Najnovije na sajtu

Škorpija – godišnji ljubavni horoskop za 2016. godinu

Ako kažem da ulazak u ovu godinu obeležava puno polje tajni i vaš lični sukob između potrebe da stavite strast na prvo mesto i želje da budete stabilni u odnosu u kome ste trenutno, onda vam je sve jasno. Pred vama je jedna godina koja će imati dosta napornih trenutaka, često ćete biti suviše slabi da uspete da odolite želji i potrebi da do koske uronite u neki odnos, iako ste svesni da on nije dobar po vas. Škorpije će biti svesne vrednosti osobe koja je pored njih, ali ih to neće sprečiti da flertuju sa strane i uživaju. Slobodni će pronaći svoju ljubav, i to je više nego očigledno, ali će pre toga morati da poljube mnogo „žaba“. Jedino što je sigurno jeste da neće biti statičnosti i nedešavanja, što vas izluđuje.

Odmah početkom januara vaš vladar ulazi u vaš znak i Škorpije će osetiti nalet intenzivne, dinamične energije. I pripadnicima vašeg znaka će se dogoditi „udar ljubavi“. Mnoge Škorpije koje su do tog trenutka imale skrivena osećanja prema nekom koga nazivaju prijateljem, više neće moći da izdržavaju trenutnu situaciju. Ovaj period mogu obeležiti fatalni, karmički odnosi, a mnogi od njih će biti pod velom romantičnosti, ali i tajne. Idilično raspoloženje će trajati do prve polovine februara u vezama, a onda sledi period razmirica, jer partner može biti jako ljubomoran i posesivan (možda će i imati razloga za to). Sve do polovine marta situacije su u odnosima mirne, a onda će se pred vama ponovo otvoriti prilika za ulazak u emotivnu vezu… ili mogućnost za nastavak tajnog odnosa koji je zbog nekih okolnosti prekinut.

Do početka aprila Venera je u vašem polju ljubavi, romantika vas „puca“ na sve strane i Škorpije će uživati u ovim trenucima. Međutim, od drugog dela ovog meseca u nekim emotivnim odnosima će doći do povlačenja, mnogo preispitivanja između vas i partnera, a pojedine Škorpije će pokušavati da obnove odnos sa nekim za koga su već mislile da su ga stavile u „fioku“ za sva vremena.

08

U maju ćete vi lično biti dosta nezadovoljni ako će situacija u partnerskim odnosima biti solidna. Prećutkivaćete ono što vam smeta i biti skloni da pravite ustupke voljenoj osobi. U junu će nezadovoljstvo u emocijama biti više nego očigledno. U ovom periodu neke emotivne veze mogu biti na ozbiljnoj prekretnici i sigurno je da će neke od njih prestati da postoje. Težina je već suviš velika, a vi nemate snage da se borite za ono za šta znate da odavno ne valja.

Jul je za slobodne fenomenalan i tokom ovog meseca pokrenuće se emotivni odnosi koji mogu biti trajni i vredni po vas. Avgust je pre rezervisan za mnogo društvenih kontakata i druženja, ali tada slobodne Škorpije već gube želju za smirivanjem, potrebno vam je da uživate u životu u potpunosti i bićete skloni avanturama i menjanju partnera. E, tek od septembra kreću prave zavrzlame. Jupiter i Venera su u tranzitu kroz vaše polje tajni i oni koji su u prethodnom periodu uspeli da izbegnu opasnosti veza i odnosa „sa strane“ biće jako povučeni prilikom koja se otvara pred njima. Da ne pričam da će ovaj period doneti obnavljanje i nekih tajnih veza koje su u prethodnim periodima prekinute.

Izvor: Moj Astrolog