Najnovije na sajtu

Škorpija – mesečni horoskop za avgust 2013.

posaoPOSAO

Vladar radnog mesta u sunčevom horoskopu je u izgonu pa biste se mogli osećati loše ili težiti nekakvoj promeni na polju svakodnevnih obaveza. Pripadnici ovog znaka koji su zaposleni mogu doći u situaciju da se suoče sa gubitkom ili da moraju da se prilagode novonastaloj situaciji. Oni koji brže reaguju imaju priliku da krenu ispočetka na novom radnom mestu ili pod novim uslovima, a oni koji su sporiji, razmišljaće i dalje, ali stabilnije rešenje se nazire tek od leta. Neki će se kajati zbog preduzetih koraka, a drugi zbog nepreduzetih. Ako se bavite javnim poslom, mogli biste se naći u žiži interesovanja do 20. jula. U trećoj dekadi meseca bićete svedok promena na radnom mestu na kome ste sada ili na kome ste bili. Nekoj situaciji se morate prilagoditi. Energija između vas i ljudi sa kojima ste u kontaktu se mora usaglasiti ili će doći do razdvajanja. Saturn u tranzitu kroz vaš znak vas prizemljuje, navodi da shvatite posledice ranijih aktivnosti i time vas tera da preuzmete odgovornost za sebe.

ljubavLJUBAV

Vaša energija je fokusirana i veoma snažna, a potencijal za razvoj i rast je ogroman.

Na emotivnom planu ste morali proći brojne testove i nevolje kako bi odnos napredovao i održao se. Plodove onoga što ste sejali požnjećete tokom ovog perioda. Slobodne osobe srešće životnog saputnika, a u brak će ući naglo i neočekivano. Neki će imati potrebu da obnove stare veze i dovrše ono što su ostavili nedorečeno. Mladim osobama je najneudobnije jer bi ovakva pozicija mogla predstavljati restrikciju ili odlaganje. Bračni parovi će naći zajednički jezik i na kratko imati vrlo udoban odnos. Spojiće vas deca ili više slobodnog vremena za zajedničke aktivnosti.

zdravljeZDRAVLJE

Potreba za neprekidnim napredkom i što većom zaradom može postati isuviše intenzivna. Zapitajte se koliko dugo može vaš organizam izdržati taj tempo.