Najnovije na sajtu

Škorpija – mesečni horoskop za avgust 2021.

Mesečni horoskop pripremio astrolog Igor Pavluković. Strogo je zabranjeno kopiranje bilo kog dela mesečnog horoskopa bez naše pismene saglasnosti.

Mesečni horoskop za avgust 2021. za sve Škorpije!

Mesečni horoskop - poslovne prognoze POSAO
Poslovne prognoze za avgust 2021.

Dragi Škorpioni,
Na samom početku avgusta Merkur i Sunce će praviti konjunkciju u vašem polju posla i karijere. Dobićete nove radne zadatke i velike odgovornosti, možda i bolje radno mesto gde ćete trebati da se dokažete. Na samom početku ćete se suočavati sa ozbiljnim teškoćama jer ćete morate da koristite opremu koja je zastarela, a za nabavku nove nećete imati raspoloživih sredstava. Merkur i Sunce će praviti opoziciju sa Saturnom i kvadrat sa Uranom i doneće vam kašnjenja u postizanju važnih rokova, teškoće u razvoju velikih i dugoročnih poslova, neočekivane teškoće u odnosima sa poslovnim partnerima i klijente koji će često menjati svoje zahteve. Na prepreke ćete nailaziti ako ste vlasnik sopstvenog biznisa, u oblastima građevinarstva, poljoprivrede, javnosti, modernih tehnologija i medija. Izbegavajte upuštanje u finansijske rizike i čuvajte se spletki u odnosima sa saradnicima jer biste zbog opozicije Venere sa Neptunom mogli da se nađete na gubitku. Merkur će ući u znak Device gde je u sedištu 11. avgusta. Poboljšaćete saradničke odnose i bićete bolje organizovani.

Venera će 16 avgusta ući u znak Vage gde je snažna i omogućiće vam da otkrijete ko vam radi iza leđa. Preduzećete mere da uklonite takve smetnje i imaćete uspeha u razradi tajnih planova i pregovora, kao i u oblastima zdravstva i administracije. Konjunkcija Merkura i Marsa će vas pokrenuti da postižete uspehe u svakoj vrsti timskog rada i da započnete obostrano korisnu saradnju. Merkur i Mars će u trećoj dekadi avgusta praviti trigon sa Uranom, što će vam pomoći da značajno unapredite vaše odnose sa klijentima i poslovnim partnerima. Nove metode rada i drugačiji pristup poslovnim odnosima uvećaće vašu popularnost, doneti vam uspeh u javnosti i u pravnim oblastima, kao i dobitke.

Nezaposleni Škorpioni će biti u mogućnosti da se zaposle u oblastima modernih tehnologija, oglašavanja, javnosti, ekonomije i prava.

Mesečni horoskop - ljubavne prognoze LJUBAV
Ljubavne prognoze za avgust 2021.

Ako ste u vezi:

Kvadrat Merkur i Sunca sa Uranom u prvoj polovini avgusta doneće vam iznenadne nesuglasice sa voljenom osobom u vezi zajedničkih ciljeva. Mada ste se prvobitno dogovorili šta vam je prioritet i gde ćete ulagati zajedničke napore i sredstva, vaš partner će se predomisliti i želeće nešto drugo. To može izazvati napetost, prepirke i zahlađenje.

Trigon Merkura i Marsa sa Uranom u trećoj dekadi avgusta će vam doneti rešenje nesuglasica. Složićete se oko promene zajedničkih planova i ciljeva. Čak ćete zaključiti kako su partnerova intervencija u vidu promene dogovora i novih predloga bolje rešenje u datoj situaciji. Možete otići na zajednički odmor i putovanje. Imaćete više zabave u vezi.

Ako ste slobodni:

Zainteresovaće vas jedna osoba i potrudićete se da dođe do susreta kako biste se bolje upoznali. Mada ćete uspeti da organizujete da dođe do susreta, u poslednjem trenutku ćete se predomisliti jer ćete odjednom doći do informacije o toj osobi koja vam se neće dopasti i odbiti vas od pokušaja da se spojite. U drugoj polovini meseca doći će do neočekivanog susreta sa osobom koju ćete upoznati preko prijatelja i sa kojom će doći do obostrane privlačnosti i uzbudljive avanture.

Stariji Škorpioni će biti neodlučni i skloni ishitrenim odlukama prilikom izbora potencijalnog partnera za vezu. Ući ćete u jednu avanturu, da biste naprasno prekinuli i odmah potom pokušali sa drugom osobom. Ovog puta sa više uspeha.

Mesečni horoskop - zdravstvene prognoze ZDRAVLJE
Zdravstvene prognoze za avgust 2021.

Tokom avgusta ćete biti u odličnoj kondiciji i zdravlje će vam biti stabilno. Osećaćete potrebu da se više krećete , da budete fizički aktivni i bavićete se nekim sportom ili rekreativnim aktivnostima. Prijali bi vam vodeni sportovi, plivanje, ronjenje, kajak, kao i planinarenje i vožnja bicikla. Koristićete slobodno vreme za česte izlete u prirodu.

Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od kalorične ali lako svarljive hrane. U tu svrhu će vam najviše odgovarati voće i povrće pripremljeno kao kaša, sok ili salata. Od voća uzimajte lubenicu, dinju, borovnicu, kupinu, grožđe i kivi. Od povrća uzimajte šargarepu, celer, cveklu i blitvu. Kao dodatak jelu prijaće vam masline, morske alge i vitamin B6. Pijte više vode.

SREĆNI BROJEVI
Srećni brojevi za avgust 2021.

4, 10, 15, 18, 21

Pored mesečnog horoskopa, svakodnevno pogledajte i najdetaljniji dnevni horoskop na internetu.