Najnovije na sajtu

Škorpija – mesečni horoskop za avgust 2015.

Pozovite naše astrologe na 0901 888 889 i protumačite zajedno vaš mesečni horoskop!Mesečni horoskop za avgust 2015. za sve Škorpije!

Mesečni horoskop - poslovne prognozePOSAO
Poslovne prognoze za avgust 2015.

Ovo je vaš mesec, drage Škorpije. Alo baš ono u pravom smislu te reči. Mesec pršti od sjajnih prilika za vašu karijeru. U njegovo polju su Merkur i Mars,ali i Sunce sa svom svojom žestinom u koordinaciji sa pomenuta dva šalje pozitivne strelice u pravcu vas i vašeg uspeha na poslu. Ovaj trio daje mogućnost i napretka na radnom mestu, konačno je vaš trud primećen i stižu nagrade. U slučaju da se pokušava ignorisati od strane vaših neprijatelja, javnih ili tajnih, znajte da podršku imate od nadređenih i od prvog glavešine. Iznesite vaš slučaj već na prvom skupu i dobićete podršku od najbitnijih lica.

Nezaposleni ovog meseca neka se bace u traženje posla,pravo je vreme i prilika za takvo nešto. Vaše nezadovoljstvo biće prošlost, zato,ne budite više pesimistični, prilike su vam na dohvat ruke. Potražite osobe u znaku lava, ili Blizanca, Škorpije ili Ovna, jer oni bi mogli da budu ključni ljudi u vašem traženju karijere, odnosno u njenom napretku. Deprimiranost zbog finansijskog kraha ovog meseca prerašće u euforiju, a s njom ide i opšte zadovoljstvo sobom,i pomak na svim poljima u pozitivnom smislu.

Mesečni horoskop - ljubavne prognozeLJUBAV
Ljubavne prognoze za avgust 2015.

Ako ste u vezi:

Retrogradna Venera preti svojom ćudljivošću i ometa normalnu komunikaciju sa voljenom osobom, bićete osetljiviji nego inače, čak često na ivici plača, posebno mlade ženske Škorpije. Deprimirani ste s vremena na vreme i sav svoj bes iskaljujete na partneru, ali i partner na vama, kad je njegov “red”. Posle toga ste “kao novi”, ali znajte da posledice ipak negde ostaju. Probajte da se učite samokontroli u takvim situacijama, jer sve se vraća, sve se plaća. Sve dolazi nazad poput bumeranga. Menajjte sebe, tako ćete pomoći da se drugi prema vama drugačije ophode. Ali pođimo od sebe i priznajmo greške, ali budite fer, bar prema sebi nasamo.

Ako ste slobodni:

Zbog Venere koja je trenutno jako nezgodno raspoložena ne biste trebali ništa da radite na polju intimnih odnosa, pošto je sve nekako osuđeno da se brzo završi ako sad počne. Krajnje je nepovoljna atmosfera, na pomolu su silne svađe u društvu dragih osoba i nekih simpatija i zbog toga ćete im pasti u očima. Neka uporna sila će vas nagoniti da pričate svakojake gluposti koje vas nisu do skora ni doticale, i sad ste se uhvatili da isterujete “mak na konac”, a i da vređate izgled drugih, na opšte zgražanje prisutnih. A vi, umesto da na te poglede prestanete s tim, dodatno radite na iritiranju. Znajte da ste predmet ogovaranja i da se krišom sastaju vaši do juče bliski prijatelji. Avgust za vas-mrka kapa. Bije vas loš glas.

Mesečni horoskop - zdravstvene prognozeZDRAVLJE
Zdravstvene prognoze za avgust 2015.

Tolika količina stresa zbog svega što vam se dešava kulminiraće u vama i dobićete herpes na usni kao izduvni ventil ili bubuljice poleđima i čelu. Dodatna histerija zbog izgleda samo će pojačati ionako viskok nivo frustracije, pa bi dobro bilo da se malo sklonite iz grada u neki zen, da se vratite sebi i pronađete svoj mir u sebi.

Mesečni horoskop - srećni brojeviSREĆNI BROJEVI
Važni brojevi za avgust 2015.

3, 9, 15, 20, 27

Pored mesečnog horoskopa, svakodnevno pogledajte i najdetaljniji dnevni horoskop na internetu. Svakodnevno ga prave naši poznati astrolozi, evo nekih od njih:

Astrolog Dragan BuraDragan Bura

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 55

Astrolog Zorka Ćupić width=

Zorka Ćupić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 33

Astrolog Slavica Đoković

Slavica Đoković

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 19

Astrolog Jasminka Jandrič

Jasminka Jandrić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 77

Astrolog Zorica Ninkovic

Zorica Ninković

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 66

AstrologTatjana Videnov

Tatjana Videnov

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 35

AstrologAleksandar Tomić

Aleksandar Tomić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 26

AstrologLena Marić

Lena Marić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 32

AstrologVesna Becanović

Vesna Becanović

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 14

Naše astrologe uvek možete pozvati i razgovarati o svemu što vas interesuje, pozivom na dobro poznati broj telefona:

0901/88-88-89

Neko od naših astrologa je uvek dežurni, svaki dan od 00-24!