Najnovije na sajtu

Škorpija – mesečni horoskop za april 2015.

Mesečni horoskop za april 2015. za sve Škorpije! Mesečni horoskop - poslovne prognozePOSAO Poslovne prognoze za april 2015. Na žalost malo teži mesec je pred nama, ali ne teži u smislu lošeg finansijsko stanja nego povećanog obima posla. Ono što biste u normalnim okolnostima uradili za 1 dan, zbog silnih komplikacija za koje i niste vi krivi, ovaj mesec ćete raditi 2 dana. Mars u Biku će vas nateradi da potrošite vie energije nego inače da biste odradili ono što ste planirali, a da to ne bude jedini baksuz ovog meseca, očekujte neke probleme sa isplatama, zaradama, kako god to nazvali. Može da se desiti da vam isplate kasne, da neka dugovanja ka vama ne budu na vreme otplaćena, ma baš baksuzan mesec. Što se tiče samog posla, izbegavajte nepoznato, rizično - bilo kakve investicije, započinjanje novih, a vama nepoznatih poslova, rada na bilo čemu što niste “doktorirali” ranije. Moglo bi se desiti d anešto novo pođe po zlu. a to bi vam teško palo i finansijski i moralno. Zato, ovaj mesec dajte sve od sebe da izvučete maksimum snage kako biste odradili ono što se od vas očekuje, a ne ulazite u nešto nepoznato, pokajaćete se! Ono što je lepa stvar, u narednom periodu energija uložena tokom ovog meseca biće nagrađena, a da li će nagrada biti “hvala” od nadređenih, neka nagrada, povišica… vreme će pokazati. Mesečni horoskop - ljubavne prognozeLJUBAV Ljubavne prognoze za april 2015.

Ako ste u vezi:

Sredina meseca (početak treće sedmice u mesecu) će biti najlepši period aprila za vas. Pre toga, mogući su problemi u odnosima sa partnerom, dosta nerviranja, stresa, zameranja. Moguće je da partner uradi nešto, za vas jako tužno, što ćete dugo vremena nositi u sebi, što ćete mu dugo zamerati. Budite spremni na kompromise, iskrene razgovore i na žalost gaženje svojih reči, radi mira u kući. Ljubav je to, a u ljubavi i ratu skoro sve je dopušteno. Posle tog burnog perioda, Jupiter u znaku Lava će da deluje na vaš odnos, i sve počinje polako da dolazi na svoje. Onda idemo u jedan jako jako lep ljubavni period za partnera i za vas, pa dolazimo u poslednju sedmicu meseca tokom koje bi moglo da dođe do manjih konflikata koji su nastali kao posledica vaše ili partnerove nervoze. Ništa bitno, kao i više puta do sada, kako nervoza dođe tako će i proći. Uživajte sredinom meseca, pregurajte kraj i naročito početak.

Ako ste usamljeni:

Ništa. Ni ovaj mesec ništa lepo vam nije suđeno. Tokom aprila jedan bezobrazni Saturn će vas naterati da uđete u konflikte sa okolinom, sa prijateljima, možda i sa osobom koja bi htela sa vama da bude nešto više od prijatelja. Najbolje bi bilo kada biste ovaj mesec mogli da se sakrijete od svih, bar se ne biste posvađali ni sa kim, i što je još važnije, ne biste nikoga naterali da promeni svoje mišljenje o vama. Problemi bi mogli da nastanu tamo gde je to najgore - u javnosti, među većim brojem ljudi, tako da se može desiti da jednim udarcem ubijete više muva, ali na negativan način, da naterate više ljudi da steknu loš utisak o vama. Pazite šta radite, ne budite nervozni, već se ovaj mesec povucite u sebe i smešite, što manje pričajte!

Mesečni horoskop - zdravstvene prognozeZDRAVLJE Zdravstvene prognoze za april 2015. Što se tiče zdravlja, tu nema šta da brinete, pustite vaš imunitet da se bori sa svim neprijateljima, a imaće paklenog saveznika od Sunca u Ovnu. Da ne bude da vi ništa ne treba da radite, a pa trebate ono što bismo svi morali - hranite se zdravo, zdravo trošite kalorije fizičkom aktivnošću, manje alkohola, cigarete ne… sve ono što bi vam vaši roditelji posavetovali. Naravno, ne dozvolite da vas niko i ništa ne nervira, to škodi vašem zdravlju, a ono je važnije od svega! Mesečni horoskop - srećni brojeviSREĆNI BROJEVI Važni brojevi za april 2015. 3, 15, 17, 21, 26

Pored mesečnog horoskopa, svakodnevno pogledajte i najdetaljniji dnevni horoskop na internetu. Svakodnevno ga prave naši poznati astrolozi, evo nekih od njih:

dragan-buraDragan Bura

Tel: 0901/88-88-89
Lokal 55

zorka-cupic

Zorka Ćupić

Tel: 0901/88-88-89
Lokal 33

Slavica Đoković

Slavica Đoković

Tel: 0901/88-88-89
Lokal 19

jasminka-jandric

Jasminka Jandrić

Tel: 0901/88-88-89
Lokal 77

zorica-ninkovic

Zorica Ninković

Tel: 0901/88-88-89
Lokal 66

Tatjana Videnov

Tatjana Videnov

Tel: 0901/88-88-89
Lokal 35

Aleksandar Tomić

Aleksandar Tomić

Tel: 0901/88-88-89
Lokal 26

Lena Marić

Lena Marić

Tel: 0901/88-88-89
Lokal 32

Vesna Becanović

Vesna Becanović

Tel: 0901/88-88-89
Lokal 14

Naše astrologe uvek možete pozvati i razgovarati o svemu što vas interesuje, pozivom na dobro poznati broj telefona:

0901/88-88-89

Neko od naših astrologa je uvek dežurni, svaki dan od 00-24!