Najnovije na sajtu

Škorpija – mesečni horoskop za april 2013.

posaoPOSAO

Početkom meseca ćete biti prilično napeti pa bi trebalo da kontrolišete porive za agresivno i brzopleto delovanje. Okolina će vas doživeti kao tvrdoglavu i nestrpljivu osobu.
Bićete i sami izazvani od nekoga ko deluje po sopstvenim pravilima i ne pristaje na bilo kakva ograničenja. Kako ste vrlo uporni, nećete hteti da popustite. Ponekad su posledice kratkih momenata u kojima se deluje bez kontrole i po sopstvenim impulsima nesagledive. U zavisnosti od natalne karte, ovo će se odslikati na polja kojima vladaju Sunce, Venera i Uran. Ne učestvujte u situacijama u kojima bi nekom mogla biti načinjena šteta u kojima bi neko mogao biti diskreditovan. Takođe, previše samouverenosti moglo bi vam štetiti. Ako vaše želje ne budu utemeljene na razumu, vaša očekivanja će se ubrzo okrenuti i dobićete kontraefekat. Biće vam teško da budete promišljeni, ali setite se da morate da budete strpljiviji ako je to moguće.

ljubavLJUBAV

Veoma je slična situacija i na polju emotivnih dešavanja. Impulsivnost i nespremnost da sada činite ustupke može dovesti do brzopletih odluka zbog kojih ćete se kasnije kajati. Ako ste slobodni, imaćete podršku osobe kojoj se duže dopadate i koja će precizno reći šta od vas očekuje. Od natalnih pozicija zavisi da li ćete se odazvati ili ne. U svakom slučaju, većina dešavanja započinje da dosta energije i euforije, ali i brzo sagore. Optimizam i entuzijazam pomažu da lakše prevaziđete neudobne situacije. Pametne odluke utiru put budućim dešavanjima koja će se na vas pozitivno odraziti. Odluke bazirane na težnji da po svaku cenu promenite ono što vam smeta dovešće vas u sličnu ili istu situaciju, a ispit će se položiti još teže. Brakovi i duge veze su na ispitu. Ako dobro rasuđujete biće vam jasno da je u pitanju prolazna faza i da se moraju istrpeti neke stvari ako želite da sačuvate ono što ste do sada izgradili.

zdravljeZDRAVLJE

Kako je u prirodnom 6. polju nastala poprilična gužva, a ovo polje ukazuje na zdravlje i navike, znači da treba ozbiljno shvatiti signale koje vam šalje vaše telo.