Najnovije na sajtu

Škorpija – Ljubavni horoskop za 2014. godinu

Najbolje ćete se slagati sa: Bikovima, Blizancima i Devicama Najgore ćete se slagati sa: Jarčevima, Ovnovima i Vodolijama Ljubavne prognoze za 2014. godinu: Idemo odmah na konkretne stvari, šanse za pronalaženje novog partnera, i to ozbiljnog (da ne kažemo životnog) su visoke u ovoj godini! Zar to ne bi bilo idealno? Nešto čemu većina škorpija mašta već duže vremena?

ljubavni-horoskop

Oni koji su u vezi moraju da obrate pažnju da bi partneri mogli da se žestoko uvrede više puta tokom ove godine ako ne poslušate neke njegove/njene saveta, ako savet ignorišete ili olako prelazite preko njih, pa budite na oprezu. Čuvajte vaše partnere, kupujte ih sitnicama (tipa neki poklončići), tek da vide da vam je stalo do njih, da mislite na njih.

Ova godina može da dovede do manjih nesporazuma, ali manjih nesporazuma koji mogu da rezultuju katastrofalnim rezultatima, pa kada vidite da se u nesporazume ulazi, ako nije nešto jako bitno, pređite preko njih, kao da ne postoje. Možda ćete se osećati poraženo, ali shvatite da je to samo jedan korak u očuvanju i poboljšanju vaše veze, i samim tim ćete izaći kao pobednik.

Bićete romantično nastrojeni prema bikovima, blizancima i devicama, a čuvajte se bilo kakvog odnosa sa jarčevima, ovnovima i vodolijama, pošto u ovoj godini definitivno takve veze nisu osuđene na uspeh.

Izbegavajte i večernje izlaske sa prijateljima, bez vaših partnera, pošto ćete se susresti sa do sada neviđenom ljubomorom kod partnera. Sve u svemu, dobra godina koju će ipak da obeleže neki nesporazumi, a ko iz nesporazuma izađe kao pobednik – pronašao je svog životnog partnera.

Škorpije, želimo vam romantičnu 2014. godinu!

Za sve nedoumice, pitanja ili konkretne savete za vaš ljubavni horoskop, konsultujte se sa našim astrolozima, pozivom na dobro poznati broj telefona:

0901/88-88-89

Neko od naših astrologa je uvek dežurni, svaki dan od 00-24!