Najnovije na sajtu

Škorpija – mesečni horoskop za jul 2022.

Mesečni horoskop pripremio astrolog Igor Pavluković. Strogo je zabranjeno kopiranje bilo kog dela mesečnog horoskopa bez naše pismene saglasnosti.

Mesečni horoskop za jul 2022. za sve Škorpije!

Mesečni horoskop - poslovne prognoze POSAO
Poslovne prognoze za jul 2022.

Dragi Škorpioni,
Mars će na početku jula praviti kvadrat sa Plutonom i prouzrokovaće teškoće u finalizaciji pregovora sa poslovnim partnerima oko novih usluga koje želite da pokrenete. Dok ovo ne uspete da rešite, bićete u zastoju sa planiranim početkom, a rešenje će zahtevati dosta napora, kao i dodatna sredstva. Mars će 5. jula ući u znak Bika gde je slab i u izgonu, što će vas primorati da uložite mnogo vremena i truda u rešavanje teškoća u poslovnim odnosima, a na smetnje ćete nailaziti ako se bavite javnim poslom. Proverite adminstrativne obaveze, jer je moguć nailazak inspekcije. Merkur će ući u znak Raka i pokrenuće vas ka pregovorima o novim poslovima i saradnji sa jednom firmom iz inostranstva. Bićete zainteresovani i da poboljšate vaše stručne veštine i znanje kroz pohađanje adekvatnih kurseva i seminara. Trigon Venere sa Saturnom 13. jula će vam omogućiti da prikupite neophodna sredstva za završnu fazu jednog velikog projekta. To će vam omogućiti stabilnu zaradu u dugoročnom periodu. Izbegavajte da ulazite u rizične investicije i sumnjive projekte. Venera će 18. jula ući u znak Raka i doneće vam podršku oso

ba koje su kreativne, koje imaju dobar osećaj za oblik i formu i koje bi mogle da vam pruže pomoć u realizaciji radnih zadataka koji zahtevaju kreativna rešenja. Merkur će 19. jula ući u znak Lava i vaše polje posla i karijere, a nakon toga 22. jula i Sunce, što će vam omogućiti da istaknete svoje rukovodeće sposobnosti i da se usmerite u planiranje važnih projekata, posebno onih koji će doprineti vašem napredovanju u karijeri. Pružiće vam se mogućnosti za unapređenje. Nadređeni će vam poveriti odgovornije poslove i više poverenja, a od vas će se očekivati da to opravdate. Suočavaćete se sa ozbiljnim izazovima na polju javnosti i na polju partnerstva. Nezaposleni Škorpioni će dobiti povoljne mogućnosti da se zaposle u oblastima finansija, prosvete, informacija i medija, izdavaštva i dizajna.

Mesečni horoskop - ljubavne prognoze LJUBAV
Ljubavne prognoze za jul 2022.

Ako ste u vezi:

Ulazak Marsa u znak Bika i vaše polje ljubavi i braka 5. jula pojačaće vašu privrženost partneru i pokazaćete više spremnosti da budete uz voljenu osobu u svemu gde je to potrebno. Pružaćete više podrške i snažan oslonac. Potrebe partnera ćete stavljati ispred vaših potreba. Trigon Venere sa Saturnom uneće više sklada u vaše porodične odnose.

Venera će 18. jula ući u znak Raka i pružiće vam se mogućnost da sa partnerom otputujete na zajednički odmor gde ćete moći da se opustite i provedete lepe zajedničke trenutke. U trećoj dekadi jula budite pažljivi u pogledu trošenja zajedničkih finansija, posebno ako budete na putovanju. Moguće su kratke ali ozbiljne svađe zbog vaše potrebe da sve kontrolišete.

Ako ste slobodni:

Upoznaćete na početku jula osobu dinamične prirode koja će vam pri prvom susretu pokazati naklonost i koja će vas osvojiti svojim vedrim duhom, smislom za humor i načinom komunikacije. Počećete intenzivno da se viđate, a možda i spontano odlučite da odete na zajedničko putovanje gde ćete započeti slobodnu vezu ali će se ubrzo pojaviti i osećanja. Kako će vam osećanja doneti i uvide u međusobne razlike, što će prouzrokovati napetost, odlučićete da budete pažljivi.

Stariji Škorpioni će na putovanju upoznati osobu koja će ih fizički izuzetno privući i sa kojom će provesti prijatne trenutke pune uzbuđenja. Započećete vezu koja će biti slobodna i na daljinu ali ćete u isto vreme biti otvoreni na nešto više.

Mesečni horoskop - zdravstvene prognoze ZDRAVLJE
Zdravstvene prognoze za jul 2022.

Kvadrat Marsa sa Plutonom na početku jula činiće vas podložnim upalama i povredama. Moguća je upala grla i urološke tegobe. Izbegavajte hladne napitke i česte promene temperature. Imunitet će vam biti u padu. Moguće su i želudačne smetnje kao i variranje krvnog pritiska. Druga polovina jula vam donosi stabilnije zdravlje. Potrebno vam je više odmora.

Potrebna vam je ishrana namirnicama koje sadrže materije za jačanje imuniteta. Od povrća jedite šargarepu, tikvice, krompir, paradajz, cveklu i crvenu papriku. Od voća je vam prijati mango, narandže, breskve, kajsije, kupine, maline i borovnice. Jedite ribu i morske plodove. Za dodatak ishrani se preporučuju đumbir, zeleni čaj, kurkuma i probiotici.

SREĆNI BROJEVI
Srećni brojevi za jul 2022.

8, 11, 19, 23, 25

Pored mesečnog horoskopa, svakodnevno pogledajte i najdetaljniji dnevni horoskop na internetu.