Najnovije na sajtu

Škorpija – mesečni horoskop za jul 2015.

Pozovite naše astrologe na 0901 888 889 i protumačite zajedno vaš mesečni horoskop!Mesečni horoskop za jul 2015. za sve Škorpije!

Mesečni horoskop - poslovne prognozePOSAO
Poslovne prognoze za jul 2015.

Drage naše Škorpije, evo ga jedan od onih meseci koje ćete što se poslovno-finansijskih prilika tiče, brzo zaboraviti. Ništa loše vas ne očekuje, naprotiv, radićete sve ono što ste i do sada radili ali ćete zbog nebeskih prilika a prvenstveno zbog opasnog Marsa u znaku Raka, morati da radite više nego inače da biste završili ono što ste ranije šablonski odrađivali. Jedan period neproduktivnosti je pred vama, tako da bi najbolje bilo da ovaj mesec odete negde i pošteno se odmorite, pa onda posle odmora da krenete u nove radne pobede. Umor vas je sustigao, koncentracija i motivacija baš i nisu na nivou, pa zato ćete biti manje upotrebljivi nego inače.

Što se tiče finansija, ipak je moguće da dobro pregurate ovaj mesec zbog nekih rezultata iz prošlog perioda, a ako vas snađu neki neočekivani prilivi budite oprezni i ne trošite ono što ne morate, nije nemoguće da vam uskoro svaka para zatreba. Ako bude neuspeha na poslovnom planu, pretvorite to u nešto dobro za vas - vidite šta i gde ste pogrešili, šta ste to trebali da uradite da ne dođe do uspeha, pa tu lekciju upotrebite u budućnosti, ta škola bi vam mogla dobro doći. Malo bolje rezultate će imati one Škorpije koje rade na nekim dalekim poslovima (za strance, u inostranstvu i slično) kao i svi onikoji se bave bilo čim vezano za turizam, što je i očekivano u ovom periodu.

Mesečni horoskop - ljubavne prognozeLJUBAV
Ljubavne prognoze za jul 2015.

Ako ste u vezi:

Što se ljubavi tiče, sve će ići skoro pa kako bi i trebalo da ide. Nikakvih problema ne bi trebalo da bude što se vas tiče, ali mogući su problemi sa partnerom. Neka osoba blisko povezana sa vašim partnerom (prijatelj, poslovni saradnik,…) bi mogla na neki način da zainteresuje partnera, i da on/ona počne da vas poredi sa njim/njom. Partner će u jednom trenutku pronaći koje to osobine ta osoba ima a vi nemate, šta je bolje kod vas a šta kod druge osobe, i u jednom trenutku to bi moglo da dovede vašu vezu, ili bar kvalitet vaše veze u pitanje.

Ovo se posebno odnosi za one Škorpije čiji je partner Riba, Lav, Ovan, Vodolija ili Devica, pa obratite pažnju. Kako se izboriti sa ovim - pa kvalitetom… Poboljšajte kvalitet vaše veze, prikrijte mane koje imate bar na neko vreme i partner neće imati potrebe da neke stvari traži na nekom strancu, imaće sve što mu treba kod vas.  Ako ovu sitnicu zaboravimo, sve ostalo bi trebalo da bude kako biste vi želeli!

Ako ste slobodni:

Iako je letnji period najbolji za početak neke veze ili bar za upoznavanje zanimljivih osoba, vama se jul baš i nije nasmešio, pošto će ovo biti još jedan mesec koji će proći bez konkretnijih ulova. Nije nemoguće da upoznate jednu, 5, 10… zanimljivih osoba, ali jednostavno nivo vaše komunikacije neće biti dovoljan da ikoga očarate dovoljno da poželi sa vama. Jednostavno imaćete neku prazninu u sebi, a naročito u drugoj polovini meseca, koja će vas napraviti maltene odbojnim.

Tako da sa velikom sigurnošću možemo da kažemo da ovaj mesec nećete uraditi ništa kako biste započeli neku ozbiljnu vezu koja vam je toliko potrebna, a moguće je da bude dosta i upoznavanja, flertovanja, možda i nekih vezica na jednu ili par noći. Ne očajavajte, ne upadajte u depresiju, uživajte u slobodi dok je imate, sigurno će vam kad - tad nedostajati.

Mesečni horoskop - zdravstvene prognozeZDRAVLJE
Zdravstvene prognoze za jul 2015.

Moguće je da vas tokom ovog meseca par puta uhvati depresija, da potonete i povučete se u sebe. To je nešto za šta vam na treba nikakav lek, već samo dobra psiha i podrška okoline kako bi se iz tih depresija izvukli. Što je najgore, često nećete ni znati šta vas muči, sem da se radi o “nečemu”. Iskoristite sve blagodeti ovog meseca, odmorite se, uživajte u sunčanim zracima, razmišljajte o pozitivnim stvarima kako bi se izvukli u teškim trenucima. Čuvajte se glavobolja, a ako prerastu u migrene obavezno konsultujte lekare kako bi pronašli šta je uzrok tih problema. Ne dozvolite da vam koža pati, bez faktora 50 ne izlazite na sunce, lepše je biti beo u sred leta nego dopustiti da vam se koža muči, što bi u budućnosti moglo da ima teže posledice. Još jednom, bez kreme ne mrdajte iz kuće.

Mesečni horoskop - srećni brojeviSREĆNI BROJEVI
Važni brojevi za jul 2015.

3, 7, 15, 21, 25

Pored mesečnog horoskopa, svakodnevno pogledajte i najdetaljniji dnevni horoskop na internetu. Svakodnevno ga prave naši poznati astrolozi, evo nekih od njih:

Astrolog Dragan BuraDragan Bura

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 55

Astrolog Zorka Ćupić width=

Zorka Ćupić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 33

Astrolog Slavica Đoković

Slavica Đoković

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 19

Astrolog Jasminka Jandrič

Jasminka Jandrić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 77

Astrolog Zorica Ninkovic

Zorica Ninković

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 66

AstrologTatjana Videnov

Tatjana Videnov

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 35

AstrologAleksandar Tomić

Aleksandar Tomić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 26

AstrologLena Marić

Lena Marić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 32

AstrologVesna Becanović

Vesna Becanović

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 14

Naše astrologe uvek možete pozvati i razgovarati o svemu što vas interesuje, pozivom na dobro poznati broj telefona:

0901/88-88-89

Neko od naših astrologa je uvek dežurni, svaki dan od 00-24!