Najnovije na sajtu

Škorpija – mesečni horoskop za jun 2015.

Pozovite naše astrologe na 0901 888 889 i protumačite zajedno vaš mesečni horoskop!Mesečni horoskop za jun 2015. za sve Škorpije!

Mesečni horoskop - poslovne prognozePOSAO
Poslovne prognoze za jun 2015.

Škorpije će malo da se odmore tokom juna. I vreme je da malo pustite mozak na ispašu, a energiju iskoristite na neki drugi, lepši način. Ovo je mesec tokom koga će pažnja malo manje biti usmerena ka vama, naročito od onih iznad vas, onih koji vam daju platu, tako da možete malo da se odmorite, i znatno da smanjite količinu stresa kojoj ste bili izloženi. Naravno, to nikako ne smete da shvatite kao period tokom koga ništa ne treba da radite, naprotiv i dalje budite vredni i marljivi kao i uvek, samo ovaj mesec ne očekujte ni pohvale za dobar rad, ali isto tako ni kritike kada neka očekivanja i ne ispunite. Ovo nije dobar period za započinjanje bilo kakvih novih poslova, to ostavite za neki drugi, a naročito onih poslova gde pored vašeg rada treba da uložite neke pare. Te pare sačuvajte za letovanje, a za posao će doći bolji period.

Jedna stvar može da vas zabrine, a to je što ćete neke poslove koje ste ranije rutinski obavljali, sada obavljati znatno duže, znatno teže. Budite spremni na to, jednostavno ćete biti usporeni, a poslovi će morati da se završavaju, pa zapnite.

Mesečni horoskop - ljubavne prognozeLJUBAV
Ljubavne prognoze za jun 2015.

Ako ste u vezi:

Standardan mesec je pred vama, ništa lošije, ali ništa bolje nego prošli mesec. Jupiter u znaku Lava je tu da vašu vezu sačuva od svih mogućih spoljnih uticaja, prvenstveno uticaja na vašeg partnera! Dakle, nije nemoguće da se neko vašem partneru učini zanimljivim, i to prvo na neki bezazlen način. Možda će partner upoznati nekoga ko je duhovitiji, šarmantniji, pažljiviji od vas, možda na trenutke partneru padnu i grešne misli na pamet, ali to će biti prolaznog i kratkotrajnog karaktera. U toj borbi vi pobeđujete jednoglasnom odlukom žirija. Da se u budućnosti ne bi takve stvari dešavale proradite na kvalitetu vas u vašoj vezi, budite pažljiviji, nežniji, vatreniji u krevetu… Uradite sve da vi budete svetla tačka vaše veze, pa ćete u narednom periodu uživati, a i sve što ste uložili u kvalitet veze će vam biti mnogostruko vraćeno.

Kraj meseca obeležava ulazak Marsa u znak Raka, a samim tim i količina ljubavi u vezi ide na viši nivo, tako da ćete od tada moći u partneru da pronađete duševni mir i lek za sve probleme koji vas muče!

Ako ste slobodni:

Zanimljiv mesec je pred vama koga će da začini Jupiter u znaku Lava. Moguće je da upoznate nekoga ko je na neki način povezan sa vašom karijerom, dakle oni mlađi nekoga ko isto muku muči sa učenjem, a stariji na poslu ili oko posla. Pored toga moguće je da vi na neki indirektan način upadnete u oko zanimljivoj osobi, pa obratite pažnju na slike koje npr postavljate po društvenim mrežama, možda baš jedno “like” bude početak nečega što ćete pamtiti ili što će vam, čak, život izmeniti.

Vremena su moderna, pogledajte koje su statistike koliko se ljudi baš preko Interneta upoznaje, pa je to i vaša prilika, gledajte, lovite, ali dozvolite da i drugi vide vas, sigurno će se neko upecati! Moguće je da krajem meseca upadnete u manju depresiju, to je period kada ne preporučujemo da krećete u veze i vezice, tako da sve što radite uradite u prvih 20-ak dana juna!

Mesečni horoskop - zdravstvene prognozeZDRAVLJE
Zdravstvene prognoze za jun 2015.

Ne bi trebalo da imate zdravstvenih problema osim onih koje “vučete” od ranije. Ako ste od onih koji imaju dijagnoze bolesti za koje će biti potrebna hirurška intervencija, ne odlažite i ne čekajte ni dan više već se sada odlučite na taj korak pošto će oporavak u ovome periodu biti brži i jednostaniji nego ikada, a vaše zdravlje će umnogome uznapredovati kada se tih problema rešite. U prelaznim periodima između toplijih i hladnijih dana pripazite se, i ako osetite bilo kakve vrste gušenja, ubrzanog rada srca, malaksalosti - obavezno se javite lekaru. Imate pogodno tlo za jake prehlade, pa pratite prognoze i čuvajte se!

Mesečni horoskop - srećni brojeviSREĆNI BROJEVI
Važni brojevi za jun 2015.

5, 9, 14, 24, 28

Pored mesečnog horoskopa, svakodnevno pogledajte i najdetaljniji dnevni horoskop na internetu. Svakodnevno ga prave naši poznati astrolozi, evo nekih od njih:

Astrolog Dragan BuraDragan Bura

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 55

Astrolog Zorka Ćupić width=

Zorka Ćupić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 33

Astrolog Slavica Đoković

Slavica Đoković

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 19

Astrolog Jasminka Jandrič

Jasminka Jandrić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 77

Astrolog Zorica Ninkovic

Zorica Ninković

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 66

AstrologTatjana Videnov

Tatjana Videnov

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 35

AstrologAleksandar Tomić

Aleksandar Tomić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 26

AstrologLena Marić

Lena Marić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 32

AstrologVesna Becanović

Vesna Becanović

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 14

Naše astrologe uvek možete pozvati i razgovarati o svemu što vas interesuje, pozivom na dobro poznati broj telefona:

0901/88-88-89

Neko od naših astrologa je uvek dežurni, svaki dan od 00-24!