoskop za oktobar 2021.

Mesečni horoskop pripremio astrolog Igor Pavluković. Strogo je zabranjeno kopiranje bilo kog dela mesečnog horoskopa bez naše pismene saglasnosti.

Mesečni horoskop za oktobar 2021. za sve Ribe!

Mesečni horoskop - poslovne prognoze POSAO
Poslovne prognoze za oktobar 2021.

Drage Ribe,
Venera će 1. oktobra praviti kvadrat sa Jupiterom i prouzrokovaće nedostatak finansijske podrške zbog nejasnoća u ranije sklopljenim ugovorima i sporazumima. Ovo će najviše da pogodi one koji posluju sa inostranstvom i zaposlene u oblasti zdravstva i kancelarijskim poslovima. Merkur će praviti kvadrat sa Plutonom, što će dovesti do konfliktnih situacija u odnosima sa pojedinim saradnicima zbog neslaganja u vezi raspodele finansijske dobiti od zajedničkih poslova. Jedna važna saradnja može biti prekinuta na vašu štetu. Na sreću, vaša snalažljivost i prilagodljivost će doći do pozitivnog izražaja i omogućiće vam da prevaziđete ove teškoće i da izbegnete ozbiljne gubitke. Venera će ući u znak Strelca i vaše polje posla i karijere 7. oktobra i omogućiće vam da pokažete bolji osećaj za rad sa drugim ljudima i da istaknete vaše kreativne sposobnosti i osećaj za lepo, a to će vam doneti bolje pozicije na poslu. Sunce i Merkur će praviti konjunkciju sa Marsom i bićete u prilici da pokrenete obimniju finansijsku saradnju koja će u isto vreme nositi opasnost od gubitaka.

Retrogradna konjunkcija Merkura sa Suncem će vam pomoći da sagledate greške i propuste u rukovanju novcem i da ih ispravite, kao i da naplatite zaostala potraživanja. U drugoj dekadi oktobra će Saturn, Jupiter i Merkur krenuti direktno. Nastavićete tajne pregovore koje ste prekinuli, uspećete da saznate ko vam je u proteklom periodu spletkario iza leđa i da izbegnete zamke koje su vam bile podmetnute i poboljšaćete platni promet tako što ćete rešiti veći deo ranije odloženih transakcija. Mars će praviti trigon sa Jupiterom i omogućiće vam da deo novca sačuvate u rezervi kao i da ostvarite uspeh u zdravstvu. Kvadrat Marsa sa Plutonom će izazvati konflikte sa pojedinim saradnicima zbog nepoštovanja dogovora. Nezaposlene Ribe će biti u mogućnosti da nađu novi posao u oblastima administracije, dizajna i finansija. Možete dobiti posao i u jednoj velikoj inostranoj kompaniji.

Mesečni horoskop - ljubavne prognoze LJUBAV
Ljubavne prognoze za oktobar 2021.

Ako ste u vezi:

Kvadrat Merkura sa Plutonom na početku oktobra će vam doneti ozbiljne nesuglasice sa partnerom jer ćete mnogo vremena trošiti na društvene aktivnosti, a partneru nećete posvećivati pažnju. Na sreću, retrogradna konjunkcija Merkura sa Suncem će vam omogućiti da jasnije sagledate partnerove potrebe i da poboljšate međusobnu komunikaciju.

Merkur će u drugoj polovini oktobra praviti sekstil sa Venerom, što će vama i vašem partneru pomoći da prikupite sredstva za ostvarenje jednog važnog zajedničkog cilja. Merkur će 18 oktobra krenuti direktno, što će vam omogućiti da se bolje razumete sa voljenom osobom i porazgovarate o rešavanju teškoća na koje ste nailazili u proteklom periodu.

Ako ste slobodni:

Početkom oktobra ćete biti otvoreni na avanture i pružiće vam se prilika da sa jednom osobom uđete u neobavezne intimne odnose ali ćete se predomisliti jer ćete upoznati nekog ko će vas privući svojim optimističkim stavom i vedrim duhom. Nalazićete lako zajedničke teme i u drugoj polovini oktobra ćete se sve češće viđati i provoditi lepe zajedničke trenutke u razmeni iskustava. Jedno drugoga ćete inspirisati i pokretati na akciju. Do kraja meseca ćete započeti skladnu vezu.

Nešto starije Ribe će se potruditi da prevaziđu sopstvene nesigurnosti, priđu osobi koja ih privlači i pokušaju da ostvare konstruktivnu komunikaciju. U tome ćete uspeti, a vaš nastup će se dopasti vašoj simpatiji. Dobićete šansu za novu vezu.

Mesečni horoskop - zdravstvene prognoze ZDRAVLJE
Zdravstvene prognoze za oktobar 2021.

Bićete spremni da isprobate nešto novo u cilju poboljšanja svog zdravlja, kao što je neki od programa za poboljšanje kondicije i psihofizičke relaksacije, kao i neke od alternativnih metoda kao što su časovi joge ili akupunktura. U drugoj polovini oktobra će vam prijati masaža i poseta kozmetičaru. Zdravlje će vam biti stabilno i ojačaćete imunitet.

Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od namirnica koje su srednje kalorične, lake za probavu i pune vitamina. Od povrća će vam prijati spanać, grašak, pasulj, sočivo i crni luk. Prijaće vam semenke od bundeve i pšenične klice. Od voća uzimajte ananas, grejpfrut, kivi, jabuke i suvo grožđe. Ribu jedite bar jednom nedeljno. Izbegavajte brzu hranu. Pijte više vode.

SREĆNI BROJEVI
Srećni brojevi za oktobar 2021.

3, 8, 14, 19, 25

Pored mesečnog horoskopa, svakodnevno pogledajte i najdetaljniji dnevni horoskop na internetu.