Najnovije na sajtu

Ribe – mesečni horoskop za septembar 2015.

Pozovite naše astrologe na 0901 888 889 i protumačite zajedno vaš mesečni horoskop!Mesečni horoskop za septembar 2015. za sve Ribe!

Mesečni horoskop - poslovne prognozePOSAO
Poslovne prognoze za septembar 2015.

Ako niste zaposleni, ako već duže vreme tražite posao, sada je prava prilika da isti i nađete. Možda ne onakav posao o kome maštate ceo život, ali neki posao kojim biste krenuli u bolje sutra, odnosno koji bi bio dobra odskočna daska za budućnost. Zato, pogledajte šta se traži, budite uporni i dosadni, zakucajte na sva vrata, pojurite sve veze koje mogu da vam pomognu. A zaposleni…

Svi su izgledi da veći deo populacije rođene u znaku Ribe neće baš dobro plivati u poslovnim vodama tokom meseca septembra. Odlično, imaćete dovoljno vremena da razmislite šta to ne ide kako treba, kako to popraviti i da dobro isplanirate aktivnosti za oktobar.

Finansijski priliv bolji pri kraju meseca, zato ovaj prvi pregurajte kako znate i umete, a već krajem meseca biće znatno lakše.

Bolji poslovni mesec imaće svi oni koji su u partnerskim odnosima sa drugim ljudima, baš ti drugi ljudi će ih izvući iz krize, a naročito težak će biti svima koji deluju samostalno. Uz lošiji posao nego inače mogli biste iskusiti i probleme sa papirologijom, pa zato dobro pripazite da li sve papire vodite kako bi trebalo, ne dozvolite da vas neka greška skupo košta.

Ostali, preguraćemo nekako i ovaj mesec, ako uspemo da se organizujemo za sledeći mesec i ako ne upadnemo u troškove i dugove, ipak ćemo kada podvučemo crtu 30. septembra biti zadovoljni.

Mesečni horoskop - ljubavne prognozeLJUBAV
Ljubavne prognoze za septembar 2015.

Ako ste u vezi:

One Ribe koje žive od ljubavi, ovaj mesec će biti u raju. Baš tako, rajski, će se odvijati ljubavna situacija tokom meseca. Parovi koji su duže u vezi moći će da planiraju korak dalje - brak, prinove, a oni koji su odavno sa tim završili uživaće u mirnom mesecu punom ljubavi, razumevanja i harmonije. Ništa ne bi trebalo da stoji između partnera i vas, ništa oko čega biste jedno drugoga popreko pogledali a kamo li povisili ton ili pomislili nešto ružno.

Baš zbog toga nastavite da negujete vašu vezu, budite zaljubljeni kao što ste bili prvoga dana i pokažite opet parnetru koliko vam je do njega stalo. To je nešto što nikada ne može da dosadi onome ko vas voli, i što vašu vezu još produbljuje. Ljubavi i novca nikada dosta, pa hajde da se ovaj mesec koncentrišemo baš na ljubav kada nam pare i ne idu od ruke.

Iznenadite partnera nekom sitnicom, isplanirajte jedan vikend ili bar dan da odete sami, daleko od svih, prošetajte, otiđite na piknik, uradite nešto svojstveno mladima, jer ko ima ljubav u srcu - nikada neće ostariti.

Ako ste slobodni:

I pred vama su zanimljivi dani. Moguća su nova poznanstva, iz kojih možda neće da se izrodi ljubav za sva vremena, ali ako upoznate nekoga sa kim ćete moći da podelite dobro i zlo, da se nasmejete i zaplačete, već ste pola stvari uradili.

Družite se sa ljudima iz neposredne blizine (škola, posao, komšiluk…) velike su šanse da će vas oni upoznati sa nekim, a taj neko bi mogao da bude vaša srodna duša za ubuduće, na ovaj ili onaj način.

Ako upoznate osobe iz znaka Lava, Device, Raka ili Škorpije to bi moglo da bude to, ovaj mesec njihove energije odgovaraju Ribama.

Na kraju meseca je moguće neko iznenađenje u vidu susreta sa osobom sa kojom ste nekada bili jako bliski ali iz nekog opravdanog razloga duže vreme niste bili u kontaktu.

Uživajte, družite se, zavolećete...

Mesečni horoskop - zdravstvene prognozeZDRAVLJE
Zdravstvene prognoze za septembar 2015.

Standardno dobro, od početka do kraja meseca. Ako bi nešto moglo da vam poremeti planove to su sve vrste tegoba vezanih za stomak/želudac (stomačni virusi, nadutost, varenje ili problemi sa čirevima), ali to prvenstveno Ribe koje su ranije imale tih problema. Ovaj put, ako se problemi ponove biće znatno slabijeg inteziteta nego ranije, a ono što je dobro je da biste ako se ti problemi jave mogli biste da ih se rešite za jedan duži period. Pa, ako osetite da imate takvih problema odmah se konsultujte sa specijalistom koji bi vam mogao dati spasonosnu terapiju, a koja bi u startu presekla vašu muku i izgradila imunitet za jedno duže vreme. Držite se i narodne medicine (naravno, doktor je na prvom mestu!), pa se lečite i čajevima, zdravom hranom.

Ako ne budete imali stomačnih problema, samo nastavite da uživate u svom zdravom telu a ono će se isto tako odraziti i na vaš duh. I naravno, ne zaboravite da to zdravo telo negujete i jačate za buduće borbe!

Mesečni horoskop - srećni brojeviSREĆNI BROJEVI
Važni brojevi za septembar 2015.

3, 7, 11, 23, 28

Pored mesečnog horoskopa, svakodnevno pogledajte i najdetaljniji dnevni horoskop na internetu. Svakodnevno ga prave naši poznati astrolozi, evo nekih od njih:

Astrolog Dragan BuraDragan Bura

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 55

Astrolog Zorka Ćupić width=

Zorka Ćupić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 33

Astrolog Slavica Đoković

Slavica Đoković

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 19

Astrolog Jasminka Jandrič

Jasminka Jandrić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 77

Astrolog Zorica Ninkovic

Zorica Ninković

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 66

AstrologTatjana Videnov

Tatjana Videnov

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 35

AstrologAleksandar Tomić

Aleksandar Tomić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 26

AstrologLena Marić

Lena Marić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 32

AstrologVesna Becanović

Vesna Becanović

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 14

Naše astrologe uvek možete pozvati i razgovarati o svemu što vas interesuje, pozivom na dobro poznati broj telefona:

0901/88-88-89

Neko od naših astrologa je uvek dežurni, svaki dan od 00-24!